Нова тв пак пуска "Страх", но с точка – червена

Излъчването на играта ще продължи с "препоръчителен родителски контрол"
1 апр 2009 15:01,
30
Нова тв пак пуска "Страх", но с точка – червена
Снимка: Булфото

Излъчването на останалите десет епизода от риалити телевизионната игра "Страх" по "Нова телевизия" ще бъдe с допълнителна сигнализация от вида "Препоръчителен родителски контрол" и с повтаряне на гласовите предупреждения между отделните части на предаването.

Това съобщиха от Съвета за електронни медии (СЕМ), след като днес се срещнаха с ръководството на медията и с продуцента на "Страх" Магърдич Халваджиян.

Срещата в СЕМ бе инициирана след смъртта на 13-годишния Мартин Мартинов, който загина на 23 март при игра, имитираща телевизионното предаване.

Шефката на регулатора Маргарита Пешева е защитила позицията си, че в редица европейски страни и в САЩ риалити играта се излъчва в широкия праймтайм между 19,00 и 23,00 ч, посочват от СЕМ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
xoxoxo преди 15 години
като гледам бая родители май пишат тук, ами да Ви питам Вие защо не смените канала който се гледа от детето Ви а трябва да се променя програмата?!? по принцип и на мен не ми е любимо това предаване, но родителския контрол е най-важен в случая!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И тъй няма да стане , ще иде в някой интернет зала ще да де 1 лв и пак ще го гледа някаде из нета .Или ще иде в някои приятел и така .То ако иска да го гледа винаги може да намери начин .
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
печалбата на телевизията е по-важна от човешкия живот на децата?!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А червената точка екрана ли ще закрива?
5
0
 
0
 
! Отговори
Asen преди 15 години
Sujalqvam che go kazvam no vseki rodidel koito iska da kontrolira decata si moje da go napravi i to dosta lesno. Nai prostia nachin cifrova televiizia za 2-3 lv poveche na mesec, slagash si parola na kanala i decata nqmat dostup ... taka che vsichko e v nashite ruce ...
4
0
 
0
 
! Отговори
hkl преди 15 години
73 милионерски имоти при Станишев, 4 от тях на министриBLITZ - 01 Април 15:16Списък на милионерски къщи в полите на Витоша е на бюрото на премиера Сергей Станишев. Той бил подписан и предаден преди три дни от главният прокурор Борис Велчев и шефът на ДАНС Петко Сертов, съобщава Фрог нюз.В него имало трима министри, 4 зам.-министри и 2-*** шефове на държавни агенции от сегашното правителство, както и партийни функционери от висшите етажи на политиката. Нито един от 73-те имота, които били описани в секретния доклад, не отговарял на доходите и платените данъци от техните притежатели. Осемнадесет от къщите-замъци се водели на съпругите на големците. Около десетина били записани на техните родители. Една от майките, притежателка на величествена сграда, била на 89 години и е пенсионерка от 30 години. Синът й дошъл да живее в столицата преди 4 години от град, известен с първите фабрики след Освобождението. Къщата купил от бизнесмен, който дълги години е свързван с подземния свят. Министърът направил подобрения за над 300 000 лева. Негов колега, близък до Симеон Втори, пък си поръчал да му направят алеите пред къщата от специално изработени в Шипково глинени плочки с релефни фигури по тях, изобразяващи родовия знак на фамилията. Всяка една от плочките струвала по 52 лева. Към секретният списък били приложени фотографии, някои от които и от вътрешния интериор на имотите. Те били правени в отсъствието на собствениците и съществувал риск баровците да атакуват чрез адвокатите си тайното проникване в жилищата им. Особено фрапиращ бил случаят със зам.-министър, който декларирал годишен доход в размер на 24 000 лв, съпругата му се водела безработна, а имотът, в който живеели по оценки на експерти от ДАНС струвал не по-малко от 2 000 000 евро. Негов съсед през една къща в Драгалевци бил партиен функционер от НДСВ, чиято къща струвал около 1 200 000 евро. В двора на единия имало басейн с изобразени делфини на дъното, дело на италиански майстори. Особено се стъписал премиерът от къщичката на министърка в Бояна. В доклада били описани нейни имоти и собствености за десетки милиони левове в Южна България. Към папката били прекрепени и сигналите за нея, изпращани от съпартийци в низовите организации, които се възмущавали от небивалото забогатяване на персоната през последните години. 5,8 млн евро пък броил доскорошен зам.-министър за офис сграда в София. Парите човекът платил кеш без да иска фактура. Носел ги в два куфара. Млад червен депутат пък само през последните няколко месеца закупил около 10 апартамента в столицата. Доказателства срещу него за спекулативни сделки обаче почти липсвали, тъй като сделките били изповядани пред нотариус на цени от 20 000 лв за жилище. Един от тези народни имоти човекът придобил в кв. Лозенец, до резиденция Лозенец. В списъка имало и хора от опозицията, които често надигали глас в парламента срещу корупцията във властта. Такъв един опозиционер живеел в Бояна в имот за над 1 млн евро. За него имало оператив
3
0
 
0
 
! Отговори
------------ преди 15 години
nomer 1 prav si mnogo i s to4ka i bez neq,Pak 6te pravqt kakvoto si iskat,A i v neta 6te si ima klip4eta, bez komentar
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
голям провал е това предаване
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И с какво ще попречи на лапетата да зяпат предаването тая червена точка .