Фандъкова: Да си пожелаем никога повече онлайн обучение

Един път учител, цял живот учител, заяви кметът при откриването на годината
15 сеп 2022 14:41, Анисия Иванова
35
Фандъкова: Да си пожелаем никога повече онлайн обучение
Снимка: БГНЕС
"Един път учител, цял живот учител! Това е голям празник за всички – учители, родители и ученици. Желая им от сърце много успешна година“, заяви столичният градоначалник Йорданка Фандъкова. Тя присъства на откриването на учебната година в 9 Френска гимназия в столицата.

Фандъкова пожела на учителите да са здрави и удовлетворени, да имат една успешна учебна година. „Убедена съм, че те ще дадат всичко от себе си нашите деца да бъдат добре подготвени“, каза тя.

Тази нова учебна година се открива с две нови училищни сгради. Едната от тях е във френската гимназия и разполага с изцяло нови класни стаи, кабинети и много голяма спортна зала. „Тя беше мечтата на всички учители и ученици“, заяви Фандъкова.

Другата сграда е в 28 училище в "Красна поляна". "Много модерна и иновативна сграда за началния етап на обучение. Продължаваме инвестициите в образование. За мен това е кауза", каза столичният градоначалник.

Тя се спря и на мерките, които са наложени от здравния министър във връзка с COVID-19.

"Мерките, които здравният министър е наложил, са превантивни. Призовавам всички директори да направят съответната организация. Да си пожелаем никога повече да не се налага учениците да учат онлайн заради пандемия или заради липсата на отопление. Това е основната задача", подчерта Фандъкова, цитирана от БГНЕС..

Днес в София на училище тръгват над 136 000 ученици и всяка година броят им се увеличава, за разлика от другите градове в страната; за първи път училищния праг в столицата тази година прекрачват над 12 000 деца, заяви още кметът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
16
 
! Отговори
Да си пожелаем преди 1 година
Фандъка никога повече на власт! Мястото и е в затвора при вожда си Буци,Кики и Кокор, Лорейн, ГУГ лена, Корни, станишеФ, далавери, торбичката, костоффф,паси,Меглена, Надя общата, царистите, доганя и още купчина димящи л*на от прехода, довели България д загуба на 3 млн от населението и,както и превръщането и в най-бедната, най-ограбваната и най-бързо обезлюдена колониална държава в Еуропата.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си пожелаем - никога повече неграмотници от герб да ни управляват. В съвременния свят 80% от обученията са онлайн. В България кметовете освен от строителство, от друго не са се научили да крадат, затова всяка учебна година 30% от училищата са все недоремонтирани, и то за държавна сметка.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е то зависи чичко Били кво си е пожелал и съответно кво ще ви изкомандват от ЕС....
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един път крадла, цял живот крадла.

Спонсорирани публикации