Симеонов иска: Незабавно затваряне на училищата!

Рискът от заразяване в училище е най-голям, смята лидерът на НФСБ
11 мар 2021 18:10, Анисия Иванова
91
Симеонов иска: Незабавно затваряне на училищата!
Снимка: БГНЕС

Призоваваме отново за незабавно затваряне на училищата в цялата страна с оглед на тревожната ситуация – почти всички региони са в опасната червена зона на разпространение на заразата с COVID-19, заяви лидерът на НФСБ и водач на листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Бургас Валери Симеонов.

Още по темата

"Рискът в училищата е най-голям – децата не боледуват, но са най-сериозния преносител на заразата към своите баби и дядовци, и родители. Все повече са случаите на заболели възрастни, заразени от децата си, а за съжаление, новите щамове поразяват и учениците“, подчерта Симеонов.

Ресторантите не трябва да бъдат затваряни, тъй като при спазване на строгите мерки и изискването за 50% заетост възможността за заразяване е минимална, в сравнение с класна стая от деца, които общуват помежду си по-емоционално и непредпазливо“, е позицията на патриотите от НФСБ.

НФСБ е последователна в това да се предприемат ефективни мерки още от началото на пандемията, допълват от пресцентъра на партията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
1
 
! Отговори
До Флагман преди 3 години
Флагман са на жалката медия.Защо не пускате коментарите за Валерката Симеонов,а когато ви питаме ни изтривате коментарите, много го защитавате от народната любов този пишман ПатрЕот.Затова тука пиша .
69
2
 
1
 
! Отговори
Ти си преди 3 години
кръгъл *** от!
68
0
 
1
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 79 Имаш поздрави до 10 коляно лично от мен!
67
2
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ - "умн преди 3 години
До Анонимен- 70 ! На един, 45г. ровиха паветата да му търсят печатарската книжка! Другия е пожарникар, но талантлив и води успешно държавата напред ! С маркуча си, и водна струя измива България от боклуцете! За това некадърниците, алчни за власт и пари, го плюят и му завиждат, но народа го обича! А ти, както се вижда, си завършил и двете - плюс "докорантура", с диплома! Браво, такива като теб, могат да "вземат" здравните решения?! Г-н Борисов не стои в кабенета си, той работи за...
66
1
 
1
 
! Отговори
НО КЪДЕ СА ТВОИТЕ... преди 3 години
До До 73 ! Има една притча от соца, който народа изцоца! - " Партиен секретар, отиво в едно села. Хората го посрещат както подобава, с питка и шарена сол. Секретарчето изнася пламенна реч : "Другари, тук ше ви направим мост - но, ние нямаме река, отговарят вкупом селяните - и река ще ви направим! Другари, а ето тук, ще ви направим детска градина - но, ние нямаме деца, жените ни са стари - нищо и деца ще ви направим ...! "Умен", какво чакаш, със стиснати кълки, деца...?! "Децата са бъдещето!".
65
0
 
1
 
! Отговори
МАРА... преди 3 години
До Анонимен 76! Да, " Сетила се Мара да се побара! ", но за голямо твое съжаление, ти нямаш за какво да се побараш! Акъл ти трябва! Бегом на дистанционно обучение - веднага!
64
0
 
7
 
! Отговори
...ПРАВИ НА МАЙМУНА! преди 3 години
До 11111111111. Първолаче, за училище то плаче - ако заразиш мама и тате, ще има ли тогава - Тати носи, мама меси, а първолачко плачко да крещи ! : "Ура да живей труда!" Симеонов е прав! Щаба е прав! Ние трябва да бъдем разумни! Тук, няма място за тясно партийна политика и борба за власт! Българите, и без това вече се броим на пръсти! Време е, за спасяването на всеки един българин, ако не искаме до един да изчезнем от лицето на Земята! Никой не ни прави на маймуни - всеки един от нас се...
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сетила се Мара , да се побара ...
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ще има ли пьлно затваряне за да бьде овладяна епидемията до нива позволяващи здравната система да издьржи
61
6
 
3
 
! Отговори
11111111111 преди 3 години
До БравоМама и тати трябва да работят. Сметки имат да плащат и деца да отглеждат. Имаш ли си понятие какви са заплатите извън София? Заработвай си окаяните левчета, т-р-о-***, и не дрънкай глупости! П о 20 минути уч. часове при ДО, мислиш ли, че се получава някакво образование!? Учителите хем не искат ваксина, хем не искат да ходят на работа! Ами, в къщи тогава, едно съсловие ни прави на маймуни...
60
12
 
6
 
! Отговори
До 73 преди 3 години
Защо малките са на училище?!? Защото там им е мястото. На големите също. Не стига ,че и без това учиха две седмици (2!!) Присъствено само и на тях им завидяхте , психопати. Валери Симеонов ще си го получи . Ще има възмездие за него . Няма съмнение в това. В държавата с най - ниска раждаемост в Европа ,където децата са кът те са най - мразени . Контролирайте възрастните за които определено е по - страшно . Те нямат ангажименти и могат да се кротнат за известно време. Децата са бъдещето. Долу ръце
59
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо най-малките , най-уязвимите са на училище ? Големите онлайн , а малките "жертвените агнета" , за да има баланс в угодията на родителите . Питам , когато децата са 3 месеца в лятна ваканция , кой се грижи за тях ? Нима тогава родителите си взимат неплатена отпуска ,за да ги гледат ?
58
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще спечели светът ако 1000 65-годишни се спасят, за сметка на унищожението на десетки хиляди малки деца?
57
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 67В контекста на Вашето изказване добавям следното: Сега медицинските решения в българия не ги взема здравният министър, а лице завършило за пожарникар. Може би защото е защитил докторантура. Доктор по противопожарната наука. Може би като е "доктор по" се мисли и за лекар. Ама не е! - и това е причина сега да ни е заляла третата вълна.
56
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Училищата трябваше да бъдат опразнени още преди 2 седмици. Само че ГЕРБ са против защото са пред избори. Всичко ще бъде затворено но след изборите. ГЕРБ са обезумели на тема "Овладяване на властта." Безумци.
55
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В случая- напълно е прав! И този въпрос трябва да бъде решен централно НЕЗАБАВНО, а не от директори на училища или от "една майка какво искала"!!! Директорите с медицинско образование ли са, та да имат правомощия да вземат решения по медицински въпроси??? Ама учителите за какви се мислят, съвсем изтрещяха и създават хаос?!! Учителите да не се правят на лекари и вирусолози, има специалисти в тази област!! Да не се месят в специалности в които не са компетентни! Големите ученици- незабавно онлайн!
54
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един откровен политик.
53
10
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Браво..виж какво:..-Ако имаш поне малко мозък в кратуната си,би могъл да си зададеш въпроса:-"Ама верно ли децата "РАЗНАСЯТ вируса",обаче..НЕ БОЛЕДУВАТ" от коковида?Може ли един НЕУКРЕПНАЛ организъм да НЕ БОЛЕДУВА,докато друг,възрастен,с изградена имунна система,да са тръшка от щяла и нещяла "зараза"?..Тая ПРИТЧА,..ФАШИСТКА по смисъла си,че децата "са виновни" за разпространението на вируса,е...ДОЛНА и ГНУСНА !!!!Като тия,които я разпространяват /притчата/..
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 55Българския вирус покосява роми, турци, арменци и т.н. :))) Даже съм виждал турчин който се смята за българин и иска да стане полицай :)))) Ние разбира се като чисти "арийци" гледахме с недоумение и лека насмешка :))
51
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В детските градини е още по-трудно да се спазват мерките. Децата са много малки и нямат изградени навици за самообслужване. При децата от първа и втора група помощник възпитател и учител подпомагат за измиване на ръце, обуване и събуване на пантофки, поставят се памперси, обличат се пижамки. Чорапки в първа група почти е невъзможно да си обуят сами децата, на тоалетна също се подпомагат.. Или накратко във всяка една дейност контакта на помощник възпитател и учител с децата е очи в очи или 10 см.