Сватба след трагедията! Максим и Албена се вземат

Световните шампиони по фигурно пързаляне се женят в Москва, руският Първи канал ще излъчва пряко церемонията
28 авг 2008 16:44,
166
Сватба след трагедията! Максим и Албена се вземат
Снимка: Булфото

Двукратните световни шампиони във фигурното пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки стягат сватба за октомври, гърми руският всекидневник "Комсомольская правда".

Церемонията ще бъде излъчена пряко в ефира на Първи канал, който държи правата на програмата "Ледников период". Тази есен Стависки ще участва в програмата.

Близките на фигуристите обаче са категорични, че това е слух: "Сватба не се задава. А и няма начин двамата да се оженят толкова демонстративно. Показността никога не е била техен приоритет, още по-малко сега, след трагичната катастрофа преди година".

На 24 септември Върховният касационен съд ще разгледа обжалването на условната присъда на Стависки. 

Делото срещу фигуриста се води заради тежката катастрофа, която той причини през миналото лято по пътя Созопол-Приморско, до река Ропотамо.

Прокуратурата и близките на пострадалите настояват за отмяна на присъдата и налагане на по-тежко наказание, както и увеличение на размера на присъдените обезщетения.

На 7 май Окръжният съд в Бургас осъди Максим Стависки на 2 години и 6 месеца условно с петгодишен изпитателен срок.

По исковете, съдът реши Стависки да изплати на родителите на загиналия при катастрофата Петър Петров 90 хил. лева неимуществени вреди и 4815 лева - имуществени.

За пострадалата при инцидента Мануела Горсова бе присъдена сумата от 80 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Моля ви, това е абсолютна нелепица... По-добре не съдете, за да не бъдете съдени! Това не е нравствен казус, това е метафизически казус!Никой не е застрахован да изпадне в такова положение, в такава екзистенциална дилема. Това е жестока, съдбовна драма!Молете се да не изпадате в такова положение - жертви в случая са и жертвите, и убиецът!Молете се да не става с вас... и помнете, че вие, пишещите без да се поставяте на мястото на потърпевшите, превърнахте Красимир Горсов в другия грешник... Млъкнете и се молете, да не паднете в изкушение!...
84
0
 
1
 
! Отговори
mmm преди 15 години
излезе голям наглец.
83
0
 
1
 
! Отговори
франкофон преди 15 години
Да мре Максим!
82
0
 
1
 
! Отговори
666 преди 15 години
браво пич,хареса ми!
81
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Както винаги тук народЪт е *** заз пореден път. Разпъвате локуми, кой къде и к,во треба да мъ се направи. Но понеже сте малоуни *** изпускате съществените проблеми. Първо максим вече е осъден с ефективна присъда. Също така се обжалва да бъде увеличена, а не намалена. Второ: понеже сте *** и *** забравихте че патрулЪт, който го е спрял, проверил и пуснал да кара в нетрезво състояние се скатава. Същият патрул в случая са СЪУЧАСТНИЦИ, демек СЪУБИЙЦИ!!!!. Защо не ревете и гълчите и тях -пътните патрули които чакат на гюме за някой двадесетак. Е мълчите си като съдрани защото всеки от вас подава дадесетака през прозореца, когато го спрат и после не ревете че нямало правосъдие в БГ. Понеже всички сте престъпници от тази гледна точка и създавате по този начин реалния контрол на Пътна полиция да се извършва с "двадесетолевки подадени с книжката през прозореца"!!! Така че драги ми престъпни "***" не гълчете само фиркания руснак, а се погледнете в голедалото и решете дали искате да живете в такава държава! И понеже както винаги помните около 3 минути /колкото мисирките/ не си мислете че като сте на пътя и сте застраховани сте БЕЗСМЪРТНИ!!! НЕ НЕ СТЕ БЕЗСМЪРТНИ!!! За това тъй нареченото гражданско общество и съзнание отсъства и присъства само стадното "мисирско гълчане".
80
0
 
1
 
! Отговори
ma6a преди 15 години
Aide 4uxte li za novata ujasna katastrofa?sno6ti?Momi4eto e bilo samo na 18,a piania *** deto e karal luxoznata kola e skril trupa mu v niakakvi trubi krai putia zaedno s sau4astnika si...O6te edno semeistvo se za4erni Bog da ni pazi
79
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
spored men vseki koito e pri4inil nqkomy zlo 6te mu se varne tapkano..neka se jeni 4oveka ko drygo da pravi..nqma da varne umrelite ve4e,no tova koeto e izvar6il 6te mu e 4erno petno v jivota i sled nego..
78
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 15 години
kak moje da ima tolkova zloben narod ...... ne 4e opravdavam staviiski,no neka da ima spravedlivost za vsi4kii.... ne moje edniii da nakazvat,a drugi ne..... znaete li kolko o6te trqbva da sa v zatvora no ne sa..... neka d aimame ednakvo otno6enie kam vsi4ki...
77
0
 
1
 
! Отговори
71 преди 15 години
ами не, предполагам, че тя не чете тази помия. Не оправдавам Стависки, а се плаша от хорската злоба...
76
0
 
1
 
! Отговори
Да преди 15 години
Като си е разбрал вината-да влезе да си изтърпи наказанието!Ами
75
0
 
1
 
! Отговори
Симо преди 15 години
Стависки трябва да полежи в затвора. 2-3 години поне. Условно не е достатъчно справедливо.
74
0
 
1
 
! Отговори
. преди 15 години
nomer 71 ti sigurno si albena denkova
73
0
 
1
 
! Отговори
BAu преди 15 години
Ставийски трябва да умре тогава и само тогава ще има справедливост.Но не да умре от старост, а както тои е убил така да умре и той в катастрофа челно в някои дърво или бетонена стена .
72
0
 
1
 
! Отговори
Tom преди 15 години
Тоя лешник накрая ще го изкарат невинен , и ще му свалят всички присъди които има досега .А тоест тези 2 години и 6 месеца условнои 5 те години изпитателен срок.Нестига че нее в затвора но и обжалва тази несправедлива присъда.Каква наглост от негова страна , изглежда бърза за някаде и иска за сватбата си да е свободен човек без условна присъда за извършеното убийство.Тоя *** заслужава куршум в главата а не милост.
71
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Моля ви, злобни хора, първо четете, после пишете коментари. Не Стависки обжалва, а пострадалите обжалват условната присъда
70
0
 
1
 
! Отговори
... преди 15 години
Присъдата се обжалва най-вероятно от прокуратурата, респективно - ищците (пострадалите).
69
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Jenite ste po- malko i zatova cifrata na jenski ptp e po- malka, no kato procent-jenite invalidi zad volana e ujasiava6t!
68
0
 
1
 
! Отговори
КОКО преди 15 години
КАК .
67
0
 
1
 
! Отговори
koko преди 15 години
ЕДНА ОТ ГОЛИТЕ ИСТИНИ-ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА Е ВСЕ ЕДНО МАЙМИУНА С ГРАНАТА.ДАРЕЧЕМ, ЧЕ Е ТАКА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ. НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ДОКАТО Е С ...
66
0
 
1
 
! Отговори
v zatvora преди 15 години
predlagam da se obedinim i da vkarame piqndurnika na sila v zatvora...toq nagyl ***