Сбогом, Дими!

Семейството, приятели и музиканти се простиха с фронтмена на "Сленг"
2 юли 2008 14:23,
133
Сбогом, Дими!
Снимка: БГНЕС

Над 400 души изпратиха в последния му път Димитър Екимов, основател и вокал на група "Сленг".

Васил Найденов, Марияна Попова, Мартин Захариев, актьорът Николай Сотиров, Владимир Ампов-Графа, Калин Вельов, Катерина Евро, основателят и китарист на D 2 - Димитър Кърнев казаха последно сбогом на фронтмена.

Съпругата на музиканта - Ива Екимова, беше без 6-годишната им дъщеря Дара, която все още не знае за нелепия инцидент, отнел живота на баща й.

38-годишният мъж  загина при катастрофа с 1000-кубиковия си мотор "Сузуки" на магистрала "Хемус" в неделя.

Екимов навлязъл в ляв завой, изпуснал управлението и машината се забила в предпазната мантинела вдясно.

Според КАТ той се е движил с около 200 км/ч.

Две са версиите за смъртта му: официалната от КАТ - шофиране с висока скорост, неофициалната - кражба на част от мотора, докато возилото е било задържано в КАТ.

Димитър Екимов е роден на 6 януари 1970 г. в София.

През 1988 г. завършва средно образование в Националната природо-математическа гимназия в София, през 1996 г. завършва Медицинската академия в София, а от края на 98г. специализира акушерство и гинекология.

През 1992 г. създава групата "Cats In A Trunk", през 1995 г. започва да пее в група "Сателит".

В началото на 1997 г. Дими създава група "Сленг".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
кънчо преди 15 години
The TL1000R's sibling, the TL1000S, was widely known as a "widow-maker".[3] Some riders crashed, and blamed the bike's instability. Although Suzuki claimed that they fixed this problem on the TL-R, the reputation stuck and Suzuki reported "sub-optimal" sales on both TL models. The TL1000R was also criticized by many in the motorcycle press for being overweight,[1] and is faulted for its rotary damper rear suspension. Despite these set backs, the TL-R enjoys a strong almost cult like following amongst its owners, who take pride in their bike's history and uniqueness.
52
0
 
0
 
! Отговори
Tanya преди 15 години
искаш да кажеш "Тереза". а като каза за диагноза се сетих един виц:зъболекар се извинява на пациент:- извинявайте, извинявайте извадих Ви здрав зъб вместо болният...... ужасно неприятно.... сега ще поправя грешката.....а пациента само измърморил:- добре , че си зъболекар, а не очен доктор.......та и аз така казвам- добре, че само ти мислиш , че е диагноза....
51
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
проблема си е само твой. Аз не мисля, че състраданието прави някого лош или смешен човек. И за твое успокоение, духа на майка Тереза си е свободен все още, ако нещо претендираш за него. Тя почина след моето раждане и няма начин как да се прероди в мен.
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Майка Терезa, извинете!От смях се пообърках малко!!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
до Stanley преди 15 години
Станли скъпи мисля, че това че е бил готин човек не му дава право да превишава закона с 80 км/ч които са били и пагубни за него самия. Ето вземи пример със Ставийски мислиш ли че родителите на момчето и на момичето им пука за тва колко добър е той и колко титли има и прочие. Ако карам с 200 и се блъсна в колата на брат ти и го убия на място, ще ти пука ли че съм готин и че всичките ми приятели ме мислят за господ и че съм душата на купона ??? НЕ няма да ти пука. Верно готин пич е гледал съм много интервюта с него... музиката му беше супер ... обаче тва не дава право на никой да злоупотребява с живота на другите и неговия собствен.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Таня, наистина се иска много акъл, за да разбереш, че не те познавам. :))))) Това първо. Второ - на тия години да пишеш писма на дядо Коледа е диагноза.И трето - не ми пука от никого да напиша ДИМИ Е БЕЗОТГОВОРЕН МЪЖ И НЕ МИ ПУКА ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО !!!!!! ДА ***!!!!! Да не забравя да отбележа, че майка тереда се е преродила в номер 41.:))))))))))
47
0
 
0
 
! Отговори
Бате Наско преди 15 години
Дали има кражба на част от мотора или не няма никакво значение. Безумие е да караш с 200 км/ч при ограничение 90. В Америка, дори на магистрала, ако вдигнеш над 100 мили (160 км/ч), директно те арестуват и отиваш в затвора за 6 месеца. Глобите и покачването 3 пъти на застраховката са отделно. Добре, че туй диване отрепа само себе си, а не невинни хора.
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
stiga ste go obvinavali za visokata skorost qvno ne mojete da 4etete dobre tova sa go kazali kat a kakvo 6te kajete za tova " неофициалната - кражба на част от мотора, докато возилото е било задържано в КАТ." moje motora da e bil tam zaradi nqkakvo naru6enie Ako naistina e otkadnata 4ast Iva Ekimova 6te gi sadi do dupka s visokata skorost te prikrivat nebrejnosta si pomislete i nad tova a ne da se nahvarlqte toi takav toi onakav kolko ot vas sa go poznavali li4no?Pochivai v mir,Dimi ;(
45
0
 
0
 
! Отговори
Do 41 преди 15 години
Браво мой човек, много добре казано. Ще е добре да има повече хора като теб. Но горе главата, от толкова мъка ще се удавиш.. Смъртта е неразривна част от цикъла на живота. Като караш с двеста рискуваш да отидеш на сигурна смърт, но смъртта е сигурна за всички. Но си прав/а, важно е да кажеш поне едно ПОЧИВАЙ В МИР, хората често го правим за собствено успокоение. Но това не ни прави лицемерни. Не! В никакъв случай. Всяка изречена дума, дори всяка мисъл имат значение. ;)
44
0
 
0
 
! Отговори
Angelof преди 15 години
Глупавото е че половината от звездите които им се плаща за да ни служат за пример по разни клипове "Не карам пил" "Карай разумно" и разни прочие се пребиха в същите обстоятелства които така поучително ни караха да не правим ... Парадокс. Жалко за човека дъщеричката му и красивата му жена ... Жалко че е толкова млад и толкова талантлив. Но ... Не е първия няма да е и последната.
43
0
 
0
 
! Отговори
Stanley преди 15 години
Лека му пръст на Дими...Много ми е мъчно за него-отиде си един от хубавите ми познати ... но сърцето ми се къса още повече, когато чета коментарите на ограничени, *** селянчета като този Bobo-(36 коментар), които въобще не знаят за какъв човек ставаше въпрос и са дребнави злостни душици, които злорадстват над чуждото нещастие, изхождайки от това, че на тях не им се е случило...
42
0
 
0
 
! Отговори
Бате Наско преди 15 години
Как става винаги така, че когато в *** някое диване се пребие с 200 км/ч всички почват да го плюят, а когато е някоя псевдо "звезда", някой наакан рошльо като този смехурко се претрепе всички почват да го защитават. Алоу, Враца - правилата важат за всички, затуй сте на тоя хал в БеГе-то.
41
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
че други са лицемерни, само защото са състрадателни хора и душите им не са хванали мазоли. Да, сам си е виновен, никой не го оправдава, но от това не ми става по-малко мъчно, че един млад човек, на моите години си е отишъл по един нелеп начин. И това съвсем не е заради това, че е известен. Мъчно ми е за него, мъчно ми беше, когато Хийт Леджер почина, мъчно ми е и когато прочета, че И.С. намушкал П.И. след пиянска свада, мъчно ми става и когато застрелят поредната мутра, мъчно ми е за Максим Ставийски, мъчно ми е за Мануела Горсова, мъчно ми е за момчето, което почина тогава, мъчно ми е и за неизлечимо болните деца и не само деца, мъчно ми е за непознатия паднал на улицата. Знам, че някои от тях сами са си виновни, че са си го търсили и все пак ми е мъчно. Мъчно ми е нелепо пропилените животи. Представям си болката на хората около тях, за това, че сина им, мъжа им, баща им е излязъл ей така просто навън и след час им се обаждат, че него вече го няма. И искрено им съчувствам. Не познавам никого от тях, но не мисля, че в една такава ситуация, трябва само да кажа "Добре, че не се случи на мен". Така че не намирам нищо лицемерно в това, да проявяваш съчувствие към болката на някого.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе, ***, ти можеш ли да смяташ изобщо? В сметката ти ключваш ли и общия брой на тези дето карат коли и мотори и тяхното съотношение?
39
0
 
0
 
! Отговори
Tanya преди 15 години
мили ми анонимен, от двете ти изказвания ми стават ясни три неща :1.за да ме наричаш "Кума Лиска", явно ме познаваш2.че ти наистина си неграмотен/на и не можеш да се изразяваш3. че все още не си минал/а урок 1 по ком. грамотност- как да си изключим компютъра....... щом толкова ти е писнало от такива като мен.......а относно моите пожелания- най- малко ще търпя критики от неграмотен човек.... и за да ти докажа , че не съм лош човек, още сега ще напиша писмо до дядо Коледа- да ти донесе книжки........ то ти сигурно си му писала .... ама той милият не те е разбрал.......
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
37, излиза, че Дими е имал само топки.....:))))
37
0
 
0
 
! Отговори
Nearnik преди 15 години
Mn malko hora imat topki da vdignat 200 / 250km ... Dimi be6e pi4 neka po4iva v mir...
36
0
 
0
 
! Отговори
Bobo преди 15 години
С какво ли се е надрусал преди да се качи на мотора?200км/час???Тоя нормален ли е?Добре,че не погуби някой невинен живот!Един *** по малко!
35
0
 
0
 
! Отговори
статистик преди 15 години
От началото на годината цифрата на мотористите е поне 10 (справка forum.moto-zone.bg ->черна хроника). На фона на бройката на мотоциклетите статистиката си е направо ужасяваща.Всеки ден се моля господ да ме пази от срещи с мотоциклетисти.
34
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 15 години
Какво точно мнение изразихте вие двамата - ако нямате какво да кажете, по-добре не казвайте нищо. С какво щеше да се промени ситуацията, ако Стефан Данаилов не беше направил правописна грешка тогава...? Лека му пръст на човека...