Галевите все пак имали среща с Румен Петков

"На срещата ни нямаше разговор за бизнес", категорични са те, като по този начин опровергаха бившия МВР шеф, който твърдеше, че никога не се е срещал с бизнесмените
17 окт 2008 09:34,
38
Галевите все пак имали среща с Румен Петков
Пламен Галев. Снимка: БГНЕС

"Ние не сме давали документ на Румен Петков при нашата среща. Потърсихме Алексей Петров и той каза тази информация да я предоставим на министъра", обявиха пред Нова телевизия братя Галеви.

По този начин те опровергаха бившия МВР шеф, който твърдеше, че никога не е имал среща с дупнишките бизнесмени.
 
"Не може да коментираме тази информация. Ние все пак сме бивши служители (барети - бел. ред.). и сме преценили, че това, което сме разбрали, трябва да стигне до службите. Това е единствената ни среща с Румен Петков. Това е секретна информация и генералите и Татяна Дончева я изнесоха", казаха Пламен Галев и Ангел Христов.

"На срещата с Петков нямаше разговор на тема бизнес", категорични са те.

Според двамата няма връзка между отношението към тях в момента и разговора им с бившия министър.

Галеви заявиха категорично, че Татяна Дончева и вътрешнопартийното й лоби използват службите за политически цели.

"Акцията в Дупница не е полицейска, а политическа", смятат двамата.

Според тях червено партийно лоби има интерес в публичното пространство да се завъртят имената на Румен Петков, Алексей Петров и братя Галеви.

"Дончева съсипа МВР, сега ще съсипе и ДАНС", заявиха бизнесмените.

Те са убедени още, че нападките срещу тях са заради новия икономически модел, който с тяхна помощ е създаден в Дупница.

"Нормално е, когато някой е облечен във власт и казва нещо срещу нас, то да се приеме за истина", отбеляза Пламен Галев.

"Нелепо е да се казва, че в завода на "Актавис" в извънработно време се произвеждат наркотици", допълниха те.

В началото на май тъмносиният депутат Атанас Атанасов хвърли бомбата пред Dnes.bg, че разполага с данни как в извънработно време фармацевтичният гигант бълва дрога.

"Има данни, че в района на Дупница нелегално, в цех на "Актавис", се произвежда синтетична дрога", каза тогава Атанасов.

По думите му парите от продажбата на дрогата пълнят червената партийна каса.

От "Актавис" веднага изпратиха до Dnes.bg опровержение на казаното от депутата от ДСБ.

"В завода в Дупница не съществува възможност да се организира каквото и да е нелегално съпътстващо производство в извънработно време, защото заводът работи на трисменен режим", написаха от фармацевтичната компания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
gogo преди 15 години
... строителите на Нова България, банановата република на Европа.
36
0
 
2
 
! Отговори
IKONOMIST преди 15 години
.............. STADII NA KOMUNIZMA !
35
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
*** при това
34
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Избиха и изгониха елита на нацията тези убийци. Комунистическата разбойническа партия няма място в нашата партийна система.
33
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
комунизъм..питам къде е интелектуалният и технократният елит?На спортният го видяхме...Само при комунизма интелектуалците се унижават и унищожават не само физически..Валяка на наречен диктатура на пролетариата продължава да мачка всичко кадърно..Образование.. култура.. наука ..здравеопазване...Що е то и има ли почва при комунистите?Червените олигарси и кардиналите от ДС имат нужда от послушковци!Дай на народа алкохол и дрога , пък го насъскай срещу доктори..учители..Това е България от1945г до ден днешен..Но и как да се вдигне нивото в училища и университети като там е пълно с рабфаковци и кьораво и сакато излизат с дипломи ..Погледнете как е на ЗАПАД..ми едва 20% от студентите искласяват а у нас това е успеваемост 100%Време е бариерата да се вдигне поне 100%та да искапат поне най драстичните случаи..Да се въведе тестовата система за да отпадне и корупцията ...
32
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
да си дойдем на думата. а защо бе измряла рибата в язовир " Лобаш".Никой нищо не казва.Ами защо не проверят кой стопанисва същи язовир.Ха опитайте се да минете през с.Радибош Сто процента няма да можете .Защото го стопанисва най големият бос на дрогатаг-н Паргов.Несе знае какво прави в неговото имение.За да влезеш за с .Радибош трябва да те проверят постови с автомати.Скоро едни рибари са искали да ловят в язовира и са яли здрав пердах защо са вдигнали бариерата. Това се знае и в полицията в гр.Радомир и в гр.Перник А в момента никой не взема мерки .Ха ха ха ДАНС спи а сега занимават хората с тяхното си управление
31
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
na men tozi Gelew mi prili4a na Boiko Borisow i;i obratnoto-Bobo prili4a na Gele.prawete po-realisti4ni snimki be fotografite, inace bate vi Hristo ste vi nastiga , slaga na to4kata na tyrpenieto i s wytresen liav falce ste vi seksi maikite
30
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Най-тъмно е преди разсъмване. Дори се радвам на приближаващата криза защото тя ще отнесе тези нещастници в небитието. Трябва нравствен катарзис, не може да продължава така. България става клоаката на Европа.
29
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Точно заради такива интересчии като Татяна Дончева и Атанас Атанасов държавата си отива! Само хвърлят разни недоказани обвинения в медиите и това е! А че всеки там горе е нагазил в ла*ната няма и капка съмнение, ама след такива обвинения за които няма доказателства е естествено такива като Бат Разбойко после да се бият в гърдите и да казват " Ние ги хващаме, а те ги пускат!". Еми ще ги пускат, като пускате вие следствието срещу невъзможна кауза, те нямат право да ги задържат... Стига разни ченгета са използвали всички служби за политически глупости! Оставете ги да поработят и над нашите дела, над нашите жалби! Нали ние им плащаме заплатите, да послужат и на нас малко! И искам да помоля политиците- СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗЯВЯВАТЕ КАТО ДЖЕЙ ЛЕНО, НЕ СТЕ ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА ЗА ТВ ВОДЕЩИ, А ЗА ДА РАБОТИТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА!!!
28
0
 
2
 
! Отговори
ot Dupnica преди 15 години
Ti povsqka veroqtnost znae6 po dobre ot men zahto 4ervenite sa navlast. Na izbori osven tqx drygi kandidati imali? Ne demokratite svalixa komunizma a komunistite. I desnite v momenta sahto sa ot 4ervenite a ako ne sa to roditelite im sa bili takiva i taka sa gi vazpitali. Za tova kazvam 4e nqma razli4ia mejdy tqx a vseki iska da ypravlqva poradi razbiraemi ikonomi4eski pri4ini.
27
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ако няма партии и всичко се дължи на икономически интереси, защо червените пак са на власт. Защо тези "зрели икономисти" ни бутат все на изток и избиват журналисти. Това са комунистически похвати от миналото.Ако приемем че тези двама юнаци са "умни" предприемачи. Защо търсят политическа подкрепа и обядват с министри ченгета. Като са такива зрели хора защо не се занимават с производство, а правят делаверки с крадени автомобили?
26
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
олигарси всички бизнесмени са честни и как ли така винаги изхождат от системата на Дс или от спортните училища..Дали не е време да се закрият разните там икономически факултети ... да примираме университетите дали най-много бизнесмени на България...1, Училището в Симеоново2,спортната академия с нейните подразделения джудо самбо..борба..3,...
25
0
 
2
 
! Отговори
ot Dupnica преди 15 години
Imalo i edin trezvo misleht 4ovek tyk. I az cenq i yvajavam ymnite i kadarni xora nezavisimo ot koq strana na barikadata se namirat ili sa bili. Na komentatorite koito namesvat partii iskam da kaja 4e partii v na6eto "kapitalisti4esko" vreme ne sa6testvyvat. Vsi4ko se komandva ot ikonomi4eski interesi. Ymnite i kadarnite probivat i yspqvat a ostanalite lapat myxite :))) Kolkoto po barzo go razberete tolkova po dobre.
24
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
TOVA CHE RUMEN PETKOV I GALEVITE SA RABOTILI ZAEDNO, V TOVA NQMA SAMNENIE.,NQMA KAKVO DA SI GOVORIME GLUPOSTI.ABE HORA, PREDLAGAM VSEKI DA SI KAGE ISTINATA, KAKVO SHTE ZAGUBITE ? DAGE I V ZATVORA NQMA DA OTIDETE,TAI KATO NQMA DOKAZATELSTVA.......ZASHTOTO VSEKI ZA SEBE SI MOGE DA KAGE AZ SAM MAFIOT, NO TRQBVAT NE SAMO DUMI....IZPRAVETE SE I KAGETE...TAKAVA E SISTEMATA V KOQTO GIVQHME, TOVA NI PREDLAGAHA, TOVA PRAVIHME I TOVA E, KAKVO SE KRIETE, LAGETE, V KRAINA SMETKA, VSICHKO SHTE SE RAZKRIE, SKRITO POKRITO NQMA, PROSTO E VREMENNO.
23
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Престъпниците стават все по-нагли. Съобщават ни с усмивка, че никой от тяхната черга не е осъден. Кокво следва от това? Ами на правото се крепи държавата, щом няма закони няма да има и държава. Никой няма да плаща данъци и да се подчинява. Вървиме към анархия и разруха.
22
0
 
2
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Срещали се, че те бандитите(за англофилите-гангстерите) от 30г. ядат и пият на една маса. Вярно, по някой път се стреля, но "за грешка-прошка"... То само Т.дончева е недоволна, че не я канят всеки път, но Танче - малко по-скромно де...
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
*** се издадоха че имат свои хора в ДАНС. Те са ги предупредили за проверката и те са имали време да прикрият следите си.
20
0
 
2
 
! Отговори
Дрогар преди 15 години
Ей, добрутру! Най - сетне се сетиха за какво иде реч.
19
0
 
2
 
! Отговори
Хага преди 15 години
Сега следва тези "изтормозени" мутри да се оплачат в Хага. Нека да да видят в Европа колко е тежко да си "честен" предприемач в България.
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
След Тодор Батков е редно орден да бъде връчен и на братя Галеви.