Сашка на Бойко реди: Генерале, провери Пайнера

Дупнишката Мадона: На хората им писна от клонинги
77
Сашка на Бойко реди: Генерале, провери Пайнера
Снимка: Личен архив

След като преди време фолкиконата Сашка Васева възпя премиера Бойко Борисов в парчето "Happy Birthday, Mr. Премиер", дупнишката Мадона припна до Министерския съвет, за да занесе лично на министър-председателя писмо.

Оказа се, че поводът за посещението е проверката от страна на НАП към музикалната гилдия в България.

По думите на Васева, която е “представител на свободните изпълнители”, проверките са насочени само към певците, които имат инцидентни участия, за сметка на димитровградската фирма “Пайнер”. 

Ето какво пише изпълнителката на “Левовете в марки” до Бойко Борисов. Публикуваме писмото с известни съкращения, но с автентичен словоред.

“Господин Генерал,
Едва през 2009 г. на хората им писна от клонинги и дойде носталгията към ретро фолка и ретро естрадата. Така от 2009 г. ние, които искахме да бъдем независими от фирми, вече работим и радваме успешно нашите почитатели.

Така че, за да има обективност, данъчните проверки трябва да бъдат насочени към фирмата, която през последните пет години е узурпирала пазара. И тъй като проверката е насочена не към доказване на участия, а към доказването на произхода на имоти и пари, усилията трябва да имат една посока – Димитровград.

Още по темата

И да не се проверяват певците, които изнемогват, вземайки 20% от хонорара и затова са принудени да си търсят покровители.

Един е Митко Димитров – Пайнера, и несметните негови имоти по морето, София, Харманли и Хасково”, посочва в писмото си култовата фолкаджийка.

“И нека да не се слагат на тезгяха личности като: Лили Иванова; Силвия Кацарова; Кристина Димитрова; Камелия Тодорова и т.н., чието творчество не е субсидирано от чичковци-паричковци, а в момента след 30 години кариера би трябвало да са си осигурили с вечните си хитове, едно спокойно настояще, ако живеехме в нормална държава.

И на мен нямаше да ми се налага да работя с две деца, ако бях получила реални отчисления от продажбите на албума ми “Левовете в марки”, който се продаваше с милионен тираж (за времето си), а аз получих от фирма “Пайнер” трохи”.

В края на писмото си Сашка Васева открито призовава премиера да игнорира от ГЕРБ “подобни личности” като Митко Димитров, които по думите й “уронват авторитета ви, на който се гради цяла една партия, а вече и новото политическо мислене”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
0
 
! Отговори
julii преди 14 години
Tragichno ili komichno Sashka si e prava.Bravo,che se osmeli da kaje nestata v prav tekst,no za sajelenie i tova ste e 'chudo za 3 dni' i edva li niakoi ste obarne vnimanie na tozi prvincialist painera.
47
2
 
0
 
! Отговори
aktar преди 14 години
Sаshka, with long Tail and short Skirt,beautifulCoat, makes with me mischiefs, to prank living room,and......dates * * * * * * stripped.
46
2
 
0
 
! Отговори
iJEFO преди 14 години
кой казва , ЧЕ САШКА Е ПРОСТА ДЪЛБОКО СЕ ЛЪЖЕ ! ВМЕСТО ДА ПЛАЩА ЗА РИ АР МЕДИЙТЕ И ГО ПРАВЯТ БЕЗПЛАТНО !НО НАЙ-ТЪЖНАТО Е , ЧЕ Е ПРАВА !мЕТЬО ПАЙНЕРА Е СЪС ВСЯКА ПАРТИЯ ПРИЯТЕЛ ВСЕ Е НА ВЛАСТ
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
нищо комично няма в това което е направила сашка.Евалла за смелостта и да се изправи в цял ръст и да каже истината.Спомнете си как се държа В. найденов например.Вместо да му стане неудобно той започна да обвинява всички.Емил димитров също лъжеше че живее с едната малка пенсийка а имаше пари да се друса като *** от Столипиново.Всички поп и чалга певци шоумени като слави чалгата лъжат държавата и трупат милиони.
44
2
 
0
 
! Отговори
Yonko преди 14 години
Sashka e mnogo prava,i na tezi koito ne im haresva q pluqt!A onezi rabotnichki ot payner nqmat smelostta dori da stanat i da kajat kak stoqt neshtata,golemi budali sa,imam si chichko parichko da gi shiba i da im zapushva ustata!Baravo Sashke govorish za realnostta takava kakvato e.......
43
2
 
0
 
! Отговори
Nasko преди 14 години
Този Димитровградски тарикат, започна целия си бизнес с кражби и лъжи!Окраде договор от един негов приятел Жанко..., после от Фирма "Ми Ж"- Ст.Загора, после внасяше С0-улево за да лъже и в записването на касетки, после и с направата на боксовете за тях!Да не говорим, на колко хора е длъжник!
42
2
 
0
 
! Отговори
maktotum преди 14 години
си взимам Сашка!да ми пее на ушето, и да я тупам по- дупето, ех, сашке, сашке, мечта си ми сашке,качена на мойта тояжка!
41
2
 
0
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Колкото и да е комично, Сашка е права, че в "Пайнер" никой не декларира реалните си приходи. Повечето пари на фолкаджийките се дават на ръка - след изпълнение или след "изпълнение" (на служебните задължения). Не може певици като Вреслава да декларират някакви си смешни пари, а да карат коли за стотици хиляди.
40
2
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Мноо ме кефи кака Сашка майна!Бих и посветил една вечер на вилата си, с мноо шампанско,отбрани азиадски специалитети(готвачката ми е от Хонг Конг) и див секс естествено...
39
2
 
0
 
! Отговори
кои го казва преди 14 години
е сигурно е по свет от теб.....
38
2
 
0
 
! Отговори
factotum преди 14 години
Не нося фуражка,.не ходя с Пепеляшка,искам Сашка на задна прашка!Не се шашкай! Не махай със опашка,вдигам тояжка и след осмата чашка!
37
2
 
0
 
! Отговори
не се научихте преди 14 години
Пишете на кирилица и използвайте, малък шриф, писането във виртуалното пространство с голям шриф е признак на лош тон и ниска култура.
36
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аман от тази дупнишка смешка. Нито да я гледаш, нито да я слушаш за нищо не става. Всеки път доказва провинциалната си наглост и дебилност, както и мерака да и обърнат внимание. Чуда се защо въобще и обръщат внимание.
35
2
 
0
 
! Отговори
НАЦИОНАЛИСТ преди 14 години
БРАВО САШКЕ ! ТРЯБВАШЕ ДА КАЖЕШ , ЧЕ ПРЕВЪРЩАТ И НОВИТЕ ПЕВИЦИ В *** СЛЕД КОНЦЕРТА , КАТО НА БРАТЯ ДИНЕВИ ОТ Ц. ВЛАС , ЗА ЧЙИТО ПАРИ ПЪК НИКОЙ НИ ПИТА , НИ ПИШЕ ! КАК СИНОВЕТА НА ЕДНА БИВША КМЕТИЦА ЗАБОГАТЯХА ЗА ЕДНО ЛЯТО И КАКВИ ЗАМЕНКИ СА ВЪРШЕНИ ТАМ ?!
34
2
 
0
 
! Отговори
Дупнешката преди 14 години
Перла,мечтата на всеки гастербайтер.....
33
2
 
0
 
! Отговори
Т преди 14 години
До редакторите на dnes.bg моля гледайте внимателно за граматически и пунктуационни грешки, отваряте кавички и забравяте да ги затворите, в други статии има и по критични примери
32
2
 
0
 
! Отговори
Petar Georgiev преди 14 години
PRILI4A NA SERVITIORKA OT EDNOVREME6NIQT BALKANTURIST
31
2
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Тази кокошка е същата като Яне Янев като виждат че нестава нищо от тях започват да плюят другите
30
2
 
0
 
! Отговори
чудна преди 14 години
Според мен, тя си прави реклама на палтото.
29
2
 
0
 
! Отговори
12343 преди 14 години
хахахахахахахахахах Сашкеее трябвало е да възпяваш повече, за да ти обърне някой внимание хахахаха, тия женски номера са ни известни хахахаха

Спонсорирани публикации