Отново! Стависки зад волана

Червено "Ауди", фигуристът - шофьор и новата му възлюбена Татяна Арнтголц
10 сеп 2008 08:02,
148

Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки беше сниман в Русия да се качва на шофьорското място в червено "Ауди".

Клипът, на който се вижда как Максим се качва в колата, е качен на руския сайт life.ru.

 


Макар видеоматериалът да завършва точно в момента, в който Максим затваря вратата на "Ауди"-то, по всичко личи, че именно той ще управлява автомобила, тъй като до него e седнала актрисата Татяна Арнтголц, новата любима на Максим, заради която се твърди, че той ще изостави Албена Денкова.

През август 2007-ма Стависки причини тежка катастрофа в пияно състояние, при която загина едно момче, а 19-годишната Мануела Горсова продължава да се лекува, след месеци кома, в Израел.

Стависки беше осъден на 2 години и 6 месеца, условно.

 

Световният шампион беше лишен и от правото да управлява автомобил за срок от 4 години.

Отворен остава въпросът защо при това положение Максим Стависки има право да кара кола в Русия.

На 24 септември предстои Върховният съд да вземе окончателно решение по делото за катастрофата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
0
 
! Отговори
ssssssss преди 15 години
dreme mu na onaq rabota na maxim.
126
0
 
0
 
! Отговори
Valentin Markov преди 15 години
Radvam se 4e zapo4vat xorata da se yse6at kou dvugu koncute.
125
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 15 години
pulni gluposti prikazvash priyatel.Bulgariya e strana chlenka v svetovnata avtomobilna organizaciya kakto I Rusiya kakto I povecheto durjavi po sveta.Shofiorskite knijki na vsyaka strana chlenka se priznavat v ostanalite,toest v Rusiya s bulgarska knijka mojesh da si karash kolkoto si iskash dokat ne izteche validnostta,kakto I obratnoto.Neznam za kvi oendeta I evrozoni mi govorish te nyamat nikva vruzka s tova.Po tvoita logika ako edin bulgarin trugne s kola izvun Bulgariya tryabva da se yavyava na shofiorski izpiti vuv vsyaka chujda strana prez,koyato minava.Aman ot eksperti po pravo.
124
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 15 години
*** много сте ларж нещо и много познавате руските закони? Или само магистралните? Все си мислех как Шампиона гледа прохождането на Мануела, ама човекът явно си има други ангажименти! ***! /С извинение към животните/...
123
0
 
0
 
! Отговори
mit преди 15 години
присъдата на ставийски е условна, поставени са му конкретни ограничения, които той нарушава. Следват две възможности:1. След стъпване в еврозоната или САЩ, той да бъде незабавно арестван за нарушаване на условията.2. Ако не е приклиучило делото на последна инстанция да му бъде наложена ефективна присъда предвид това, че той е ненадежден за да му се налага условна
122
0
 
0
 
! Отговори
ягодка преди 15 години
стига вече с толкова коментари по Максим. гледайте как да плащате по малко ток и вода,а по точно да има закони,ред и по свестни заплати за простосмъртните. затънахме до гуша в мизерия,само с Максим ни занимават.
121
0
 
0
 
! Отговори
запозната преди 15 години
Стависки не е виновен! В ОНД законите за ЕС не важат. Явил се е на изпит и е взел съвсем законно руска шофьорска книжка. С нея обаче не може да кара в България и Еврозоната. Няма какво да надигате вой толкова.
120
0
 
0
 
! Отговори
Ноусърче преди 15 години
Ставийски е потънал в покруса и разкаяние :) След няколко години ще дойде да смачка още няколко българистанеца - за удоволствие. А вие пак ще го защитавате... А съда пак ще си затвори очите. Смешен, *** и жалък народ сме. Не ми е приятно, но е истина.
119
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
118., Нали точно комунистите помагат на такива "другари" да убиват и да не ходят в затвора. Нали точно червената мафия стои зад безнаказаността и на мутрите, и на политиците, и на такива руски тарикати, като Ставийски.
118
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А бе вече ми писва. Хората още се занимават със Ставийски и го дебнат, дали кара или не. Вместо да се занимае с комунистите дето ни управляват и съсипват държавата.
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лекето си е ***,какво повече да обсъждаме.Явно е,че този човечец няма капка достойнство,чувство на вина и морал.Бих го нарекъл женчо,но ще обидя доста жени така.
116
0
 
0
 
! Отговори
Emil преди 15 години
Ставииски щял да става рекламно лице на руската кампания "Не карам много пил" Условието за да стане рекламно лице е да подпише декларация че няма да кара с повече от 1.8 промила алкохол в кръвта.
115
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От руска страна също няма какво да се направи, за да бъде отнето правото на Максим да шофира. Местните власти съобщиха, че трябва фигуристът да извърши нарушение на територията на страната, за да му бъде отнета книжката."Знаем за произшествието в България, но за съжаление не можем да го спрем да шофира. Във властта ни в момента са единствено добрите препоръки", коментираха властите в Москва.Близки до Ставийски твърдят, че той е пристрастен към шофирането и едва ли някога би слезнал от своя автомобил, независимо от преживяната трагедия
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Заснетият отново зад волана от руски медии Максим Ставийски не може да бъде спрян да шофира в родината си, без значение какви присъди и забрани има на територията на България.От МВР обаче коментираха, че Максим не е извършил нищо незаконно и проблемът лежи изцяло върху моралните му задръжки. "Няма как да му бъде забранено да шофира извън България. Намерил си е вратичка как отново да седне зад волана и ние с нищо не можем да му попречим. Всичко зависи изцяло от неговата съвест", коментираха родните инстанции. ................................................ .......ето.....какво повече да кажеш.........
113
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 15 години
Stiga zlobeite be shte si dokarate nyakva bolest malaumnici takiva.Maksim e belyazun za cyal jivot ne si mislete che mu e lesno,sigorno edvam zaspiva noshtem.Nishto nyama da postignete s tazi jluch koyato sipite ot udobstvoto na domovete vi ama ya prostaci.
112
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига вече с този Максим до вчера обсъждахме Горсов сега този .Невили омразнаха тизи проблеми и интриги всеки ден .И взатвора да влязат няма да се управи странатани .Явно всичко ние наред в даржавата ,че тръгнахте да наказвате и съдите ако за всичко бяхте така досега да бъхме се управили .Първо търсете вина от Президент до Прокурор в нашата хубава страна
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не е ясно как са го пуснали. едва ли е платил към 200 бона кръвнина на загиналото момче и за инвалидното момиче. по-скоро е извадил 100 бона за аудито
110
0
 
0
 
! Отговори
Az sum преди 15 години
Крайно време е този руски наглец да си понесе наказанието!Колкото до Албена Денкова,мисля че тя доказа своята лоялност, разбиране,съпричастност и любов към Стависки,които очевидно той не заслужава.Дано нашата звезда на леда да се възстанови психически и отново да ни радва и да се гордеем с нея!
109
0
 
0
 
! Отговори
Emil преди 15 години
Не може да се случи на всеки, вероятността е много малка, както си вървиш да паднеш върху две чаши ракия и като се изправиш да , влезнеш в колата без да искаш, и да се блъснеш след 20 км.Просто не излизаите с такива твърдения повече.На всеки може да му се случи да катастрофира. Но е и пиян.Проблема не е че е катастрофирал, а че рекламното лице на кампанияата не карай пил блъска и убива 2 души пиан.без значение дали се казша максим, иван , драган или петкан.
108
0
 
0
 
! Отговори
alex преди 15 години
normalno, izbqga ot Bg i nai veroqtno v Rusiq si go bogotvorqt, pyk Bogovete ne vyrvqt pe6! Izbqga ot Bg i nikoi nqma da moje da go pipne...... pyk naru6i na6ite "skapani" zakoni!