Отново! Стависки зад волана

Червено "Ауди", фигуристът - шофьор и новата му възлюбена Татяна Арнтголц
10 сеп 2008 08:02,
148

Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки беше сниман в Русия да се качва на шофьорското място в червено "Ауди".

Клипът, на който се вижда как Максим се качва в колата, е качен на руския сайт life.ru.

 


Макар видеоматериалът да завършва точно в момента, в който Максим затваря вратата на "Ауди"-то, по всичко личи, че именно той ще управлява автомобила, тъй като до него e седнала актрисата Татяна Арнтголц, новата любима на Максим, заради която се твърди, че той ще изостави Албена Денкова.

През август 2007-ма Стависки причини тежка катастрофа в пияно състояние, при която загина едно момче, а 19-годишната Мануела Горсова продължава да се лекува, след месеци кома, в Израел.

Стависки беше осъден на 2 години и 6 месеца, условно.

 

Световният шампион беше лишен и от правото да управлява автомобил за срок от 4 години.

Отворен остава въпросът защо при това положение Максим Стависки има право да кара кола в Русия.

На 24 септември предстои Върховният съд да вземе окончателно решение по делото за катастрофата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 15 години
Тази руска *** за пореден път показва, че не му пука от българските закони. Къде е морала на дето му дадоха български паспорт.
26
0
 
0
 
! Отговори
.......... преди 15 години
за такъв като него само смърт, нали гледахте момичето по новините, ужас, дано се оправи.Нямаме държава и закони
25
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
200% че ще мине метър..бас ловя!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
не е ли прекрасен живота? Прегазваш двама българи с колата си и ги правиш на кайма и след година пак си шофираш с нова приятелка. И всички това благодарение на овчия български народ!
23
0
 
0
 
! Отговори
Tanq преди 15 години
Кое е незаконно?Да се изплюя в очите на такава гад като Ставийски ли?Или да го фрасна по главата с развален домат или яйце?Това е въпрос на позиция и на гражданско отношение. В Америка Ставийски не би стигнал до съдебната зала без да бъде оплют и омазан с домати и яйца - това е гражданско общество, а не робска общност, дето робовладелеца му е разрешено всичко.Катран и пера за Стависки или както и да му е името на този нагъл ***.
22
0
 
0
 
! Отговори
Иван Лачев преди 15 години
какво като е той затвор не е било по грешка или инцидент той е бил ПИЯН и е оставил след себе си 2 трупа 2-рия е жив а той пак го прави не дай си боже да бях на местото на бащата и да го осъдят на 2 години условно щях да го пратя при сина ми да се разберат на оня свят
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Според мен Ставийски трябв да плати по-високи обезщетения на пострадалите. Ние тук пращаме SMS-и за да помагаме, а той руснака безочлив си кара лъскаво ауди в Русия, вместо сам да реши да помогне с по-голяма сума от присъдената - да постъпи като човек и да покаже че съжалява и че има морал...
20
0
 
0
 
! Отговори
korleone преди 15 години
Щото сме малки,щото сме по ниски от тревата,щото сме бедни,щото сме всичко останало но не и достойни,горди.Нищо не е останало от нашите предци у нас.Ние сами носа не можем да обършем камо ли да осъдим тоя пикльо.Липсва ни много ама много от онова чувство с което можем да се гордеем достойнството.Сгрешил-прошка,откраднал-съд,убил-ра зтрел!Къде е Петър Велики да му закачи палешника на шията с който трябва да изкара останалата част от живота си или да го прати на каторга.Глупости ние не сме такива нека да си ни трепат на нас ни е кеф.Съгласен съм с това,че той не е виновен,виновни са други извън земните са виновни а ние сме си много земни даже толкова земни че ще се заровим да не ни гледат суратите мискински.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Давай договоримся!
18
0
 
0
 
! Отговори
идея преди 15 години
аз в линч няма да участвам, но мога да си го позволя и бих дал до 10 000 лева на някой да му избоде очите.не да го убива, просто да му избоде двете очи. естествено, бих искал човекът да е надежден и да съм сигурен че никога няма да се стигне до мен като поръчител.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти като си толко ербап лично ще участваш ли в този линч, за който агитираш? Щото после след линча, който е незаконен, ще лижеш в пандиза...
16
0
 
0
 
! Отговори
Цончев преди 15 години
... Максим ? Той е звезда, а на звездите не им подхожда градския транспорт, на Максим не му остана нищо друго освен да си живее живота, няма да се обеси за ваш кеф, ще си възобнови кариерата, и току-виж пак вземе медал, Албенчето вече е стара чанта за елитния спорт, пък и всеки който се интересува, знае,че Стависки бе в основата на световните титли. Животът си продължава по своите правила и никой не може да го спре.
15
0
 
0
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
Преди мислех ,че този червей съжалява за случката.. но сега виждам какво съжалява... ОСЪДЕТЕЕ ГОО!!!!!! ВЪРНЕТЕ ГО В БЪЛГАРИЯ!! ОСЪДЕТЕ ГООО
14
0
 
0
 
! Отговори
798boy преди 15 години
Много хубаво нещо е консерватизма и Америка е прекрасна точно с това, че е консервативна.Максим Ставийски е убиец - подкрепям идеята за линч.Трябва да има възмездие.
13
0
 
0
 
! Отговори
дед преди 15 години
ПРАВОСЪДИЕ нема от вереме ОНО.Или по-точно за едни има за други нема.Като сега никога не е било така брутално.Освен тнова всички работещи в правосъдната система и тия каде пишат законите са едни ***.Законите се пишат на кило а не за какво требва.Се били непълни и имало вратички в тях но нашите имат поголяма врата от футболна,така че нашия Световен шампион че мине метър а Албенчето сори.Требаше на време да му бутне 2-3 водки и айде у гражданското.Колко му е на Шампионо и сега неумаше да и прави фортиций!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вие къде сте видели престъпник сам да си слага примката на врата ? Не плюйте по Стависки, всеки гледа да си спаси кожата както може. Плюйте по правосъдната система в България, която го осъди условно. Иначе тия простотии с линча са за някой друг век или за USA след като изберат тандема републикански консервирани в 19 ти век. Осъзнайте се и не демонстрирайте назадничавост, която вбесявя.............Между другото все повече се убеждавам,че е нужен образователен ценз, за да може да се гласува.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Убеден съм, че го боли патока и е вдигнал....наздравица за нейно здраве, преди да се качи "на лов".Алилуя!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вко плюете по човека бе?На негово място, ако можеше да си позволите и вие бихте отървали пандиза-щото тука е ***.Ще кара пил-като знае, че у нас няма правосъдие, а само индулгенции.Знае пича къде минава номера и къде не-май-такова смешно кривосъдие няма по света.Пфу
9
0
 
0
 
! Отговори
Смях преди 15 години
Цялото дело срещу него е една голяма комедия, която може да се изиграе само в България. А това, че не го боли *** за Мануела и Петър мисля, че е ясно на всички трезвомислещи хора.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И да плюете, и да не плюете - файда никаква.В случая проблема е в български съдии; Прокуратурата искаше ефективно наказание, съдът даде условно. Защото, "за поправянето и превъзпитанието" на дееца - т.е. Стависки (или както му е името на този) не се налагало да изтърпи ефективно наказание лишаване от свобода.Разровете се малко, вижте ги кои са тези бургаски светила, дето му дадоха условното наказание. Те си имат имена, домове, семейства. И си живеят живота.