Нов въоръжен грабеж в София, нападнаха магазин

Престъплението е извършено в столичния квартал "Изток"
Обновена: 13 фев 2020 09:43 | 13 фев 2020 08:39, Красимир Ангелов
104
Нов въоръжен грабеж в София, нападнаха магазин
Снимка: БГНЕС

Нов въоръжен грабеж е извършен в София тази нощ, този път в магазин.

По информация на БНР маскиран мъж с пистолет е влязъл в денонощен магазин в столичния квартал "Изток", заплашил персонала и е взел оборота. След това е избягал.

Още по темата
Полицията го издирва.

Няма пострадали хора. На този етап не се съобщава колко пари са откраднати.

Обирът е станал снощи около 23 часа. От МВР не потвърдиха информацията дали мъжът е бил въоръжен, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Откраднати са 500-600 лева.

Както е известно, в сряда маскиран мъж заплаши с пистолет персонала на банков клон в търговски център на булевард "Цар Борис III" в столицата и успя да открадне около 11 000 лева, а в понеделник също имаше банков обир - на бул. "Мадрид" в София, при който нападателят задигна около 15 000 лева.

По неофициална информация има задържан от полицията за единия от банковите обири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 38 Алоууу, от Варна( май беше провинция, а?) съм и взимам 950 лева на месец и всеки случай не си бия дупето в тавана от радост защото взимам тия " колосални" пари. К'во са 800 лева на месец в град като Варна, бе шмиргелак? Цените на стоките са даже с една идея по-високи от тези в София.
43
1
 
0
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Ама господин Божков,какъв панаир вдигнахте само,около себе си?!На моменти,дори аз,вечния скептик се замислих,дали наистина няма да направите нещо различно....Е пак се оказва....
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 38 Алоууу, от Варна( май беше провинция, а?) съм и взимам 950 лева на месец и всеки случай не си бия дупето в тавана от радост защото взимам тия " колосални" пари. К'во са 800 лева на месец в град като Варна, бе шмиргелак? Цените на стоките са даже с една идея по- скъпи от тези в София.
41
0
 
4
 
! Отговори
И ся кво? преди 4 години
Ще си слушаме обещания за справяне с бандитизма и битовата престъпност (властите не се ли справиха мноооо успешно с тях два-три досега), както едно време все отлагахме светлото бъдеще - аха да го стигнем, а то все на хоризонта.
40
7
 
7
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Това са поръчкови въоръжени грабежи с цел да се дискредитира прокуратурата и правителството!Всеки ден ще има такива грабежи, защото са хвърени милиони, за да се покаже , колко е безсилна прокуратурата и изпълнителната власт!Парите идват от разследвани олигарси , които са ос.рани!Агент Даниъл Ланкастър!ЦРУ!!!
39
1
 
12
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
ВСИЧКО ЛЪЖИ И КРАДЕ КРАЙ СОФИСКОТО ПОЛЕ
38
4
 
7
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До в грешка сиСпоко, това е характерна черта за всички кореняци - хем за нищо не стават, хем ги мързи, хем мрънкат против селяните хем сами си застрояват наследствените градинки и после ВИНАГИ селяните са виновни. Как па селяните не станаха виновни за построяването примерно на университета м?
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В съда:- Вие защо ограбихте банката?- Ами те първи започнаха!
36
6
 
6
 
! Отговори
в грешка си преди 4 години
До ПровинциятаНищо общо нямаш с провинцията!Отдалече вониш на жълти плочки,комплексарщина и тотален мързел!Ако в провинцията взимаш "жалките" 800 лв си хвърляш шапката до тавана!Вие сте бъдещите пролетарии на капитализма,дето все другите са ви виновни!От вас нищо не става!
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Краде се навсякъде по света, работата е че в тукашните банкови клонове служителите нямат пряк достъп до парите- имат един "банкомат" до бюрото където внасят или теглят пари , подобни машини имат в много бензиностанции и заведения, именно с цел да се предпазят от разни кокошкарски изцепки на наркомани и лабилни типове.
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Провинцията800 лева пак добре..шивачки в Шумен взимат 650 лева на месец. Цял ден като роб над шивачната машина и накрая на ти 650 мизерни лева.
33
1
 
19
 
! Отговори
Провинцията преди 4 години
до 40 Блъскай за жалките 800 лева цял месец, а после казвай че не му се работи на човек.Е как да му се работи на човек за жълти стотинки?
32
3
 
15
 
! Отговори
няма да пискате преди 4 години
Чакайте месията,това поне го можете!И не забравяйте ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА,там сте върха!:)
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно само говоренето пред мисирките как народа благоденства не е достатъчно.Битовата престъпност нараства, когато хората са притиснати до земята и едвам свързват двата края.За съжаление и по-лошо се очаква да стане с чукащата ни на вратата световна икономическа криза.Тогава много хора няма да имат и какво да губят. Ще бъде въпрос на оцеляване и престъпленията ще скочат драстично.
30
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП не спят, те грабят , ограбват.
29
3
 
14
 
! Отговори
Нинова преди 4 години
Г-н Гешев, тепърва започваме!Партизаните с мандрите ще ви се видят манна небесна спрямо предстоящото, Гешев!
28
3
 
13
 
! Отговори
вижда се преди 4 години
Голям глад мори добитъка !
27
4
 
20
 
! Отговори
съвети преди 4 години
съвети към бъдещите грабители каквито знаем ,че ще има.1.Проучване ,проучване ,проучване - трябва да познавате добре обекта на желанията си.2.Камерите и ГСМ-ите са основното ,което полицията ползва при разледвания - маскирайте се добре (дори фалшивите бради не са лоша опция също възглавници които ви карат да изглеждате по-дебел),не обсъждайте нищо по ГСМ-а и във важният ден го оставете в къши.3.Не харчете парите веднага.4.Дръжте си езика зад зъбите. Фукльовците винаги някой 'приятел' ги изд
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доквто главния прокурор се занимава с партийно строителство и обгрижване на великата мутра, нормално бандитите се развихриха, нека благодарим на герб
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** тези престъпници не слушат ли какво говори г-н Гешев, не ги е срам, ще знаете.

Спонсорирани публикации