МОН: Дните до 12 април ще са неприсъствени в училище

Обучението - онлайн, учителите да следят активността
Обновена: 26 мар 2020 16:14 | 26 мар 2020 16:10, Анисия Иванова
5
МОН: Дните до 12 април ще са неприсъствени в училище
Снимка: БГНЕС

Дните до 12 април 2020 година ще са неприсъствени в училище поради удължаване на срока на въведените противоепидемични мерки със заповед на министъра на здравеопазването, съобщиха от Министерството на образованието и науката.

Още по темата


Обучението на учениците ще продължи в електронна среда.

Министерството на образованието и науката изпрати препоръки към училищата по преценка на учителите да се редуват уроци за упражнения с преподаването на нови знания, както и да се използват по-пълноценно възможностите на проектно-базираното обучение. На този етап в училищната документация не е необходимо да се вписват оценки, а учителите трябва да следят ангажираността и активността на всеки свой ученик.

На официалната страница на Министерството образованието и науката е обявен "Телефон е-образование“ с номер 0800 10 112, на който могат да се отправят въпроси и предложения, свързани с учебния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Питам преди 4 години
Абе кой ще си пусне децата след 12ти,бе?
2
3
 
8
 
! Отговори
и ? преди 4 години
Моят син до сега нищо, ама абсолютно нищо не е правил от както е в къщи! Е, добре, че има пирятелка да дрънка по цял ден.Голям мързел, видял съм се в чудо.Като иде на село и моментално поема някъде на гости; нищо не ге интересува, нищо ..!А в училище също е трагедия; по верме на час учениците пият кафе, хапват си баничка, идват по всяко време, излизат, говорят по телефона ...В мозъка му е само едно - ама кога ще взема книжка за кола ..!
1
7
 
15
 
! Отговори
Христо преди 4 години
Да не мислите, че пък след това ще пуснем децата на училище?!