ТУ - София с онлайн кандидатстудентски изпит в събота

Условията - на интернет страницата на университета
Обновена: 25 мар 2020 22:14 | 25 мар 2020 22:14, Анисия Иванова
8
ТУ - София с онлайн кандидатстудентски изпит в събота
Снимка: ТУ

Техническият университет в София ще проведе първия си онлайн кандидатстудентски изпит в събота, 28 март, съобщиха от висшето учебно заведение.

Това е изцяло онлайн изпит и условията за провеждането му могат да се видят на интернет страницата на университета – www.tu-sofia.bg, съобщиха от висшето училище.

Важно е да се знае, че допуснатите до изпита трябва да имат отдалечен достъп чрез непрекъсната интернет връзка до компютърна конфигурация с налични и работещи, видео-камера и микрофон.

Преди това кандидат-студентите трябва да са дали съгласие за приемане на условията за провеждане на изпита.
Обявяването на резултатите с точките ще се извърши автоматично след приключване на изпитния процес.

"В сегашната епидемична ситуация отдалеченият конкурсен изпит е най-добрият вариант за всички. Опирайки се на традициите и световния опит, нашият университет предлага този съвременен начин. Пожелавам  Ви здраве, дръзновение и успех!“, се казва в послание на ректора проф. дн инж. Иван Кралов.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Бай Онзи преди 4 години
До Един от СеверозападаТези вече са на изчезване. Все пак пределната възраст за преподаване е 65-68 г.
7
0
 
1
 
! Отговори
Бай Онзи преди 4 години
Университетите играят по правилата на държавата, която в момента дава пари на студент, а не за качествено обучение.
6
0
 
2
 
! Отговори
ГОЛАТА ИСТИНА преди 4 години
Въпроса е : какво и къде можем да използваме дипломата от : ТУ... и всички останали български университети?Отговор : създалата се криза за т. хартия няма да засегне нас.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егаси килиферченето ! Учебната година не е завършила ,кандидят студентски .Ами ако го приемат за студент ,а той не вземе диплома за средно , по нещо го скъсат ?
4
0
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Ролята на университетите е да учат студентите, да преподават знания и опит, защото човешкия живот е кратък и не стига самостоятелно да ги придобие човек, от 0.Ролята СЕГА на университетите е да осигуряват заплатите на преподавателите. Излезлите 5% кадърни от тях, са кадърни , защото са имали желание и въпреки системата са се саморазвили, 50% от започналите са се отказали, защото виждат абсурдни условия, които трябва да изпълнят, и 45% минават между капките, по какъвто начин се сетите, до диплома
3
1
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Влизането е лесно. Трудното е после, особенно във факултетите, дето преподаватели, лежащи на стари лаври, страдат от комплекса"Ти знаеш ли кой съм аз, и солко много знам?"...Може да не вярвате, но има случаи, студенти 4 курс, да са късани цяла група, и да не стигне един от тях до дипломна работа, а са се явявали 7-8 пъти на изпити по един и същ предмет, години наред.При това-не са ***, работят във фирми точно по специалността си, и то-на ниво, почти на професорите...Не препоръчвам ТУ на никого.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Какви приемни изпитиИ си завършил? А пишеш "мЕсто".
1
0
 
11
 
! Отговори
Какви приемни изпити преди 4 години
С малко изключения завършващите абиТУРенти са една голяма "0".Когато аз кандитатствах за едно место се "биехме" 10 човека !!!!!