Любовна връзка на работното място - какви са предизвикателствата?

Проявявайте уважение и демонстрирайте професионални граници
25 май 2024 22:45, Михаела Лазарова
55
Любовна връзка на работното място - какви са предизвикателствата?
Снимка: Istock

Никога не знаем къде ще срещнем любовта. Колкото и да си повтаряме, че не можем да смесваме личните с професионалните отношения, понякога се случва така, че срещаме любовта на работното място.

В други случаи започваме да работим заедно с половинката си, стартираме бизнес или по някаква причина попадаме на едно и също работно място.

Каквато и да е причината да работите заедно с интимната си половинка, това може да има своите предизвикателства. Как да се справите с тях?

Не смесвайте любовта с работата

Ако работите с партньора си, опитайте се да не пренасяте домашните си проблеми на работа и обратно. Разделяйте двете страни на живота си и не ги смесвайте, защото това води до повече проблеми и поводи за неразбирателства. Не изпадайте в спорове за работа, когато сте вкъщи и не се карайте за домашните си проблеми, докато сте на работа. Опитайте се да спазвате тези граници.

Добре е работното ви място да е далеч от това на половинката ви

По възможност позиционирайте се на място, което не е непосредствено до това на партньора ви по време на работа. Така ще ви е по-лесно да се държите и да действате като професионалисти и колеги, докато сте на работа.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от Образование
ВУЗФ по следите на отличниците на България
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
Предизвикателствата? преди 3 седмици
Тя ти се слага, става ти метреса и е много предана и покорна, до момента в който успее да ти стане шефка, след като те е убедила, че това е само тактически ход с цел просперитета и на двама ви. И още на следващия ден забравя в какво ти се е клела. Душа да ти е яка! И пред очите ти вече й се свалят няколко младока-амбициозни кариеристи, на които ти доскоро си трил сол на главите им. И вече те гледат накриво.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега след 1989 година служебните командировки са нещо като сексуален отдушник, възможност да кръшнеш по нещо чуждо без това да прави впечатление и без да буди подозрения у брачната ти половинка. Преди 1989 това не вървеше, заради многото работа, която имаше.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Българин 44 - От възрастни хора чувам, че навремето през соца служебните командировки са били нещо като сексуален отдушник, възможност да кръшнеш по нещо чуждо без това да прави впечатление и без да буди подозрения у брачната ти половинка.
24
0
 
2
 
! Отговори
Явлението Минко преди 3 седмици
По изявите на Минко можем да направим заключение в колко часа допускат пациентите на лудницата до някой служебен компютър и после в колко часа ги пращат по стаите, за да спят. Но наш Минко може би успява да се измъкне след като останалите заспят, издабва дежурните сестри и докато те се залисват с клюки, той пак каца до компа. Само не знам, когато го спипат дали викат санитари да му надянат усмирителна риза или те - сестричките, собственоръчно го напердашват и го прибират в стаята му?
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 46 Има и хитри екземпляри, които впоследствие стават съпруга, снаха или зет на шефа или на собственика на фирмата, в която работят.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много лоша идея, освен ако вече не сте си намерили нова работа и ви е все тая.
21
2
 
3
 
! Отговори
Дами и господа, преди 3 седмици
наградата за най-излагащи се коментиращи за 2024 година се присъжда на коментиращите в сайта Dnes bg. Хора, стегнете се. Смеем ви се и вие си мислите, че сте оригинални. Хаха!
20
1
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 седмици
Най-сладко се е-е на работното място ! Колежката е винаги готова и го прави с огромно желание !
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 44... Демек все да си е вътре.
18
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никога не си вади онази работа на работа.
17
4
 
4
 
! Отговори
ИмахмеЕдинОлигофрен преди 3 седмици
който използваше празнични събития в службата,за да ухажва едно или друго младо момиче. После, при разговори с други млади мъже наши колеги, се хвалеше какъв секс е правил с всяка една от тях. Майка му се беше пенсионирала като наша колежка и имаше все още някои връзки. Затова нито етичната комисия, нито някой от шефовете направи забележка на този, а когато някои девойки протестираха, им отговаряха, че всички го виждали този, че не е много добре с главата, та да не му обръщат внимание.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Минко да земеш да публикуваш тия истории! Много са готини ще станат за секс роман по -добър от тия на Даниел Стийл но от мъжка гледна точка! Давай смело пиши и пращай!
15
2
 
18
 
! Отговори
D Cla$$ преди 3 седмици
Ако той се връща с празни мъ,ди и ухаещ на женски парфюм. Или пък тя се връща по-широка от обикновеното и лъхаща на семе, то дами и господа имам лоши новини за вас!...
14
2
 
13
 
! Отговори
А преди 3 седмици
Аз най-много бройки на работа съм записал. С гаджета, женени, секви Разцепвах им сливите.
13
10
 
8
 
! Отговори
Минко 47 годишен гей преди 3 седмици
Аз съм автентичния Минко, на 47 години съм и жена не съм помирисвал. Първо, защото съм смоотаняк и второ, защото съм дал на задна много отдавна.Отдавна съм хвърлил око на двама яки бачкатори във фирмата, ама те не ми обръщат внимание. Иначе е хубаво на работа да ме тъъртят здраво, къде ме фанат, в склада, в тоалетната, никога не отказвам.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
още нещо важно: поддържайте се! Със шкембак, кофти окосмяване и не перфектна хигиена няма как да стане! Успешно вдигане на самолета!
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Истината е че омъжените жени с деца са отегчени от живота и да готови на всеки и всичко. А в работата сте на гюме по цял ден. Тайните са да си дискретен и да я отнесеш като разгонен глиган като ти падне. А понеже жените понякога си говорят ще ти направи реклама и ще овършееш и другите! Изпитано!
10
1
 
10
 
! Отговори
До 15 преди 3 седмици
Като тюлен пърддди под юргана, нали?
9
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лена Картечарката й пълниха 2 години всички дупкки и накрая прихвана
8
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Путин е нeвменяем.