Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик

Направил му няколко пъти забележка
Обновена: 24 яну 2024 10:56 | 24 яну 2024 10:09, Петър Бойчев
206
Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик
Снимка Пиксабей

Учител е бил уволнен, след като е издърпал ухото на четвъртокласник в час по физическо в столичното 131 училище, става ясно от зрителски сигнал до БНТ.

"В петък, когато си взех сина, детето сподели, че в час по физическо го е заболял корема и е поискал да седне в страни. Отивайки към пейките, на някаква боксова круша се е хванал и се е залюлял, това е дете. При което минава покрай него г-н Десподов, който не е неговия преподавател по физическо, хваща го за ухото и го кара да чете табелка, че не трябвало да се люлеят на крушата.

Детето не е било предупредено за забраната от своя учител и е нямало как да знае. Детето се разплаква, учителят го бута и главата му се удря в стената. Детето сяда на пейката с червено ухо и това става пред три класа, които карат час по физическо едновременно. Никой от учителите не ме е уведомил за инцидента", разказа Десислав Краев, баща на Деян.

Детето има наранявания на ушната мида, кръвоизлив, одрасквания и ужулвания. В понеделник отидохме в съдебна медицина.

"Въпросният учител беше отстранен вчера. Има неточности, за които моля да ги изясним. В час по спортни дейности се случва инцидентът. Многократно е направена забележка на ученика. Учителят вижда, че той се е провесил на боксовата круша, действал е под стрес, не оправдавам спонтанната му реакция. От вчера са прекратени трудовите правоотношения с него", каза Таня Монева - директор на 131 СУ "Климент Аркадиевич Тимирязев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
32
 
! Отговори
Мама Миа преди 4 месеца
""Детето не е било предупредено за забраната от своя учител и е нямало как да знае""Не стига ,че разлигавено ,ами не може и да чете!!!Ами дай всяко разлигавено хлапе да го информират ежедневно какво не ТРЯБВА да се прави!Това,което другите го знаят,без да им казват! Незнанието на закона не е оправдание пред съда! Голям праз,че му издърпали ухото!!!ами като лигавата майка и тати не могат да го възпитават,трябва да има някой друг.
50
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Питам се всички злини които се вършат в името на неясни ценности , извършителите не се ли замислят че съдбата ще им върне злината по един или друг начин.на всеки един от тях. Не се замислят преди да наказват....
49
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Имаше преди години една Макшутова в Гео Милев -Варна. Тя не се бавеше. Директно шамари. Тя си беше към 1.8 м. Шамар като половин палачинка. Дърпането за ухото си беше като за добро утро. И като професионалистка те вдигаше за ухото като го въртеше. Няма да стоиш мирно ли? Или да маршируваш ли? Преди промените се водеше водеща учителка, за пример. Пълен ужас!!! Предполагам сега първа ще ревне ако някой направи забележка на някое внуче. Времената се промениха.
48
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Да удариш дете и то пред три класа е всичко друго но не и мъжко поведение. Всеки си избива комплексите като удра беззащитни." - Ще ти докарам 10 парчета, по кинта и нещо, дето псуват като пияни хамали, бият се, хврълят твърди предмети по себе си и по учителя, понякгоа от раниците им изкачат крадени миктроспопи, крадена храна от сладкарничката, ножове, палки, лютиви спрейове ... Халал да са ти на главата и ги урпави, без да им викаш и да им дърпаш ушите! Ти ще си феномен, акос е справиш с тях!
47
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Горките учители! Не е никак лесно да работиш с разглезени деца на претенциозни родители. А ръководството на училището никога няма да защити учителя. А в конкретния случай - боли го корема, но се провесва където не трябва. Учителите да имат авторитет ли???
46
3
 
12
 
! Отговори
До 38 преди 4 месеца
"Както долу е написал човекът, има други методи за възпитание, ако едно дете не слуша в тъй важния час по физическо възпитание." ------------- Какви коремни преси, лицеви, набирания, бе? Нали го боли коремчето? Той часът по физическо може и да не е важен, но същото се случва и в часовете по български и математика - детето "не е добре" и учителят трябва да го гушне и да го погали, а не да му прави забележки и да иска то да учи и да изпълнява. Така се възпитава ***, не с наказания!
45
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Прав е учителят...така и така им растат ушите на тези лиглювци..поне да има за какво...да помогне човека....Разпусната работа....
44
2
 
32
 
! Отговори
Shark преди 4 месеца
Браво. После да не се чудите защо няма учители. Няма да има. Ама сега колегите му ако са на място ще се застъпят за него и ако не го върнат на работа колективно ще си подадат молбите за напускане. Да ги видим ербап родителчетата какво ще правят. И директора как ще ходи да им се моли да не напускат. А те сигурно са се спотаили, мълбат и се съобразяват с невъзпитаните хлапаци на невъзпитани родители.
43
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Повече да не съм чул ГЪК за това, че учителите не си вършели работата и заслужавали ниски заплати! СЕМЕЙСТВАТА са разграден вмирисан двор, от който тръгват всички беди на България!
42
1
 
12
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 4 месеца
Евроатлантици сър! Забавляват се!!!
41
36
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кой е тоя учител да го намерим да му издърпаме ние ушите на публично място да види колко е приятно?
40
7
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 4 месеца
До 33 А , християнските ценностш какви са - не са ли опъвали ушите на дечурлигата едно време ? Кажи , бе руска под-лого !
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 26 Смазваш го на думи, ако излезе някой 190 даскал или някой по боен ще чупиш китки и ще викаш ама то детето не е искало ...
38
21
 
7
 
! Отговори
до 32 преди 4 месеца
Ти като не си джендърче и тая по химия чудесно те е възпитала, защо си беден аутсайдер склададжия с 3-4к заплата в Лидл, бе? Я кажи, всезнайко? Че май джендърите взимаме на седмица, колкото ти на година, две. Ама възпитание... Чуя ли някой да възпитава с бой и да защитава подобно поведение, ми е ясен. Подпечатан страхлив бедняк. Иначе не ме разбирай погрешно- скиор, плувец, алпинист и с трети дан черен колан съм. Мерси.
37
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Както долу е написал човекът, има други методи за възпитание, ако едно дете не слуша в тъй важния час по физическо възпитание. Спортът е култура, възпитание, дисциплина. Не изпълняваш правилата, наказват те, ама не с бой. Както долу е даден пример- коремни преси, лицеви, тичане, набирания. Стигнеш ли до бой, ти не си спортист. Ти си комплексиран морално сринат страхливец. А бой над дете?! Дори няма да коментирам. Дано никога повече тоя не работи с деца!
36
4
 
13
 
! Отговори
Bai-Huй преди 4 месеца
Бащата на детето от на Киро партията ПП(Партия на Пeдepacтитe)
35
10
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Какво е това име на училище , да не сме.в Русия..??! Като на 36-то - М.Горки , а е било генерал Колев .....?!
34
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 27 Нямаш деца а даваш мнение, нищо не знаеш обаче всезнайко
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
aman от ***.. бой им трябва понякога не децата, като само се мислят за голямата работа ..
32
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Евроатлантически ценности