Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!

Клип показва как преподавателката скубе косата на момичето
16 ное 2020 10:16,
137
Ученичка твърди: Учителката ме бие и обижда!
Снимка: Facebook

Ученичка от разложкото село Горно Драглище сподели, че учителката й я бие и обижда, а клип в социалните мрежи показва как преподавателката посяга на момичето.

"Имаше шум и врява при вратата на класната стая. С няколко забележки се опитахме с дежурната колежка на коридора да я спрем. Отидох до тоалетна и чух, че започна да се тряска и да се вика. Конструкцията на вратата е дървена, има и стъкло. Можеше да стане страшно, ако се счупи вратата и децата да се наранят. Моята реакция бе такава, че да се предотврати нещо по-сериозно, което е в полза на децата", каза пред Нова тв Райка Калоянова - учител в ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище.

"На клипа се вижда, че момичето стои, а аз й разрошвам косата. Изобщо не е това, което се вижда от тази страна, че аз размахвам ръце и я бия", допълни тя.

"Моето момиче ми каза, че е ходило до тоалетна. Вратата отдавна е развалена. Затваря се сама от течението. Едната госпожа започва да й се кара и да я бие, а класната започва да й дърпа косата и да й казва най-различни обиди", контрира обаче майката на детето.

"Категорично се разграничавам от действията на колежката Калоянова. За нас на първо място стои здравето на децата. След писмените обяснения на Калоянова и Узунова и след разговор с родителя, ще съберем педагогическия съвет и ще вземем някакво решение", заяви Бойчо Пукнев - директор на ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
7
 
! Отговори
Възпитател-пенсионер преди 3 години
Нек ,нек да бият кат ено време веч не мож се разбере с тез нагли дечурлига и няма оправия бой ,бой боя е управителя!
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДзивкоПисах че има зверчета, но това не оправдава учителката :)) Тя е възрасната в случая, детето възприема средата :) Не излючвам да има родители дето са някакви нехранимайковци, но това е дете, не е пораснал човек, възприема каквото му покажат :)) Без да съм учител и педагог, имах случай когато бях на гости, детенцето постоянно псуваше, скарах му се и о чудо, взе да се държи прилично :)))
35
1
 
24
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Имаше една учителка Григорова в 41-СПТУ преди години , която ме е млатила с дървената линия у главата по физика....ама благодарение на нея станах човек!НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ЖИВА , АМА СЪМ И АДСКИ БЛАГОДАРЕН!СЕГА ОСЪЗНАВАМ , ЧЕ БЪЛГАРИНА РАЗБИРА ОТ МАТЕМАТИКА , ФИЗИКА И ЛИНИИ ...АМА НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ДЪРВО!
34
1
 
15
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
след родителска среща-тупаниците почваха директно от изхода на училището...мда
33
2
 
21
 
! Отговори
Северозапад преди 3 години
В статията удобно е пропуснато, че "битата" ученичка е с *** венци и съучениците и са вдигнали ръце от нея и дивотиите и! Нещо, което потвърди и директорът на училището. Така че не дърпане на косата, я яки шамари е заслужавала!
32
4
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Навремето когато учителката те натупа-Бащите и майките благодаряха и носеха бонбони на учителката -защото са я заболяли ръцете--Други родители ако те натупат-пак се благодареше за изразходваният физически труд-общо взето знаехме че от 7 сутринта до 19 00 вечерта ни чакат тупалки..мда
31
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските хронични ганнююве и груйовее умрат да се шамаросват.Космическа нация!
30
3
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
учителите откачиха от тези прос-ти и невъзпитани деца търпиш търпиш амато не се изтраива виждам какво правят в междублоковите пространства и денеми нощем
29
1
 
19
 
! Отговори
Мил спомен преди 3 години
Спомням си едно време учителката ме хвана за козината и ме изхвърли като *** от стаята. Отпред по случайност беше баща ми и той ме подхвана с шамарите по инерция.Малко се бие днес.
28
3
 
15
 
! Отговори
До @ преди 3 години
Те заради такива родители като теб стават тия неща. Баси предрусалите и глупави фрийкове произведохте вие, моите набори. На тати и мама добрите и умни ангелчета.
27
9
 
2
 
! Отговори
ебаси демокрацията преди 3 години
"На клипа се вижда, че момичето стои, а аз й разрошвам косата. Изобщо не е това, което се вижда от тази страна, че аз размахвам ръце и я бия"---ЖЕСТОКА НАГЛОСТ!!!
26
11
 
2
 
! Отговори
бааа го преди 3 години
И тази учителка ли да ЖАЛИМ?!
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И мен от както остарях взеха да ме обиждат например продавачките нарочно да ми говорят на ти и прочие обиди но къде да се дяна просто остарява човек и погрознява дори и при нормален стандарт може да стане това ако е угрижен какъвто до някъде е моя случай. Аз какво да направя, ако им кажа "Моля Ви не ми говорете на ти" те стават още по агресивни и казват на началниците си че проблемен клиент съм била, затова изхода е да си мълча.
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нас ни биеха едно време и ако се оплачеш на родителите си че учителят те е ударил изяждаш още един бой в къщи, защото явно че си правил някакви магарии в училище за да са те ударили или издърпали ушите. Така че в крайна сметка ние станахме хора, а от сегашните ученици ще излезнат само гoведа.
23
23
 
3
 
! Отговори
@ преди 3 години
До бравоНямам представа кой има нужда от бой, но ако на моето дете се случи, даскала няма да се размине с "дърпане на коса", а ще се изнесе през 3 града.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При соца имаше ред и дисциплина,забележка,намапяне на поведението,изключване,макаренковско училище.При демокацията лакирани нокти,цигарата в междучасито.арогантност,неуважение,агресия.Липса на всякакъв морал и човешки ценности.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Женски бой. Ако беше мъж, щеше да й извърти един звучен и възпитателен.
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе има големи зверчета, спор няма в това, но това ли е начина - скубене на коси :))) Като видиш че не става с думи, направо го изключваш от училище, ако ще мама и тати да са някакви баровци, така се прави, не със скубане на коси :)))
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ае стига лигавщини. Едно време това беше част от образованието. Мен как са ме млатили. Още ми звънват ушите като се сетя.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още един аргумент в полза на онлайн обучението. Няма да има изнервени учители или невъзпитани ученици.