Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик

Направил му няколко пъти забележка
Обновена: 24 яну 2024 10:56 | 24 яну 2024 10:09, Петър Бойчев
206
Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик
Снимка Пиксабей

Учител е бил уволнен, след като е издърпал ухото на четвъртокласник в час по физическо в столичното 131 училище, става ясно от зрителски сигнал до БНТ.

"В петък, когато си взех сина, детето сподели, че в час по физическо го е заболял корема и е поискал да седне в страни. Отивайки към пейките, на някаква боксова круша се е хванал и се е залюлял, това е дете. При което минава покрай него г-н Десподов, който не е неговия преподавател по физическо, хваща го за ухото и го кара да чете табелка, че не трябвало да се люлеят на крушата.

Детето не е било предупредено за забраната от своя учител и е нямало как да знае. Детето се разплаква, учителят го бута и главата му се удря в стената. Детето сяда на пейката с червено ухо и това става пред три класа, които карат час по физическо едновременно. Никой от учителите не ме е уведомил за инцидента", разказа Десислав Краев, баща на Деян.

Детето има наранявания на ушната мида, кръвоизлив, одрасквания и ужулвания. В понеделник отидохме в съдебна медицина.

"Въпросният учител беше отстранен вчера. Има неточности, за които моля да ги изясним. В час по спортни дейности се случва инцидентът. Многократно е направена забележка на ученика. Учителят вижда, че той се е провесил на боксовата круша, действал е под стрес, не оправдавам спонтанната му реакция. От вчера са прекратени трудовите правоотношения с него", каза Таня Монева - директор на 131 СУ "Климент Аркадиевич Тимирязев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
21
 
! Отговори
Цирк преди 4 месеца
Тоя "ученик"пуши трева,бие другите и тн.но му издърпали ухото и стана драма?!
70
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 51...не политизирай...който си е ***..си остава такъв независимо дали има Тоталитаризъм или Демокрация....
69
0
 
46
 
! Отговори
Да преди 4 месеца
Учителя трябва да го наградят не да го уволняват.
68
1
 
30
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Малко бой ядът сегашните "деца"затова стават все по често бандити.
67
2
 
22
 
! Отговори
Ако бях на даскала преди 4 месеца
щях да го оставя да се люлее колкото си иска. Вечерта отивам у тях да си поговоря с бащата и строшавам главата на бащата пред детето. Ще пиша после 3 дена в районното но няма да ме уволнят и следващия път детето ще е най-тихото в клас. Не си струва за смешната учителска заплата но учителството е кауза и трябва да се възпитават и родителите, не само децата. Затова на учителите са им казвали и будители. Те като по-умни водят обществото напред и правят каквото е необходимо за общ просперитет.
66
6
 
8
 
! Отговори
Какво ще стане, преди 4 месеца
Ако ученик издърпа ухото на учител, защото последният му досажда, като му прави забележки?
65
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако някой млад родител си мисли че може да възпитава детето си с ласки и гушкания, много се е объркал. Дисциплина трябва да има във всичко което правиш, не става само с мотивация. Тези които мрънкат че децата не трябва да се пляскат от време на време, като се приберат в къщи, дали не удрят децата си.., удрят и още как, ама не си признават. Навремето в училище ни дърпаха ушите, удряха ни и шамари и пак станахме лекари, адвокати, инжинери, работници във фабрики, учители и какви ли още не.
64
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 52 - Ако опъването на ухо е злина, то не ми се мисли, какво кекаво нещо си ти...
63
1
 
35
 
! Отговори
Вместо да довърши преди 4 месеца
започнатото от учителя у дома, таткото го уволнил... Много ядове ще бере този татко след някоя и друга година!
62
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всеки ден може да се видят родители които са пуснали децата си свободно да играят навсякъде без да спазват правила да се гонят в големи магазини в молове и на всякакви обществени места. Родителите вървят на пред децата се гигилят от зад на когото сварят. Ако му кажеш не ме блъскай то отива и се оплаква на родителя и той идва да те заплашва и дори да посяга и да те изкарва всячески виновен че детето му има право да беснее и лудее.
61
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не могат нищо да им кажат учителите, и те нямат респект от тях! Едно време не смееш да гъкнеш, сега не могат да ги накарат да седнат в часовете! Щотооо после мама и тате-в съдебна медицина ще идат, а не го поглеждат в къщи това дете!
60
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 42 - Има и възсранти, които имат нужда, да им се дърпат ушите, но учителят не е един от тях ... виж, майката обаче ...
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"До 33 А , християнските ценностш какви са - не са ли опъвали ушите на дечурлигата едно време ? Кажи , бе руска под-лого !" - Опъваха се. Опъваха се 1000 години, преди днешното време. Опъваха се и българите оцеляха като народ, вдигах се на бунтове, правиха фабрики, развиваха наука и изкуство ...
58
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Я кажи, всезнайко? Че май джендърите взимаме на седмица, колкото ти на година, две." - Ако са елитни *** на "змаожни господа", които се крият от жените си, може и да взимат.
57
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Лошото е, че вече не можеш да му намалиш поведение и да има последствия. Не можеш да му кажеш, да отиде при директора или да му кажеш, да напусне час, защото видиш ли, то е толкова загубено, че сигурно ще се удави в мивката в таолетната, ама същевременно е дотатъчно умно, че трябвало да "разбира от разумна дума" ... Едно време, се гонеше от училище, при многократни провинения, ама преди това се и биеше. И какво? Станахме мутри и убийци ли?
56
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"аранявания на ушната мида, кръвоизлив, одрасквания и ужулвания". Така ли му викат вече на това, което са ни правили родителите като деца и без това? Каква ще е следващата глупост? Че ги карат да учат? Ама как така ще учат? Това е расистко! Да уволняват всички учители и да затварят училищата!
55
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То сега няма деца,има Франкенщайни ! Блеят по цял ден на телефоните,псуват
54
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тъжно, така ще отгледаме поколение от наглеци и ***. До това води либерализма
53
1
 
25
 
! Отговори
А, значи мама и тати преди 4 месеца
може да бият учителите, но учител не може да издърпа ушенцето на детенцето...
52
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Пфф, тоя да го направи това на моето дете, го смазвам! Типичен комплексар." - Мисля, че ще си паднеш на *** много бързо и ще си стискаш къвящите устенца, ама ти щом си решил, че си нинджа - давай!