Максим остана с условна присъда

Бургаският апелативен съд потвърди присъдата на фигуриста от 2.5 години условно
7 май 2008 12:03,
103
Максим остана с условна присъда
Снимка: Булфото

Апелативният съд в Бургас потвърди присъдата на Максим Стависки, определена от Бургаския окръжен съд на 30 януари тази година - две години и половина условно

Магистратите прецениха, че на родителите на загиналия Петър Петров -  Стависки трябва да плати по 90 000 лева, заедно с лихвите от момента на произнасяне на присъдата до окончателното им изплащане.

Искът им за обезщетение от 500 000 лева бе отхвърлен.

Съдът не одобри и иска на родителите на Мануела Горсова за 2 милиона лева.

Стависки бе осъден да плати на момичето, което все още е в кома 80 000 лв., както и разходите по делото в размер на 3000 лв.

Присъдата подлежи на обжалване пред Върховния административен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
от преди 16 години
От доста време не съм писал тук!!! Браво радвам се много за Максим. Той за мен е невинен. Има справедливост. Радвам се много,говорете си каквото си искате!!! Максим е невиненАНАТЕМА НА ГРЕШНИЦИТЕ!!! Завърнах се тук!!!
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
"Мерцедес" повали пешеходец при Военния клуб
20
0
 
2
 
! Отговори
nablyudatelka преди 16 години
Черен ден за България. Открай време е тъй, даваме си на всеки и после що ни е скапана държавата.. България не е на българите, срам!
19
0
 
2
 
! Отговори
LIDIS преди 16 години
Алчността и злобата по български е победена !Tрудно е и никой не се пита как се чувстваш ти и как ще продължиш да се самоупрекваш за случилата се трагедия ! Поздрави !
18
0
 
2
 
! Отговори
iiii преди 16 години
след думичката "охранен" и преди думичката "от" имаше едно жаргонно понятие, с което се наричат седалищните части, ама нали подчертах, че съм ***, та нещо май съм го написал така, че да изчезне от текста.....
17
0
 
2
 
! Отговори
iiii преди 16 години
Аааааа, виж ти ква била работата, ....ама аз ***, ***, ***, та не се сещам толкова време?!!?! ...Значи, доколкото разбирам, когато се натряскам и яхна таратайката си, а после я натреса в колата на някой охранен от "политическия ни елит" или представител на "правосъдието" и го убия, ще получа условна присъда...?!?!?!?! Ха, ама това е супер!! Това е и "ошше по-еуегантен" и поносим за всички нас начин да се отървем и от непродаваемите си бракми, и от сатрапите-управници/опозиционери, пък и да направим едно истинско пролетно почистване на истинските ***, които вече толкова десетилетия плюскат на наш гръб, все по-брутално ни пият кръвчицата, *** върху главите ни и ни се подигравата за това... ..... така хем добро дело ще сме свършили, хем стреса си ще полекуваме, хем морално удовлетворени ще останем, хем няма да пострадаме много..... дали, а...?!?!?!
16
0
 
2
 
! Отговори
Ivanov преди 16 години
Absoliutni nishtojestva sa tia sudii!!! Dano na tiah niakoi den im doide na glavata mukata na postradalite ot katastrofata! A toia mrusen BLIAD Staviski da se omita ot Bulgaria, che shte losho mu se pishe!I toi shte si plati edin den! Bog zabavia,no ne zabravia!
15
0
 
2
 
! Отговори
mm преди 16 години
Това не е редно, но явно е платил където трябва. И като че, парите за кръвнина намаляват стават все по-малко. В предишните процеси беше отсъдено да даде повече. Горките хора отнесе им децата и няма справедливост. Трябваше да лежи. Колко звезди световни лежат за назидание когато направят нещо нередно да не говорим ако убият човек на пътя това наистина го няма никъде по света.Нямаме справедлив съд и така ще си караме. За едни ще има правосъдие за други не.
14
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Ако с 1,90 промила и 57км/ч над разрешената скорост стовариш Хамър-а си върху пешеходка на тротоара заслужаваш условна. Но ако с 1,29 промила блъснеш с Хамър-а си автомобил, който се движи с незнайно каква скорост, то тогава заслужаваш ефективна присъда? Къде е справедливостта?
13
0
 
2
 
! Отговори
чунчо преди 16 години
Продажни ***!
12
0
 
2
 
! Отговори
додо преди 16 години
точно в десетката 5 ако бяха деца на съдии -щяха да дадат 20 години ефективно ...... имаме скоро подобен случай ....но и тия съдии дано си получат заслуженото както еказала Ванга -бог забавя но не забравя ...връща на най милото ни - децата .Не съм злобар но тия съдии се самозабравиха -не само прокурори ,полиция и т н.
11
0
 
2
 
! Отговори
tnt преди 16 години
Не съдии,а ***!!!
10
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Без коментар!........
9
0
 
2
 
! Отговори
Todorov преди 16 години
За пореден път се ядосвам като си припомня какво причини този шампион и какво "наказание" му причислиха. Това е един цирк. Мога да си кажа всичко, което ми идва по адрес на този ***, и някой от роднините му, но просто не е тук мястото за това. Надявам се рано или късно този да си получи заслуженото, било по един или друг начин!
8
0
 
2
 
! Отговори
Владимир Путин преди 16 години
Наздраве, пияна руска ***!
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Хора,погледнете го от хубавата страна,сега може да си ПИЕМ и да си КАРАМЕ КОЛИТЕ,и да блъснеш някой,
6
0
 
2
 
! Отговори
elena преди 16 години
Убийците се отървават с условни присъди; ако беше откраднал кокошка, може би присъдата щеше да е ефективна.
5
0
 
2
 
! Отговори
Пурко преди 16 години
А ако беше пречукал деца на съдии и прокурори, пак ли на толкова щяха да го осъдят? Най- добре да оставят Господ да го съди, защото Господ не си строи вила на морето, не ходи на лов и на ресторанти, не се интересува от автомобили за по 200 000 евро и съответно не му трябват кинти, за да си набавая горепосочените неща.
4
0
 
2
 
! Отговори
Elitsa преди 16 години
Samo Bog moje da e sydnik! Radvam se za teb! Pojelavam ti vse taka da ni radvash s uspehite si na leda!! Dano uspeesh v tozi ozloben svjat da se syhranish!
3
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Това не е чесно Максим да има 2 години трябва да му дадат 8 години затвор а не 2 .