Сашка на Бойко реди: Генерале, провери Пайнера

Дупнишката Мадона: На хората им писна от клонинги
77
Сашка на Бойко реди: Генерале, провери Пайнера
Снимка: Личен архив

След като преди време фолкиконата Сашка Васева възпя премиера Бойко Борисов в парчето "Happy Birthday, Mr. Премиер", дупнишката Мадона припна до Министерския съвет, за да занесе лично на министър-председателя писмо.

Оказа се, че поводът за посещението е проверката от страна на НАП към музикалната гилдия в България.

По думите на Васева, която е “представител на свободните изпълнители”, проверките са насочени само към певците, които имат инцидентни участия, за сметка на димитровградската фирма “Пайнер”. 

Ето какво пише изпълнителката на “Левовете в марки” до Бойко Борисов. Публикуваме писмото с известни съкращения, но с автентичен словоред.

“Господин Генерал,
Едва през 2009 г. на хората им писна от клонинги и дойде носталгията към ретро фолка и ретро естрадата. Така от 2009 г. ние, които искахме да бъдем независими от фирми, вече работим и радваме успешно нашите почитатели.

Така че, за да има обективност, данъчните проверки трябва да бъдат насочени към фирмата, която през последните пет години е узурпирала пазара. И тъй като проверката е насочена не към доказване на участия, а към доказването на произхода на имоти и пари, усилията трябва да имат една посока – Димитровград.

Още по темата

И да не се проверяват певците, които изнемогват, вземайки 20% от хонорара и затова са принудени да си търсят покровители.

Един е Митко Димитров – Пайнера, и несметните негови имоти по морето, София, Харманли и Хасково”, посочва в писмото си култовата фолкаджийка.

“И нека да не се слагат на тезгяха личности като: Лили Иванова; Силвия Кацарова; Кристина Димитрова; Камелия Тодорова и т.н., чието творчество не е субсидирано от чичковци-паричковци, а в момента след 30 години кариера би трябвало да са си осигурили с вечните си хитове, едно спокойно настояще, ако живеехме в нормална държава.

И на мен нямаше да ми се налага да работя с две деца, ако бях получила реални отчисления от продажбите на албума ми “Левовете в марки”, който се продаваше с милионен тираж (за времето си), а аз получих от фирма “Пайнер” трохи”.

В края на писмото си Сашка Васева открито призовава премиера да игнорира от ГЕРБ “подобни личности” като Митко Димитров, които по думите й “уронват авторитета ви, на който се гради цяла една партия, а вече и новото политическо мислене”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цялата чалга трябва да се забрани!Наглостта на тея грозилища няма граници...Мъжете им са мутри.Ама народа е *** и ги уважава.Народ с чалгарско мислене не може да пребъде!!
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сашка няма равна! Междр подкрепям да се провери тази бълвачница на *** - Пайнер Мюзик и собственика и Митьо пайнера!
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защо не изнесат данни за всички фолк певици "завършили" в Свищов? Не само тези, които учат в момента и да проверяват всяка певица отделно, за участия,какво имат, коли апартаменти и влогове.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Глас в пустия Сашкееееее..... Бате ти Бойко ги оправя!
4
2
 
0
 
! Отговори
taratajka преди 14 години
Поредната заблуда на Сашка.
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сашка няма равна! Междр подкрепям да се провери тази бълвачница на *** - Пайнер Мюзик и собственика и Митьо пайнера!
2
2
 
0
 
! Отговори
Няма да стане ! преди 14 години
Е как да ги провели като половината фолкпевици са му приятелки и са му пяли на ушенце ... ?!?
1
2
 
0
 
! Отговори
asdasdwe преди 14 години
Че нали Митко Пайнера беше кандидат за кмет/депутат от листата на ГЕРБ в Димитровград :D :D

Спонсорирани публикации