Правосъдната Попова не приема протести за "Чората"

Съдът има решаващата дума, отсече министърката
12 авг 2009 20:32, Красимир Ангелов
66
Правосъдната Попова не приема протести за "Чората"
Снимка: БГНЕС

 

“Аз трудно приемам протест срещу решението на който и да е български съд”.

Така министърът на правосъдието Маргарита Попова коментира полицейските протести по повод присъдите на петимата полицаи, осъдени за убийството на Ангел Димитров – Чората.

Още по темата
Попова подчерта, че съдът има решаващата дума и неговото последно решение няма как да не влезне в сила.

“Не мога да бъда цензор на моя колега Цветан Цветанов. Неговите изказвания не са натиск срещу съда”, категорична бе Попова по повод призивите на силовия й колега за освобождаване на осъдените.

Правосъдният министър съобщи, че е убедила Министерския съвет да отпусне 2 милиона лева за Националното бюро за правна помощ.

Парите са дължими за служебна защита по дела от предишни периоди до края на юни тази година.

Маргарита Попова съобщи, че често се случва адвокатите да отказват да бъдат служебни защитници, тъй като дори скромните възнаграждения не могат да бъдат изплатени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Ромлянин преди 14 години
Не бе ,като теб и другите ***.....
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много важно какво приема правосъдната Попова. И аз не харесвам много от протестите които се правят в България аме те се правят. Така че на Попова и такива като нея много и здраве!
41
0
 
0
 
! Отговори
Фактофил преди 14 години
Цветанов е ВИФ-аджия-***!!!!Както повечето ГЕРБери...
40
0
 
0
 
! Отговори
Георги Касабов преди 14 години
Най после се намери представител на съдийското съсловие който да вземе отношение към протестите на полицаите от Благоевград наело сс министъра им...Но тя пощади Цветков , който в други държави биха уволнили моментално.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като тебе ли, бе *** убавец;)
38
0
 
0
 
! Отговори
Ромлянин преди 14 години
Не се врънкайте ,а им събирайте парички на свинете за белила ,помади,червила,да са хубави и засмяни га станат ромски невясти у панделата...
37
0
 
0
 
! Отговори
Поповъ преди 14 години
Дойде като аслана, пък си тръгна НАСРАНА
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И аз и пожелавам успех с рушветите и много кинти да събере, и с деградиралата военна прокуратура много водка да изпият да успокоение душата на Чората-чвората и всичката друга платежоспособна ***, която си плаща, за да трови децата ни!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Парички приема във валута, може и бял прашец;)
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тая много си е повярвала, има ли законово право да забранява протести, или смята, че е над закона може би?!
33
0
 
0
 
! Отговори
БРАВОС! преди 14 години
Кътат си те наркопласьорите, съдът работи усилено да им издейства статут на неприкосновени мутри, бравос!
32
0
 
0
 
! Отговори
Гогич преди 14 години
Хайде да съберем по някой лев за каса уиски на деградиралите военни алхоло-лоци, които осъдиха момчетата, че станахме за срам пред целия свят. А тая дърта кофа почва "кариерата" си много зле! Колко още целия свят трябва да ни казва, че имаме най- корумпираната и скапана съдебна система?!
31
0
 
0
 
! Отговори
Деян преди 14 години
"Мутрите - в затвора, мутресите - при тях !"Не съм съгласен, като им пратиш на Мутрите и мутресите в затвора те ще си спретнат *** курорта и кой ще им го плаща? Ние с данъците си. Хем ще са защитени, хем ще си имат и дружки!
30
0
 
0
 
! Отговори
Вуте преди 14 години
Кога прочетох заявлението на министерката две неща ми извадиа очите.Пръвото е,оти дека "трудно приема протести...".Е,па,оти така *** Маро?Не трудно,требеше да кажеш "никакви извън законно установенио ред".Инак излиза,оти дека и законните протести /протестиране на съдебно решение/ трудно ги приемаш.А,па,изкОзването на министеро на МВР ако не е натиск,що че да го наречеш?И тебе,Мароне те уважавам!Мислех оти дека баре ти че одиш на човек.Сиктир на сите и вие сте цръвени ***!
29
0
 
0
 
! Отговори
до крали марко преди 14 години
Теб кой те роди бе,от къде се пръкна - то бива мозък бива,ама твоят направо прелива бе пич.По твойта желязна логика,всеки който по някакъв повод "курназей" на полицаи - смърт.Всеки който нарушава и гази законите - смърт.Тоя бил еди къв си и за това смърт...Ми що да ни бият, за да пробват кой ще издържи и кой не бе празна главо, просто да почнат направо да ни стрелят до дуварите и край.
28
0
 
0
 
! Отговори
Деян преди 14 години
Добре, да не ги освобождават, но този, дето застреля полицая в Своге да получи 50г. без право на обжалване. Тогава ще повярвам в правосъдието и 'решенията на който и да е български съд'.
27
0
 
0
 
! Отговори
f преди 14 години
Не знам, не бих заложил на това, че ще ги освободят. Ще гръмне як европейски скандал. Завчерашното изказване на Цветан Цветанов го прати отново в прякора му Цецо-***. Случаят с Чората е показателен. Имаше лъгане за инфаркт почти месец. Някой това спомня ли си го? Това е утежняващо вината обстоятелство. Имаше един доктор, който разкри убийството. Този доктор се самоуби. А дали се самоуби? Този същия доктор разкри, че сестрите Белнейски са изнасилени и бити, а не са загинали при ПТП...
26
0
 
0
 
! Отговори
по преди 14 години
А бе Марко ,мислех си да ти отговоря,но размислих.С такива ,като тебе и полицаи убийци България скоро няма да се оправи.Жал ми е за такива дребни душици,като теб.............
25
0
 
0
 
! Отговори
Златко преди 14 години
Е, цял министър ги обяви за невинни, тая пак за съд говори.А на бас по 100 лева, че върховния съд ще ги оправдае.Има ли желаещи да залагат?
24
0
 
0
 
! Отговори
yanki преди 14 години
Мутрите - в затвора, мутресите - при тях !!