Отново! Стависки зад волана

Червено "Ауди", фигуристът - шофьор и новата му възлюбена Татяна Арнтголц
10 сеп 2008 08:02,
148

Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки беше сниман в Русия да се качва на шофьорското място в червено "Ауди".

Клипът, на който се вижда как Максим се качва в колата, е качен на руския сайт life.ru.

 


Макар видеоматериалът да завършва точно в момента, в който Максим затваря вратата на "Ауди"-то, по всичко личи, че именно той ще управлява автомобила, тъй като до него e седнала актрисата Татяна Арнтголц, новата любима на Максим, заради която се твърди, че той ще изостави Албена Денкова.

През август 2007-ма Стависки причини тежка катастрофа в пияно състояние, при която загина едно момче, а 19-годишната Мануела Горсова продължава да се лекува, след месеци кома, в Израел.

Стависки беше осъден на 2 години и 6 месеца, условно.

 

Световният шампион беше лишен и от правото да управлява автомобил за срок от 4 години.

Отворен остава въпросът защо при това положение Максим Стависки има право да кара кола в Русия.

На 24 септември предстои Върховният съд да вземе окончателно решение по делото за катастрофата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
Emil преди 15 години
То всъщност за 90% от проблемите в България проблема е в съда.Те и хората не спират да ни го повтарят, но кой да чуе ?Колко е уважавана една институция зависи само от нея.ако работеше такива хора щяха да имат респект.Я някой да иде да посегне на полицай в щатите... но пък поради тази причина и полицаите им са истински.тук на нас нищо не ни е истинско.даже и престъпниците ни са сигурно най болнавите :D
86
0
 
0
 
! Отговори
Sgt.Hale преди 15 години
пияният мужик ще си гушне момата *** и ще си гледа кефа пикаеики върху българското правосъдие
85
0
 
0
 
! Отговори
Joni преди 15 години
Ако убиецът въобще дойдев съдебната зала... бТВ си свърши перфектно работата, няма що.
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХОРА, ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ НА 24ТИ ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА! ЗАТВОР ЗА УБИЕЦА!!!
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И да плюете, и да не плюете - файда никаква.В случая проблема е в български съдии; Прокуратурата искаше ефективно наказание, съдът даде условно. Защото, "за поправянето и превъзпитанието" на дееца - т.е. Стависки (или както му е името на този) не се налагало да изтърпи ефективно наказание лишаване от свобода.Разровете се малко, вижте ги кои са тези бургаски светила, дето му дадоха условното наказание. Те си имат имена, домове, семейства. И си живеят живота.
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този "човек" не заслужава свобода, жена, кола или каквото и да било друго освен Затвор! Как може да има хора, които да го защитават след като с престъпната си безотговорност уби човек и остави още един да се мъчи цял живот, а да не говорим за трагедията на близките им хора. Ето отново кара кола и води нормален живот за сметка на неговите жертви и липсата на правосъдие в нашата държава. Докъто във САЩ вкарват звездите си във затвора само за това , че шофират с алкохол в кръвта си пък бил той и в минимални количества, ние тук търпим чужденец да шофира пиян и да убива хора при това да се измъкне и безнаказано. До кога ли ще продължава така тази смешна държавица, наричаща се член на Европа?
81
0
 
0
 
! Отговори
гудю преди 15 години
Ако шофира пиян в русия,, не е лошо. И да убие някого, той ще е руснак.
80
0
 
0
 
! Отговори
Emil преди 15 години
Аз нито го плюя , нито го защитавам.Грешка е. но всеки си плаща за грешките, добра или лоша , има присъда , и тя казва че максим не може да кара кола следващите 4 години, и това е една плюнка в лицето на нашия съд.и ако нашия съд има някакво достойнство трябва да вземе мерки, което за съжаление малко се съмнявам че ще стане.Относно грешките... а ако тези които толкова го защитават, бяаха пострадали, щаха съвсем друга песен да пеят.
79
0
 
0
 
! Отговори
РРПХТ преди 15 години
Посещавам подобни форуми и пиша в тях, знаейки, че е нездравословно. Тук рядко се срещат стойностни мнения, злобата е повсеместна, лее се като водопада Виктория. Болно е това място, колкото по- малко влизате, толкова по- добре за вас.
78
0
 
0
 
! Отговори
Конг преди 15 години
И как си плаща, по какво съдиш, че живота му е съсипан - да е останал инвалид, да е умрял, да е отишъл в затвора? И така както ларж зе качва в Аудито, дали няма да утрепе още някого?
77
0
 
0
 
! Отговори
Joni преди 15 години
Къде е еврейската *** Миролюба Бенатова, за да защити сега сънародника си Максим? Къде е? Иначе всички бяха готови да разкъсат алкохолизирания от мъка и залитнал по хазарта Горсов. Бенатова сега само раздава интервюта какви заплахи е получавала и т.н. Що не направи едно разследване защо Максим Стависки оттърва затвора?! Иначе и беше добре да изпълни поръчката на Нери Терзиева - личната пиарка на Стависки и Денкова. Айде, халал да им е! Жалкото е, че тази руско-еврейска *** сега се присмива на всички българи и парадира как кара червено ауди, а до оная му работа стои някаква *** актриса. Народе ***, докога?
76
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
ееее не спряхте да го плюете момчето. Убиец бил, не знам какъв бил. Направил е грешка и в момента си плаща за това. Неговият живот също е съсипан, макар и да е жив. Той поне се опитва да понесе отговорността и да помогне, а не се натика в миша дупка . Ставате смешни. Защо трябва да свърши и неговия живот заради една грешка ?
75
0
 
0
 
! Отговори
hehe преди 15 години
sto-whiskey (ili tam kakto se kazva) .. tupa istoriq shto li ne se u4idvam
74
0
 
0
 
! Отговори
Emil преди 15 години
Трябва да ви припомня какво каза снощи, това че единиа е убиец, не означава че другия не е крадец.За съжаление е права.
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сега ми е интересно дали Ставийски ще го вкарат в затвора, като дойде на делото. Нали има забрана да шофифа 4 години. Това е много нагло от негова страна и така направо се изплюва в лицето на българския съд. Абе те от ЕС пишат доклади, че в нашата судебна система трябва да се сменят всички *** ама тука никой не го е еня , та дори се дървя на ЕС. Ама и той Ставийски да не е единствения, който незачита решенията на нашия съд, то такива като него и по-лоши от него тука с лопати да ги ринеш.
72
0
 
0
 
! Отговори
DFDdfew преди 15 години
Ами като не го осидиха нашите *** да лежи 10години, така ще е. Този излезе голямо, ама много голямо ла..о
71
0
 
0
 
! Отговори
lidis преди 15 години
Не виждам защо заслепено се нахвърляте върху Горсов миналата седмица ,а сега върху Ставииски? Вместо да се уверите за пореден път ,че нашите закони и законодатели са смешни и бездействащи !,,Не е луд ,който яде баницата ,а този ,които му я дава., в случая бълг.правосъдни органи .НЕ НАПРАЗНО ЕС орева света ,че нямаме закони .Законодателството ни е старо и корумпирано .Не виждам смисъла да кълнете и обиждате възползвалите се от него ,било,Ставийски ,Горсов и хилядите мутрогени.
70
0
 
0
 
! Отговори
ре преди 15 години
Не, как може да позволяваме това?*** долен. Той съсипа три живота Петър, Мануела, Албена.Вижте подлецът какво прави, вижте, а Албена го направи шампион. Нямам думи за тоя нагъл тип, убиец.
69
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
Кате ама знаешли що мълчи МИРОЛЮБА !??Като СТАВАИЙСКИ пияната руска *** е човек на предятеля ПРЕЗИДЕНТ ГОЦЕ който го прикрива а другаря Гоце обича джурналистките да му лапат микрофона!!!Нема начин тая *** МИРОЛЮБА да не е налапал и неговият микрофон !!!РОБСКА ДАРЖАВА -*** МОЗЪЦИ
68
0
 
0
 
! Отговори
Emil преди 15 години
Не са защото е снимано от руски журналист, и на руснаците им е по интересно че има нова изгора, отколкото че кара без да има право.Там не ги вълнува особенно че е убил 2-3 кирливи българи, дето не могат даже и да го осъдят като хората.