Сашка на Бойко реди: Генерале, провери Пайнера

Дупнишката Мадона: На хората им писна от клонинги
77
Сашка на Бойко реди: Генерале, провери Пайнера
Снимка: Личен архив

След като преди време фолкиконата Сашка Васева възпя премиера Бойко Борисов в парчето "Happy Birthday, Mr. Премиер", дупнишката Мадона припна до Министерския съвет, за да занесе лично на министър-председателя писмо.

Оказа се, че поводът за посещението е проверката от страна на НАП към музикалната гилдия в България.

По думите на Васева, която е “представител на свободните изпълнители”, проверките са насочени само към певците, които имат инцидентни участия, за сметка на димитровградската фирма “Пайнер”. 

Ето какво пише изпълнителката на “Левовете в марки” до Бойко Борисов. Публикуваме писмото с известни съкращения, но с автентичен словоред.

“Господин Генерал,
Едва през 2009 г. на хората им писна от клонинги и дойде носталгията към ретро фолка и ретро естрадата. Така от 2009 г. ние, които искахме да бъдем независими от фирми, вече работим и радваме успешно нашите почитатели.

Така че, за да има обективност, данъчните проверки трябва да бъдат насочени към фирмата, която през последните пет години е узурпирала пазара. И тъй като проверката е насочена не към доказване на участия, а към доказването на произхода на имоти и пари, усилията трябва да имат една посока – Димитровград.

Още по темата

И да не се проверяват певците, които изнемогват, вземайки 20% от хонорара и затова са принудени да си търсят покровители.

Един е Митко Димитров – Пайнера, и несметните негови имоти по морето, София, Харманли и Хасково”, посочва в писмото си култовата фолкаджийка.

“И нека да не се слагат на тезгяха личности като: Лили Иванова; Силвия Кацарова; Кристина Димитрова; Камелия Тодорова и т.н., чието творчество не е субсидирано от чичковци-паричковци, а в момента след 30 години кариера би трябвало да са си осигурили с вечните си хитове, едно спокойно настояще, ако живеехме в нормална държава.

И на мен нямаше да ми се налага да работя с две деца, ако бях получила реални отчисления от продажбите на албума ми “Левовете в марки”, който се продаваше с милионен тираж (за времето си), а аз получих от фирма “Пайнер” трохи”.

В края на писмото си Сашка Васева открито призовава премиера да игнорира от ГЕРБ “подобни личности” като Митко Димитров, които по думите й “уронват авторитета ви, на който се гради цяла една партия, а вече и новото политическо мислене”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
0
 
! Отговори
бял мерцедес.... преди 14 години
травестит, но с мъж гераманец, така, че по- внимателно с изцепките по- адрес на сашка с дългата опашка......
27
2
 
0
 
! Отговори
ива преди 14 години
защо тази не си пасе козите на село и не се появява в министерски съвет.иначе ако си затворя очите става за.....
26
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя травестит още ли е жив ...
25
2
 
0
 
! Отговори
дупнешка мадона ей преди 14 години
сашке, как те аз желая с мен.....
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вяра, Надежда и Любов се изразяват по-ясно.
23
2
 
0
 
! Отговори
Сашка преди 14 години
Тая жена се обожава от всякъде първенец по излагация
22
2
 
0
 
! Отговори
do 12 преди 14 години
съгласна съм с теб,само с едно не съм-въпреки всичко Сашка не е проста,тя е наивна .Има разлика.Не е лош човек,без да я познавам,но и личи ,добродушна е и наивна до безобразие.И в случая наистина е права.А това е по-важното.Да ги погнат всичките пачи и к-тии в цялия пайнер ,че и в другите подобни фирми.Не само,че не плащат данъци ,ами и все пак порното е след 12.00 и то в определени телевизии,може пък да не искаме всички да гледаме музикално порно денонощно.
21
2
 
0
 
! Отговори
!?!? преди 14 години
"НАГЛОСТТА" и "ЧАЛГОСТТА" са превзели държавата, скоро няма да се оправим! Или по-точно - никога! "Иконите" днес, с помощта на медиите разбира се, са дупнишката "мадона", шуменския "деко", пернишкия "бекъм" и разни други дето само с малки имена или прякори се подвизават в обществото. Каква е тая стара чанта, че и писмото й със съкращения публикуват .........
20
2
 
0
 
! Отговори
13 преди 14 години
Независимо кой е писал писмото, на мен средно статистическия никой ми звучи ужасно. кой би си позволил да говори на премиер(кадърен или не) в повелителна форма- "И да не се проверяват певците..." Но това може би са маловажни проблеми спрямо факта,че бива ласкано егото на "вожда ни"- "уронват авторитета ви на който се гради цяла една партия". Всички ли трябва лично да се обръщаме към другаря Борисов за да може тази или онази институция да си свърши работата? Чалгар премиер в чалгарска държава!
19
2
 
0
 
! Отговори
мишо преди 14 години
Съжалявам, че пиша банални истини, но каквато ни е държавата-такава и музиката. Не държавата ни е ***, заради чалгата, а защото сме *** държава чалгата просперира. Аз не слушам чалга, но не виждам причина да нападам хората, които правят и слушат такава музика.
18
2
 
0
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
"Запорожци пишат писмо на султана".Ако не ме лъже паметта - картината беше на Репин.
17
2
 
0
 
! Отговори
фен преди 14 години
Да живее чалгата!!!Стига сте плювали, правете го и вие ако го можете.Като не ви харесва не ги гледайте и не ги слушайте.Аз не харесват "сапунки", особено турски и просто не ги гледам.Не преча на тези, които ги гледам.А в чалгата има простотия, но има и много хубави песни.А данъци трябва да плаща всеки - и Андреа и Лили Иванова.
16
2
 
0
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
100% не е писала сама писмото.Ако ги нямаше мутрите дали чичо Митко щеше да е толкова популярен със сигурност НЕ защото безапелационно това е контингента присъстващ на така наречените ,,премиери на нови албуми" някакви анаболни маймуни заобикалящи "пеещи" пачи които не знаят колко прави 2+2 ама за какво им е да знаят като е по- важно да знаят как се опъва ,, смуууукача".
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
СПРЕТЕ да занимавате нормалните хора с тази недодялана, глупава и комплексирана женица!!!!! Това е някакво недоразумение, което непрестанно ръси простотия, само за да бъде забелязано...
14
2
 
0
 
! Отговори
DDD преди 14 години
За първи път Сашка Васева проявява наченки на мислене. Права е да не се закачат изпълнители като Лили Иванова и Силвия Кацарова. Пайнерки и силиконки от рода ако искат и в затвора да ги вкарат и на орлов мост да ги оставят да живеят - все тая - загубата е нулева. Оставете истинсиките изпълнители на мира - обуйте тези от Димитровград където всяко лято се развяват из градовете и досаждат с простотия и грачене. Рок изпълнителите само в Каварна ходят но събират цяла България.
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ne muzika e tova a gavra s muzikata ! Smurt za chalgata i za vsichki privurjenici na pop-folk muzikata ! Tova ne sa pevici .... Edin zapis mnogo montaj, i 100 % pleibeci. Mnogo silikon, golemi cici, qko grim shiroko otvoreni kraka. V 90 % ot *** filmite ne sa tolkova natocheni uchastnichkite.
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кой е виновен?Простата Сашка, че говори глупости и търси място в ефира, или продажните медии, които и дават поле за изява?А Пайнера да го съдят за национално предателство - той успя да превърне България в чалгаджийница!
11
2
 
0
 
! Отговори
Ха-ха преди 14 години
Как ще проверява чалгаджийките,като ТОЙ им е върл фен.Те от своя страна са фенки на ГЕРБ.Какво да ги привиш като са ГМО,сиреч Гербо Модифицирани Организми.
10
2
 
0
 
! Отговори
ричи преди 14 години
Докога ще гледаме клоунската муцуна на тази абсурдна жена?
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Малеее - доживяхме от това чудо да излезне нещо мъдро (нищо, че е неграмотно)

Спонсорирани публикации