300 елитни бандити съсипват България

Изненадващи признания на вътрешния министър в Хасково
12 фев 2010 20:22,
115
300 елитни бандити съсипват България
Снимка: Dnes.bg

Има около триста човека, които са "елитът на тежката организирана престъпност".

Това обяви вътрешният министър на бизнес форум в Хасково.

Цветан Цветанов изрази надежда, че със съвместните действия с прокуратурата - стъпка по стъпка, в рамките на година, ще може да има реални резултати.

Независимо какво ще ни коства това, няма да спрем дотук, заяви министърът.

Организирана престъпност има в цялата страна и ако някой казва, че няма престъпност или че тя ще бъде ликвидирана - аз не вярвам, отбеляза вицепремиерът.

Той посочи, че за него е важно "да направим така, че да свием и да притиснем организираната престъпност и престъпността като цяло в едни допустими граници за обществото и да имат респект тези, които си мислят, че ще останат ненаказани".

Между 50 и 70 на сто от оборотите на малки и средни фирми е бил отчисляван за организираната престъпна група "Октопод", твърди още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
12
 
! Отговори
БОТЕВ ПЛОВДИВ преди 14 години
Какво чакате.Арестувайте ги.Вие ли не можете да им устроите капан.При убийството на сръбски политик арестуваха 2000 човека и се справиха със Земунският клан.Тука убиха Луканов,арестуваха 2 и ги оправдаха поради липса на доказателства.Стига показни акции.Октопода притежава хотели,футболни клубове и цели градове.
70
0
 
6
 
! Отговори
_I_ преди 14 години
Повече са, повечее! Като прибавим тези ,които вземат необосновано заплати от 4-5000 лв(а някои и повече) на месец, "нашите хора" по бордове на директори, и т.н. и каква стана тя? А каква предстои да стане!?
69
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
а тия триста не са ли държавни служители-ПИТАМ АЗ
68
0
 
4
 
! Отговори
Жул преди 14 години
До: Нов Световен РедЛинка не работи. Би ли го пратил пак, моля те!
67
1
 
11
 
! Отговори
до преди 14 години
За налагането на нов световен ред-ще дойде и това време,но не мисля,че Бойко Б. участва в това.Или поне неосъзнато.То ще се види . Мисля,че ББ е честен и иска да оправдае доверието на хората,защото е принципен човек.
66
0
 
13
 
! Отговори
teo преди 14 години
БОЙКО И ЦЕЦО, ВСЕОБЩА И ВСЕИЗВЕСТНА ТАЙНА Е, ТЕЗИ 300 ПЪК И МНОГО ПОВЕЧЕ СА СИ КУПИЛИ ЧАДЪРИ ОТ ДОГАН-сергей,сава,ангелон, СИМЕОН-крадеца, СерГЕЙ-ибрика И МАФИОТСКИТЕ ИМ СВИТИ И БЕЗНАКАЗАНО СИ ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ДОСТОЙНИ ЗА ЗЛАТНИТЕ РЕШЕТКИ!!!??? ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ВЛЕЗНАТ В ЗАТВОРА, КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО??? ДО КОГАААА???
65
0
 
4
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Kato 4eta kak dori maskirani svideteli ne smeqt da davat pokazaniq(eto edin svidetel s maska sre6tu Marginite polu4il vnezapno"amneziq" i predpo4el da go sadqt za lajesvidetelstvane,otkolkoto da mu se slu4i ne6to lo6o),ne sam mnogo optimist.Mai banditite polu4avat prisadite si izvan sada,kadeto nai-neo4akvano(pone za tqh de)gi zastrelvat.Qvno pri mafiqta deistva principa na Boiko:"Voina e,koito ocelee!"
64
0
 
7
 
! Отговори
??? преди 14 години
Пипалата на октопода стигат ли до адвокатите, сиреч има ли адвокати, които са част от мафията у нас ?
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
trista apapi + "durjavnite mujagi" i eto ti gi!
62
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Действайте, крайно време е. Но това могат да го направят само хора, които "нямат зависимости",както каза Б.Борисов, и не се страхуват от компромати. Изчистете от редовете си всички, за които рано или късно могат да се извадят такива. Малко ще останат, но с чисти ръце и смели сърца. На тях разчитаме сега, след като се видя доколко се е срастнала престъпността с различните структури в държавата.
61
0
 
12
 
! Отговори
Police преди 14 години
затвор за сички доживот
60
0
 
3
 
! Отговори
совата преди 14 години
гулянския е единия от тия 300
59
0
 
7
 
! Отговори
Хасково преди 14 години
А дали м/у тези 300 е и хасковския кмет :)или....
58
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
новия световен ред ми мирише маи на хитлеризъм .
57
4
 
3
 
! Отговори
над 55 преди 14 години
до 66.Боже,Божее ама вие някога работили ли сте та да поучавате другите.Да не би да сте от приватизационните консултанти.Ама много ,мърляво,писание бе специалисте.
56
5
 
10
 
! Отговори
"просветител&qu преди 14 години
Разбира се, че ще има нов световен ред, ако редът не се сменяше, то щяхме да живеем в неолита. На мързеливите новия световен ред не им харесва - трябва да работят. Това е същността на новия световен ред - прогрес и работа. Който не се учи и не работи директно заминава на бунището, и от там започва да плюе по другите които работят, и съответно живеят добре, добре почиват и съответно живеят по-дълго. Обикновено мързеливците са много "духовни", криейки мързела си зад привидни размишления.
55
1
 
4
 
! Отговори
hm преди 14 години
Ако са отчислявани 50-70 процента от оборота то тези фирми са се занимавали със същото с което и Октоподите. Просто няма друго обяснение.
54
0
 
5
 
! Отговори
The sun преди 14 години
Vseki kvadrat ot naselenite mesta v Bulgaria e parceliran ot prestapni grupi,koeto e saglasuvano neoficialno s policiyata.Tova e polojenieto.Nay golyamata apashka grupa sa COT..
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
50 до 70 от обоpота..............Минисъp Цветанов май не е учиl никога икономика!
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Prastanete s tova , elitni i sasipvat ! V tazi darjava niama zakoni, zashtoto taka e po udobno na darjavnicite da korumpirat obshtestvoto t.e. naroda.