"Ден на отворените врати" в Софийския университет

Утре от 10:00 до 17:00 часа
9 мар 2024 14:03, Петър Бойчев
4
"Ден на отворените врати" в Софийския университет
Снимка БГНЕС

"Ден на отворените врати" на Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще се проведе утре от 10:00 до 17:00 часа в Централното фоайе на Ректората. Инициативата се организира от Студентския съвет към висшето учебно заведение.

На събитието пред кандидат-студентите ще бъдат представени всички специалности от 16-те факултета на Софийския университет. Присъстващите ще имат шанса да научат повече за извънаудиторните възможности в университета, за мобилностите с цел обучение по програмата "Еразъм плюс", за студентските общежития, за стипендиите, за спорта и за всичко останало, свързано с академичния живот.

От Студентския съвет към университета посочват, че Денят на отворените врати е идеална възможност за тези, които искат да продължат своето образование в най-престижното и най-старо висше училище у нас, и които търсят информация за избор на професионалното си развитие.

Инициативата е традиционна за Алма Матер, като миналата година тя е успяла да привлече повече от хиляда кандидат-студенти и родители от цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Проф.Денков стана академик в БАН, когато беше вече зам.министър на образованието в първия или втория служебен кабинет. Сега е все още премиер в оставка, но не иска да се връща като професор по физикохимия в СУ, а целта му е да стане министър на МВнР в кабинета на Мария Габриел. Денков е сравнително млад човек, може да преподава още поне 14-15 години и не вярвам да е загубил интерес и знания по дълго преподаваната дисциплина, а политическият пост не е стабилен. Смята ли, че ПП е удобен пристан?
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България имаше най-смехотворният и схемаджийски препиер в историята си - Денкоф , розови бузки,, дето го бутаха за президент.
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Супер :)
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Софийският университет имаше най-смехотворният и схемаджийски ректор в историята си - Анастас Герджиков, розови бузки, дето го бутаха за президент.