Горсов: Не заслужавам Мануела

Бащата на пострадалото момиче призна, че има проблем с хазарта
146
Горсов: Не заслужавам Мануела
Снимка: БГНЕС

“Изпитвам чувство за вина, гняв, че не заслужавам това дете, което имам“, обяви бащата на Мануела Горсова -  Красимир пред Нова телевизия.

"Не ми се иска да вярвам, че това е поръчка срещу мен. Но за мен това не е важно, защото аз съм виновен за всичко, което направих", каза още Горсов по повод разкритията в медиите, че  харчи парите, предназначени за лечението на дъщеря му, за хазарт.

Красимир Горсов се извини на родителите си, на близките и на бизнесмена Петър Христов, който помагаше за лечението на Мануела. Той каза, че е малко вероятно утре да пътува за рождения ден на дъщеря си.

Бащата на Мануел за първи път призна открито, че има проблеми с хазарта.

Dnes.bg припомня, че bTV показа скандален репортаж, в който се вижда как Красимир Горсов - бащата на ранената в катастрофа Мануела Горсова, харчи събраните от граждани пари за дъщеря си на ротативки.

Кадрите с бащата на Мануела са заснети със скрита камера на два пъти – през май и юни тази година.
Горсов тогава заяви, че не е харчил пари от сметките на дъщеря си, но допълни: „няма да се закълна, тъй като вярвам в тези неща“.

На 5 август 2007 година единадесетокласничката от езиковата гимназия във Велико Търново пострада тежко, след като фигуристът Максим Стависки предизвика катастрофа.

Сблъсъкът отне живота на 24-годишния Петър Петров от Сливен, а Мануела изпадна в кома.

Наскоро майка й Диана разказа, че възстановяването на Мануела върви по план и тя дори работи на компютър.

"Според лекарите има потенциал. Всички са оптимисти, но не може да се каже. Това е нервна система", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тръгна и тя от мъка да пилее парите! И това ми било мъж...баси плюнката.По-слаб и от най-смотаната жена!
24
0
 
0
 
! Отговори
J.B. преди 15 години
Вярно е , че малко сме крайни в оценките си , но тук става въпрос за бащата , а не за убиеца-руснак. Хора , които са дали от сърце и състрадание някакви средства , за да помогнат/пък било това и парите на руснака/ и да ги проиграваш на комар и пиене - започвам да се замислям на кого е по гадна постъпката !
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Изобщо никой повече не трябва да му обръща внимание и да споменава името му !"Напротив,трябва да се споменава името му за да се види колко е грозна и жалка постъпката му и по този начин да покаже на хората какво НЕ трябва да правят.И не само неговото име трябва да се споменава а и това на Стависки,на Томов,на наглата съдийка която искаше да подкупи полицайте....и още много такива.Не трябва да се забравят ето тези личности,защото те са "геройте" на нашето време и бъдещото поколение трябва да се "поучава" от тях.Аз мисля,че всеки трябва да си получи справедливо наказание-и Макси и Горсов.Но тъй като Максим не получи нищо не виждам какво сте се хванали с Горсов.Докато правосъдието ни е made in Bulgaristan ще има и "герои".
22
0
 
0
 
! Отговори
Комара преди 15 години
Хазарта е болест и пристрастяване. Като алкохолизма и наркоманията. Никой не знае как ще се справи в ситуация като тяхната. Така че не бъдете крайни в оценките. Мисля, че в тази история има един безспорен виновник и това е Максим. Затвор е малко наказание за неговия грях.
21
0
 
0
 
! Отговори
Tanq преди 15 години
Мисля, че Горсов е много по голям *** от Ставийски.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Някакъв пиян *** с много пари съсипва живота на детето ти, убива друг млад човек.Някакъв пиян ***, лицемерничи, участвайки в кампанията Ако си пил слез, искам да стигна жив!Някакъв пиян *** се измъква с условна присъда по случай, за който има безспорна вина и за който законът е категоричен ЗАТВОР!Някакъв пиян *** съсипва живота на теб, на семейството ти, разтърсва ви из основи целия род.Някакъв пиян *** поръчва активно медийно мероприятие срещу теб, с цел да се изпере. Медийната поръчка е просто очевадна! Горсов няма как без доказателства да каже това по Нова Телевизия. Той достатъчно се о*ра.Някакъв пиян и нагъл *** претендира за величие от национална величина и превръща жертвите си в чудовища, превръща ги в отрицателни медийни образи.Е как да не се вбесиш на този пиян *** Стависки.
19
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
ISKA SE MNOGO KURAJ ZA DA KAJES: AZ SAM VINOVEN !!!-NEKA I STAVISKI KAJE TOVA AKO E ISTINSKI MAJ- AZ SAM VINOVEN !!!!!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
J.B. преди 15 години
Чета и не вървам на ушите си ! Има един такъв лав в едно предаване. Не проумявам , как е възможно да се защитава този човек от някой !? Това , да си прикриваш отвратителните постъпки , зад оправдания , че от мъка си се отдал на пиене и комар е оправдание от "мекотело" За мен този е идин л-нар и нищо повече. Изобщо никой повече не трябва да му обръща внимание и да споменава името му !
17
0
 
0
 
! Отговори
groznoto преди 15 години
Гледах интервюто и душата ми кипи от жал и гняв към този човек.Гледах очите му пълни със сълзи и изкам да вярвам че осъзнава постъпките си.Библията ни учи да можеме да прощаваме Господ е казал този който е безгрешен да хвърли камък... Погледнете в душите си и ще видите греховете и малките си тайни от който се срамуваме идано можем да простим.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
съгласен с 14!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БТВ върши работа на едната от страните по този по нещастие станал публичен случай. БТВ кри истината от обществото до олимпиадата. БТВ пусна записите, когато бе най-удобно за Максим Стависки. Защо Нова Телевизия да не даде право на реплика и на другата страна. Друго лице на БТВ - Иван от Слъсък - който също участваше в кампанията "Ако си пил..." направи челен сблъсък с камион в нетрезно състояние. Защо Нова Телевизия да не даде право на отговор на обикновенния чмовек, на жертвата.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не разбирам какво сравняваш Горсов и Максим?Горсов убил ли е някого?Какво значи "извинявайте" след като вече си убил човек?И една днес по НТВ много ме издразни като коментира за Максим,че "на всекиго можело да се случи".Едно е да се случи по случайност,друго е да се му помогнеш като се натряскаш като казак.Въобще случая Максим мога много да коментирам,но статията е за друг.Горсов наистина направи много голяма грешка,но накрая си призна наистина.За разлика от всичките политици и мутри,които крадат и после нагло замазват очите на обществото,а за признаване не може да става и дума.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всеки ден стават катастрофи за година по пътищата ни умират по 1200 души и около 7000 остават инвалиди. Много семейства изживяват подобна трагедия но Нова Тв не ги направи Известни личности не работи за техния пиар. Незнам защо този човек Нова Тв го превръща в медийна звезда? Та този човек е посетил половината студиа в Нова ТВ.. И когато друга Телевизия в случая БиТиВи показа какъв е в действителност Звездата на Нова Тв и хората на какъв човек си дават парите и къде отиват те в крайна сметка. Нова Тв сега побърза да позачисти образа на Горсов и отново го покани и оня 1 час подсмърча но не можа да се разплаче. Ако Нова-Тв правеше това за всяко пострадало семейство, такива репортажи и интервюта щях да ги подкрепя. Но това целенасочено внимание и пиар към г-н Горсов и едва ли не идиализирането му и опита за превръщането му в мъченик. А той всъщност е един човек от тоя тип дето всеки казва да не ти се падне в къщата. Алкохолик ,развратник, пропилява помощите на дъщеря си по ротативки и т.н.
12
0
 
0
 
! Отговори
лудото ленче преди 15 години
Заслужаваш едно дърво,ама по-дебело и по-неокастрено, и бой,бой, докато заговориш на суахили!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз не знам дали може да се провери зависимостта от събитието. Горсов послъга доста в това интервю, но ако има хора около него, хора благонадеждни, които да потвърдят, че той е спрял с комара дълго време. Тогава може да се вмени допълнителна вина на Максим Стависки! Ако Горсов е възобновил хазартните си малоумия вследствие на катастрофата?
10
0
 
0
 
! Отговори
нона преди 15 години
Интересно ми е какви коментари ще напишат сега защитниците на Горсов като той самия признава, че е ***, а?
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не виждате ли че е разведен, отдавна е бил забравил за дъщеря си, ако не беше случката с Максим нямаше въобще да се сети че има дъщеря. Жена му сигурно го е оставила заради хазарта... жалко за хубавото момиче
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Не ми се иска да вярвам, че това е поръчка срещу мен"... Колко лошо е да е поръчка срещу теб, нали? Това е по-лошо отколкото да харчиш от парите за лечението на дъщеря си, нали?Пък и ако не те бяха разобличили публично, щеше още известно време да си живееш живота с парите, които трябва да изкарат дъщеря ти от кома...
7
0
 
0
 
! Отговори
tnt преди 15 години
Много точно,4!
6
0
 
0
 
! Отговори
vgz преди 15 години
и какво му е бравото ??? и Максим призна пред цяла България 4е съжелява за постъпката си , но на никой не му пречеше да го оплюва нали ? Сега е ред на тоз мазен *** да изтърпи омразата на народа! *** *** е тоя горсов /с малка буква/

Спонсорирани публикации