9 горят живи, а Гоце лòви вълци

Ден след огнения ад, на 1 март държавният ни глава отстрелвал хищници в Симитли
5 мар 2008 18:21,
198
9 горят живи, а Гоце лòви вълци
Снимка: 24 часа

"Хайка за вълци организирали за президента на България Георги Първанов служителите на Държавното лесничейство - Симитли, в събота, 1 март – ден след трагедията във влака, съобщава вестник „Струма“.

Така, когато отчаяни семейства трескаво издирваха изчезналите си близки, а България оплакваше жертвите от пожара във влака София-Кардам, държавният глава отиде на ловен излет в района на Куматинските скали над Симитли.

За пазената в тайна хайка е създадена отлична организация от временния шеф на Държавното лесничейство - Симитли, Борислав Кутузов, наричан от подчинените си Генерал Кутузов.

Служителите на лесничейството са играли ролята на гоначи на хищниците, но понеже не им стигнало времето, не успели да изкарат вълци, които да паднат на мушката на Първанов. Така той прострелял само една лисица.

„Не пишете нищо, това е строго пазена тайна“. Това бил съветът към изданието от симитлийската 39-а дружинка и горските, организирали хайката.

„Няма нищо лошо в това президентът да идва в района, харесал е Куматиница, какво повече“, заявил пък кметът на Симитли Апастол Апостолов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
0
 
0
 
! Отговори
lovecc преди 15 години
OOO na vsichki komentari- idiotiiii . Da JIVEqT LOVCITEEEEEEEE
196
0
 
0
 
! Отговори
niamam преди 15 години
tapaci ste vsichki... kakvo kato e hodil na lov . nqma losho. tozi paparak pisal statiqta e glupak
195
0
 
0
 
! Отговори
lovec преди 15 години
oh glupaci kolkoto iskash. nashiqt prizident e dobar chovek zashtoto e lovec
194
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
обшеството, животът заедно, е подчинен на правила, морални, заповеди във всекаква религия, всяка длъжност е и отговорност, колкото по-висока повече, президент буш отнесе критики за нови орлеан, прекъсна отпуска и се включи в кризисен щаб, тук се дразнят от критични чуства на народа
193
0
 
0
 
! Отговори
НИК1 преди 16 години
Брех що коментари за една хайка за вълци!Ами ако беше отишъл на лов за елени,зайци, фазани или яребици каква ли бълвоч щеше да се излее? То всъщност, тези, които мразят президента си го мразят независимо дали е бил на хайка за вълци или не е бил, независимо дали е със шапка или без шапка и независимо дали нещо е направил или нищо не е направил. Подобно е и с тези, които държат на него.И сърничка да беше застрелял в деня на националния траур, пак щяха да го оправдаят.Опасен е този манталитет, който ни води нас българите към винаги крайно поляризиране на мненията и оттам действията. Представяте ли си, братя и сестри форумци, ако трябва да построим един бент на една река, какво ще се получи: едните ще трупат камъни до единия бряг, другите - на другия и в средата ще останат няколко камъчета, като например 166, 172 и 184. Водата пак ще си премине, само дето ще отнесе и купчинките от двата края. Та се питам:кой ли изобщо би могъл да обедини подобна нация, разделена на комунисти и анти-такива, на червени и сини, на бедни и богати? Дали всичко е толкова просто и ясно разделено на две или повечето се пишат на много умни? Умен-глупав, лош-добър, беден-богат,крив-прав и т.н. и т.н.
192
0
 
0
 
! Отговори
мильо преди 16 години
а бе купете си гевреци!
191
0
 
0
 
! Отговори
Елчето преди 16 години
Ако е морално да правиш "Пир по време на чума",то защо "Хайката за вълци"на нашия Президент е трябвало да бъде добре пазена тайна?Отговорът е във въпроса.Коментарът е излишен както се казва в такива случаи...А Симитлийския кмет Апостолов нямаше да казва,че какво от това,че Президента е харесал Симитлийско за лов на вълци и лисици,ако "Пази,боже..."имаше свой близък в горящия влак....
190
0
 
0
 
! Отговори
сив кардинал преди 16 години
Първо ги оперираме от срам,след това ги слагаме там!Всички до един!
189
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 16 години
Защо от известен мобилен оператор пуснаха реклама с вълк по телевизията? - Искали да видят дали Първанов ще си гръмне телевизора!
188
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ей как се излага другарят Първанов.То бива,бива морално падение. Ама това вече минава всякакви граници.Дотам ли стигна тоя човек?Що се излага толкова много?
187
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не съм адвокат на президента но ден след трагедията още нямаше информация за нейните мащаби.
186
0
 
0
 
! Отговори
викач преди 16 години
Все пак,и той НЕЩО ТРЯБВА ДА ПРАВИ,нали!
185
0
 
0
 
! Отговори
мушморок преди 16 години
И за него ще има фондацийка като за титана от Веселиново!Не му берете грижата!
184
0
 
0
 
! Отговори
Инка преди 16 години
Поздравления! много ми харесаха коментарите ти! Само едно ти се чудя - защо му слизаш на махленското ниво на този /вече им загубих дирята на номерата/.
183
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 16 години
да се чудя....попитах а кметя на софия знаете ли в коя дискотека си друскаше телесата същата нея вечер?нещо не чух отговор и коментар......писна ми от псевдоновини и псевдожурналисти, дето освен наколенките спрямо батбойко друго не знаят
182
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
и в швеция капитализъм има, истински, не олигархичен, и предприемачи, банкинга, мениджъри първо на даскал ходят, не ги назначават, хранел милия народа с ограбеното
181
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Много е смешно,няма що,особено последните събития в България!С ТЕБ НЯМА СМИСЪЛ ДА СПОРЯ,ЯСЕН СИ МИ КАТО БЯЛ ДЕН!Не беше този начина да ми отговориш!Всеки плаща рано или късно, безплатен обяд няма, така че си направи заключенията!
180
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ха ха ха... Първо не ме познаваш ,че да казваш какъв съм и какво плащам.. Но това е нормално за глупаците като теб.. Вечно мрънкащи и нищо не правещи.. Всеки ви и виновен.. Но като плюеш Първанов ,че не бил в траур на 1-ви март.. Що не плюеш Костов ,че бе единствения политик в България ,че и министър-претседател беше тогава ,който каза ,че сестрите ни в Либия са виновни и им обърна гръб та ги мъчиха 8 години? а.. То за тая каторга на която ги осъди не в траур за един ден, ами трябва да носи черно цял живот... Много избирателно плюеш ми се струва... А и ще ти кажа ,че такива като теб НИКОГА не успяват в живота НИКОГА!!! Запомни ми думите.. Такива като теб съм гледал много.. Само празни приказки а дори не ходят да гласуват а после - мрън, мрън...
179
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"Националния траур беше на 05.03. На 01.03. се знаеше за трима загинали. По-късно откриха още останки и жертвите станаха 9. По-късно и статийки се написаха...Ха сега,върнете се назад и вижте кой какво е правил и при какви обстоятелства! Браво на драскачите - изопачават и крият истината,но НЕ ЛЪЖАТ! Стар трик,ама много народ се върза! То,и правителства се събарят така...Кой ли е подучил източника?"Ей това са фактите,ти не можеш да ги проумееш,щото или си ***,или така ти изнася!!!!!
178
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Поздравявам ми за коментара!Супер!Самата истина!За съжаление!