ДСБ: Първанов го раздава като Живков и Пенчо Кубадински

Партията на Костов иска президентът ни да се извини за системно избиваните от него животни
4 дек 2008 14:40,
127
ДСБ: Първанов го раздава като Живков и Пенчо Кубадински
Първанов обича животните. Снимка: БГНЕС

ДСБ изрази възмущението си в парламента от „поредния вандалски акт на президента Първанов“. Според тях той дължи обяснение на узбекския и на българския народ за системно избиваните от него животни.

От партията на Костов не приемат той да демонстрира стил на живот и навици от времето на Тодор Живков и Пенчо Кубадински.

Dnes.bg припомня, че президентът Първанов при посещението си Узбекистан между 5 и 8 ноември т.г., както съобщи руският сайт Fergana.ru, е отстрелял защитения вид козел архар в узбекистанския резерват, за което няма разрешителен режим и оневинителна процедура.

Съгласно българското законодателство за убийството на такъв ценен вид лишаването от свобода е до 5 години, глобата е от 1000 до 5000 лв., заявиха в парламента Евдокия Манева и Елиана Масева.

Те направиха аналогия, като смятат, че престъплението се наказва по местоизвършването.

Депутатките обясниха, че узбекски неправителствени организации са информирали наши неправителствени огранизации по случая.

В момента тече кореспонденция и нещата няма да се оставят без последствия, заявиха от ДСБ.

Това не е първият случай, в който държавният ни глава се изявява като успешен авджия. На 5 март тази година, ден след трагедията с влака София-Кардам, Първанов ловуваше в Симитли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
ж преди 15 години
до 37 ние вече сме се снимали до сините зелини оранжави и т.н. знамена така че няма и проблем да се снимаме и до други цветове .
45
0
 
0
 
! Отговори
dragoi4ev преди 15 години
ostavete 4oveka na mira we,toi ot lajene stana krivogled i e otstreljl kozela po pogre6ka.a i rakiata im kofti v uzbekistown
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Станахме за смях на Европа, та сега се прочуваме и в Азия. Вероятно повечето вицове за албанците в момента се разправят за нас. Всичката тази известност дължим на червената човеконенавистна партийка бсп.
43
0
 
0
 
! Отговори
krum преди 15 години
ДА СЕ НАМУШКА НА КОЗИ РОГА...И ДА СЕ ХВЪРЛИ В КЛЕТКАТА НА ЛЪВА
42
0
 
0
 
! Отговори
Джу преди 15 години
Отстреля цял народ, вие за некъф овен жалите...
41
0
 
0
 
! Отговори
Оня, дето помни преди 15 години
за да пита такива работи, да му опресня паметта:1. БГА се продаде на Зееви, щото никой друг не искаше да купи една фалирала авиокомпания барабар с огромните и дългове, а съгласно закон, приет още по времето на Виденов ако не беше продадена, БГА на другия ден трябваше да бъде обявена във фалит.А ако Гада Зееви вземе нещо в арбитражния съд, то ще е защото хората на ЦАРвуля дълго отказваха да пратят адвокати да защитават интересите на България. Защо отказваха - те да кажат.2. Защото докато другите правеха приватизация, нашите комунисти източваха държавата и когато след като опоскаха държавата до шушка тъпия българин най-после ги изрита от властта, единствените, дето имаха пари в България бяха мръсните крадливи комунисти. А отвън никой не искаше да идва в разорена и ограбена България. Ей затова ни бе *** приватизацията.3. Защо се съгласихте да затворите блокове от АЕЦ на базата на един обикновен меморандум, в който за половината от тях дори не пише, че трябва да се затворят отговорете вие - монархо-комунистите. Ти явно си забравил, но по времето на Костов блокове в АЕЦ не са затваряни въпреки ангажиментите, поети от подкрепяното от комунистите правителство на Беров.4. Явно си забравил, че именно правителството на Костов освободи българите от рекета на "застрахователите". 5. Това за Методиев, както и останалото пък са пълни глупости. Без коментар.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Клакьорите и клакьорките прилагат една и съща тактика при всички разобличаващи новини за крадливата червена върхушка - отклоняват въпроса.Искам да ви кажа, че в момента се петни името на България и лично аз се чувствам ощетен от члена на бсп и бивш доносник първанов. Обяснете ми как когато срешна някой чужденец и той ме попита с усмивка за ловните трофеи на първия човек в държавата ще му разясня за АЕЦ и за Балкан и че това е нищо в сравнение с далаверите които се правят на най-високо ниво.
39
0
 
0
 
! Отговори
spass преди 15 години
НЕ давайте пари на Първанов..Даже и за Коледа !!! Както и повечето неща, до които се докосва Първанов, и Българската Коледа се превърна в цинична, нагла и лишена от всякакъв човешки смисъл подигравка с хората на България. Те биват призовавани да даряват пари в една кампания, чието главно предназначение е да показва президента на републиката като състрадатален, грижовен и социалноотговорен. И хората даряват често и последните си стотинки след като държава, президентски и партийни спонсори, обръчи от фирми и друга хищна *** вече са прибрали от тях каквото са могли под формата на данъци, убийствени цени, директни кражби от бюджета. Последният случай президентските съпартийци и наглите кражби на президентските спонсори станаха причина Европа да спре 220 милиона евро, предназначени за българите. Само една от близките до президента фирми Еврофиго на Людмил Стойков и Марио Николов, беше принудена да върне на САПАРД неправомерно получени 3 милиона лева колкото вероятно ще събере и тазгодишната Българска Коледа. Затова на тези хора и най-вече на главатаря им Георги Първанов не трябва да се дарява нищо, даже на Коледа. Те убедително вече са доказали, че всички пари, до които се докоснат, изчезват с космическа скорост. Никакви пари, никаква аванта. Те и без това са си взели достатъчно. Нагло и цинично е да искаш от хората да даряват пари за уж благовидна кауза, когато правителството не спира да думка тъпана, че има 5 милиарда лева излишък. Само с един подпис на финансовия министър Пламен Орешарски в Българската Коледа могат да влязат 10 и повече пъти пари, отколкото измъчените хора са успели да съберат за 5 години досега. И с тези пари най-после да се създаде държавен фонд за лечение на тежко болни деца, та нещастните родители да не обикалят като просяци държавата. Но не. По-хубаво за президента е просълзени майки и бащи да му целуват ръка и да се просълзяват на новогодишното му слово. Солидарност дрън-дрън. И още нещо, което също е важна причина да не се дават пари, когато Първанов и компания ги искат. До този момент вече шеста година Българската Коледа не е регистрирана по законите на страната като юридическо лице. Няма ясна информация кой чисто физически нарежда плащанията, нито се знае публично кои са хората, влизащи в комисията, разпределяща средствата. За 5 години не са публикувани, нито представени на Сметната палата каквито и да било финансови отчети, нито са правени финансови одити или поне никаква такава публична информация не е огласена. Ясно е само едно Първанов прави имидж със стотинките на българите и с нещастието на болните деца. Не му давайте нито стотинка. Ако имате желание и възможност, дайте пари, но изберете вие на кого да ги дадете като свободни граждани на свободна държава. А Първанов да си вземе от спонсорите и да дарява.
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лошите историят вече ги е наказала! Пълно е с политически трупове в тази страна, които в следващите месеци ще се увеличат! Що се отнася до пушката - аз не съм ловджия като Гоце и не се разхождам на делови посещения с пушка в раницата! По простата причина, че уважавам Живота! И се отнасям с подозрение към всеки, който не проявава същото уважение! най-малкото към себе си, като Командира: човека, който унищожи дясното пространство в България и мечтатана всеки демократично мислещ българин - СДС!
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много оргинално изказване от лумпенизираните младежи на станишев. Браво, ще говоря с шефа да ви снима пред червеното знаме.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този, който ми разреши да пътувам свободно из ЕС не е Надежда Михайлова, а МВнР на съответните страни, членки на ЕС! Ако си мислиш, че това да пътуваш в ЕС само с лична карта и да се правиш на велик е достатъчна компенсация за това да плащаш най-скъпата електроенергия в ЕС, или да живеш в най-мутренската страна от същия ЕС - значи нещо не си в ред! Този, който искаше да пътува свободно в ЕС го правеше безпроблемно и преди, и сега! Преди - смалко повече административни проблеми, но все пак ставаше! не виждам защо нещо, което щеше да се случи така или иначе няколко години по късно трябва да се изтъква като сериозно опрвдание за нещо, което е много по ценно: енергийната независимост! за енергията се водят войни! И само заблудени наивници като теб смятат, че т. нар. свободно придвижване в еврозоната си заслужава загубата на независимостта във всички аспекти: енергийна, финансова и т.н.! прочети малко книжки и се ограмоти! А изобщо не искам да коментирам темата "СДС и Командира"!
35
0
 
0
 
! Отговори
boristodorov56 преди 15 години
БРЕ, МНОГО КОМУНИСТ ТУКА СЕ ИЗЯВИ, МНОГО НЕЩО! А ТАКА - ПСУВАЙТЕ КОСТОВ -БЕЛКИМ ПЪРВАНОВ НЕ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! САМО ТАКА, ПОСЛЕ НЕ ЧУДЕТЕ, ЧЕ ДЕЦАТА ВИ ГИ НЯМА В БЪЛГАРИЯ, А СА ПО СВЕТАТАМ БАРЕ НЯМА *** КАТО ВАС И ПРЕЗИДЕНТИ ПИШМАН ЛОВДЖИИ. СРАМ... СРАМ...
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"геноцит" - туй да не ти е цистит ве мой хахаха, ей не внимавате в училище до 7-ми клас и виж кво става...
33
0
 
0
 
! Отговори
Ж преди 15 години
13 е прав не знам защо 28 се чуди . Това е самата истина .КОСТОВ и неговото стадо са си живи и здрави и сега искат пак да са на власт. Но няма да стане и този път. Имаше доста излъгани от които сам и аз един от тях.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Dneska kozel -utre krawa, krawata nadka- .otre mryvka drugi den kost, Ivan Kostow.she gi opucame na izborite. sinite jiwotni na Bylgaria ne sa zastiteni w 4ervenata kniga ot iztrivane w nashiat politi4eski jivot.Ei gi sega-prosto niamt s kakwo da izsko4at na bat Gosho, i olele olele grymnal kozela na 4ibukstan.*** izbili siniata ideia i za trenirova4ni shperplatovi misheni nestawat!
31
0
 
0
 
! Отговори
ихлг преди 15 години
Хората правят войни и геноцит и никой не ги ***, тоя *** за некви рогати говори, за това ли взимаш заплата бе смрадлив ***....баси нещастниците смешни
30
0
 
0
 
! Отговори
atanas_1941 преди 15 години
"Когато Надето беше МвнР"***, кой те отвори да пътуваш свободно по Европа.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АЗ МИСЛЯ ЧЕ ПРИ СЛЕДВАЩИЯ ЛОВ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ И МУСТАКАТИЯ ЛОС /ЕКАТЕРИНА МИХАЙЛОВА/
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
#13,Чета вашето писание и не мога да намеря нищо градивно. Изброени са случай на злоупотреби които трябва да се накажат. Ако сте съвестен ще вземете една пушка и ще гръмнете водача на лошите.
27
0
 
0
 
! Отговори
elena преди 15 години
АЗ МИСЛЯ ЧЕ И МУСТАКАТИЯ ЛОС /ЕКАТЕРИНА МИХАЙЛОВА/ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ ПРИ СЛЕДВАЩИЯ ЛОВ .