Вълчев облича учениците в униформи

Образователният министър дава пари, иска да види учениците в униформи още от тази година
13 апр 2008 14:44,
135
Вълчев облича учениците в униформи
Снимка: Булфото

Министър Даниел Вълчев се обяви за въвеждането на униформи във всички училища.

Идеята е това да се случи през новата 2008-2009 учебна година, каза той.

По думите му средствата за това ще бъдат увеличени значително, без да уточни конкретно с колко.

„Всяко училище, което кандидатства с проект, ще получи финансиране и ще може да въведе собствени униформи”, обеща Вълчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Хайде *** тръгвай си че е време за седенка
73
0
 
1
 
! Отговори
madrid преди 16 години
skapo e naystina da obliche6 deteto si s uniforma no posle idva po evtino kato se ima predvid che uchebnata godina e dalga ot opit go znam tova e nay dobroto za detcata ni dasteria mi e v chastno uchiliste ot 3 god 3 dena e s uniforma i dva dena s antcung sa6to uniformen taka si spestiavam glavobolieto s kakvo da e obleka i tia ne vazraziava zastoto tam vsichki sa ednakvi
72
0
 
1
 
! Отговори
kahn преди 16 години
*** подай си оставката ,че на всички им омръзна тъпата ти физиономия.Сега униформи ще въвежда,палячото му с ***.
71
0
 
1
 
! Отговори
ai-ai преди 16 години
Може да си абитурент, но май си по-навътре в нещата от министъра. Предложенията са ти направо в десетката. Не си губи времето, ами ставай министър! То това ни е проблемът, че всеки прави не това , по което е компетентен. Браво и успех отсега нататък!
70
0
 
1
 
! Отговори
xxL преди 16 години
Умно хора. Много умно. Да погледнем от добрата страна. Ще се тъчат платове, ще се кроят, ще се шият,ще се извозват,ще се продават...униформи Но да назначат безработните родители на децата на работа, та да могат и да си позволят да закупят въпросните , но ... мечти ! Навярно вече е "скроено". А как е тръгнало и такса вход децата ни ще вземат да плащат за училище :( Докато има заплати по 250лв. и детето се храни с баничка от 0.70ст. , а госпожата му е с дрежки от магазини за едно левче и със злато да го облечеш , ДОСТОЕН МИНИСТЪР НЯМА ДА СТАНЕШ!
69
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
униформата като такава отразява принадлежноста на ученика към институцията училище. Добре е да я има, за да не се получават изгъзици от типа '' млада - вечерно облечена дама на около осемнайсет- с вид на жена тип мъжемелачка с всичките и там атрибути" да и се чуди човек сутрин на училище ли отива или пък се връща от продължителна и доходоносна нощна смяна ;)
68
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
АЙДЕ И ТВОЙТА ОСТАВКА, ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ИМА УЧИЛИЩА И ОБРАЗОВАНИЕ В БЪЛГАРИЯ...
67
0
 
1
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
гнусното селско мислене.Тоя имал повече пари и вече е ***,*** и незнам си кво...Тоя купил на детето си по скъпа тениска или панталон и вече трябва да бъде оплют.А ВИЕ МЪРЛЬОВЦИ И МЪРДИ ВЗЕМЕТЕ ДА НАУЧИТЕ ЧЕ НЕ ВСИЧКИ БОГАТИ ХОРА СА МУТРИ,МОШЕННИЦИ....АМА ВИЕ САМО ТВА МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ.ДА СЕ ПРАВИТЕ НА МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ПО ФОРУМИТЕ И ДА СВАЛЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО САМО ТУК.КАТО ИЗЛЕЗЕТЕ В РЕАЛНИЯ СВЯТ СТЕ ЕДНИ МИШКИ
66
0
 
1
 
! Отговори
Богдан преди 16 години
Сега пък ще ни обличат в униформи ;(
65
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Тоя па и тоя не спря да се прай на клоун
64
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
повръщами се от физиономията му
63
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
пране на пари....... не слу4аино всеки пети 4иновник е милионер.....
62
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Понеже *** режат много точни думи за случая ще ги кажа за г-н Нарцис по друх начин-....Пълен кръгъл Ид...от с тази шапка, па да му купим една бръсначка да се избръсне, че очевидно състоянието му от над 2 милиона не му стига за това
61
0
 
1
 
! Отговори
Censored преди 16 години
Цензурирането на думи като "Uдиот" не ще ви помогне с нищо,изключително глупаво и ненужно е
60
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
уникален
59
0
 
1
 
! Отговори
Абитуриент преди 16 години
Вълчев или е уникален ,или нарочно върви против българското образование.Вместо да се дават пари за ненужни неща като униформите трябва:1.Да се увеличат заплатите на учителите (за да имат и те стимул да работят)2.Да се увеличат и стипендиите3.Да почнат да правят качествени реформи в образованието,вместо да отбиват номера като сега4.Вместо да увеличават броя на учениците в клас да се намалят до около 12 за да може да се обръща внимание на всеки единМога да продължавам така и до 100,но имам и други неща за правене.
58
0
 
1
 
! Отговори
цура преди 16 години
56 въобще не им обръщай внимание на заядливите коментари.Важното е ,че имаш своята идентичност и,че си личност,защото точно това показа мнението ти.
57
0
 
1
 
! Отговори
fuuf преди 16 години
Вместо да дава пари за униформи, поне да даде пари и за безплатни учебници, за по-високи стипендии, за по-високи заплати....
56
0
 
1
 
! Отговори
ko to iskam преди 16 години
:)видях "дояда"-то,секунди след като го изпратих,но може би не си се досетила за "доядя"!Еми развълнувана бях, направо възмутена, обаче ми е тъжно ,че не си забелязала другите ми грешки,не че се оправдавам ,но поне на кирилица пиша, което е белег на уважение към българския език,така че ми се вижда маловажна някаква техническа грешка от бързане и малко пропусната пунктуация.Дано и ти не си от тези, които скърбят за индивидуалността си,защото си мисля 42 ,че децата нямя да я изгубят,ако наистина са интелигентни и интересни млади хора и винаги ще намерят начин да я изразят.Повече ме плачи това, че те повече се копират едни други и отдавна са изгубили оригиналността си,дори и родителите да трябва да купят униформите ,мисля че ще спестят малко пари, ако купят необходимия брой дрехи за учебната година и с това се реши проблема "няма какво да нося" и "защо моя Адидас е фалшив".И пак до 40 радвам се ,че завършваш и мн успехи ти желая и си права че сегашния министър върши глупости, ама като се замислим седим пред компютрите си,вместо да разкараме всички некомпетентни и алчни в управлението на държавата.
55
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Абе... странно изказване. Всеки си имал своя индивидуалност... Ами проявявай си я де, някой да те е спрял? Какво ти пречат униформите на индивидуалността? Ако ще я подхващаме така - те и военните, пък и полицаите си имат своя, собствена и неповторима индивидуалност. На тях да им съблечем ли униформите? :)