Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!

Клип показва как преподавателката скубе косата на момичето
16 ное 2020 10:16,
137
Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!
Снимка: Facebook

Ученичка от разложкото село Горно Драглище сподели, че учителката й я бие и обижда, а клип в социалните мрежи показва как преподавателката посяга на момичето.

"Имаше шум и врява при вратата на класната стая. С няколко забележки се опитахме с дежурната колежка на коридора да я спрем. Отидох до тоалетна и чух, че започна да се тряска и да се вика. Конструкцията на вратата е дървена, има и стъкло. Можеше да стане страшно, ако се счупи вратата и децата да се наранят. Моята реакция бе такава, че да се предотврати нещо по-сериозно, което е в полза на децата", каза пред Нова тв Райка Калоянова - учител в ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище.

"На клипа се вижда, че момичето стои, а аз й разрошвам косата. Изобщо не е това, което се вижда от тази страна, че аз размахвам ръце и я бия", допълни тя.

"Моето момиче ми каза, че е ходило до тоалетна. Вратата отдавна е развалена. Затваря се сама от течението. Едната госпожа започва да й се кара и да я бие, а класната започва да й дърпа косата и да й казва най-различни обиди", контрира обаче майката на детето.

"Категорично се разграничавам от действията на колежката Калоянова. За нас на първо място стои здравето на децата. След писмените обяснения на Калоянова и Узунова и след разговор с родителя, ще съберем педагогическия съвет и ще вземем някакво решение", заяви Бойчо Пукнев - директор на ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, ами нормален социален живот в училище на децата.. Нали това било важното? Да се социализират и затова сме искали присъствено обучение. Иначе, ако не се социализират, щяло да бъде пагубно за тях.
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Липсата на реформи и промени докараха образованието до колапс.Пандемията трябва да реши две неща с образованието: премахване на класовете след 7 и цялостно минаване на дистанционно.Това за средното училище.Висшето да започва след 7клас и да е минимум 2 г и макс 3 .Другото е лутане и безсмислено унищожение на цели поколения.
15
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми тя учителката е от етноса какво се правите.Когато бях хлапе понякога и учителите избухваха но винаги ни биеха с вестник свит на руло.Въобще не боли а вестникът издава един гръмовен звък при удар който звучи много серизно.Имаше възпитателен ефект.Не говоря за 5 кила хартия свита на бухалка.Просто вестник.
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че на учиницте по един плесник от време на време им е доста нужен, малко да се сетят, къде се намират. Аз не виждам нищо нередно и незнам, защо някой вижда нещо нередно. Държали са се, като олиго**ени и заслужено са получили малко препляскване, като им липсва възпитание.
13
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля си, че понеже малките ко пеленца всичко снимат, трябва да се подхожда с рязък шамар веднага след провинението, докато не са включили камерите. Иначе те виждат накъде отива работата и се подготвят. Два бързи от разстояние и кротък назидателен тон, без признаци на нервност.
12
3
 
14
 
! Отговори
Видев преди 3 години
Реда и дисциплината трябва да се спазваткогато порасне ще има съд и затворпо добре сега да слуша и да изпълнява
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в Горно Драглище да са доволни, че има училище, а ученичката БАЯ преиначава
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая що е без маска? Че и крещи като изперкулясала?
9
4
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
:D СИГУРНО КЛИПА Е ЗАБАВЕН !!НО ДА ГО БЯХТЕ ПУСНАЛИ ВЧЕРА---------С ТАКАВА НОВИНА ДА ПОЧВАМЕ СЕДМИЦАТА Е НЯКАК НЕПРИЯТНО
8
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази учителка смята разрошването на косата за нормално???
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При дистанционно нямаше как да стане!
6
7
 
18
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
Ние българите разбираме само от бой и диктатура!
5
2
 
32
 
! Отговори
хехе преди 3 години
заслужила си го е пиклата.....съвременните млади ...не бой ...ми ....и други неща трябва за да разберат че водата не до колене ...учителите не са виновни че учениците са ненормалнитова е един изрязък от цялата истина ......за да се стигне до там .....каква е прдисторията ...!!!!????????????????????
4
2
 
27
 
! Отговори
Брано преди 3 години
Браво ,дай-боже повече бити
3
4
 
27
 
! Отговори
аз преди 3 години
малко възпитание трябва, качвайте повече клипчета, за да видят как едно време се възпитаваше в училище, не само джендъжщина!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пратете я на Мъск, той ще я направи астронавт
1
10
 
11
 
! Отговори
МЛАД ИЗБИРАТЕЛ преди 3 години
Учителка ме бие и обижда!Но бате Бойко горе всичко вижда!