Митко Пайнера: Всички певици са мои...

...а който иска да проституира, може да го прави и без мое съгласие
16 фев 2010 13:13,
224
Митко Пайнера: Всички певици са мои...
Снимка: Булфото

В отворено писмо собственикът на музикалната чалгаимперия "Пайнер" отвръща на удара, нанесен му от Сашка Васева.

В началото на февруари Дупнишката мадона вися часове пред МС, за да остави писмо на премиера, в което моли НАП да разрови димитровградската фирма, а не "свободните изпълнители" като нея.

Още по темата

"Един е Митко Димитров – Пайнера, и несметните негови имоти по морето, София, Харманли и Хасково ”, посочи  тогава тя и открито призова премиера да игнорира от ГЕРБ “подобни личности” като Митко Димитров, които по думите й “уронват авторитета ви, на който се гради цяла една партия, а вече и новото политическо мислене".

"Сашка Васева е изключително умел манипулатор на обществото и един истински хулиган на нашия музикален небосклон. Жалко, че много й се предоверяват. Аз съм създател на големия гигант "Пайнер", каквото се случва в моята фирма, никoй не го засяга.

Всички певици са моя собственост, а който иска да проституира, може да го прави и без мое съгласие.

Аз съм създател на фолккултурата в България и се гордея с произведенията, който е създала фирма "Пайнер", пише днес Митко Димитров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
2
 
! Отговори
кравар преди 14 години
НЕ искам кака сашка на задна прашка!
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Митко Пайнера: Всички певици са мои..."О, не, и Лили ли!
18
4
 
20
 
! Отговори
123 преди 14 години
triabva da se zabrani sas zakon 4algata
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Mitko ni zalia s Prostotia prez poslednite 20 g, no toi useti sredata v koiato tazi pomia moje da se izlee i da se haresa na mishkite......Ne e vinoven Mitko a 7 000 000 tapanari
16
1
 
24
 
! Отговори
Raru преди 14 години
"Аз съм създател на големия гигант "Пайнер", каквото се случва в моята фирма, никoй не го засяга. "Как така да не засяга никой... Всяка фирма в нормалните държави... плаща данъци и се стреми към прозрачност... а този ... ми.... България... :(
15
5
 
24
 
! Отговори
Еличка преди 14 години
До 6 - Ники, на колко години си???? На това ли му викаш стойностен текст? Както каза Андрей Слабаков "Чалгата е проста музика, за просто устроени хора!" ... затова толкова върви в България .... :( текстовете са елементарни, с никакво въображение... музиката няма нужда от коментар! Само ние можем да забъркаме такъв гнусен бъркоч от фолк, латино, R&B, ***, латино и т.н. жанрове...
14
1
 
25
 
! Отговори
hm преди 14 години
Ако наистина цитатите от писмото на г-н Димитров са точни то това е начин на изразяване на някой ученик но не и на "създател на големия гигант "Пайнер" ". Явно такова е нивото големите бизнесмени в България - Гергов, Банев, Ковачки, и т.н.
13
1
 
23
 
! Отговори
н1 преди 14 години
Негова собственос били те да не са недвижим имот.
12
4
 
52
 
! Отговори
^ преди 14 години
Създал е слабоумна фирма, бълваща продукция за ***. Лошото е, че броя се увеличава и от това ще страдаме след години. Какво да си мисли непредубеден човек-вижте снимката! Като долни ку*ви в бардак са всичките там. Лошото е, че младите им подражават, това ще доведе до проскубана, ку*венска нация.
11
32
 
5
 
! Отговори
valq преди 14 години
ima i mnogo hubafi pensi, osonhbeno na presi i kami! sa6ka ne q jaresvam, i ne e krasiva!
10
1
 
64
 
! Отговори
Вихрогон преди 14 години
Не е глупав Митко-напротив.*** сте Вие къде ходите по заведения,където се подвизават "неговите" певачки и плащате куверти по 50-100 лева за да се напивате,докато грачат около вас.После тръбите,че чалга не слушате :) Защо тогава им плащат по 10 000 лева за участие на певачките?От къде идват?"Докато има овци ще има и касапи!"
9
30
 
9
 
Отговори
Dani преди 14 години
Ти знаеш ли ,че разказа ми лунатаза любовта между залеза и зоратамисля колко прилича на тази между нас.Бели облаци правят им постеля, но зла тъма ги разделяна пътя им стоизатова всяка вечер залеза тъжи.Припев:И безнадеждни със теб така,като зората и залеза,тук под небето и аз и ти,обречени сме да сме сами!Ти знаеш ли ,че разказа ми луната за любовта между залеза и зората мисля колко прилича на тази между нас.По вятъра шептят че се обичат, но бури думите пресичат им без срам зато
8
5
 
34
 
! Отговори
Нереалист преди 14 години
Тоя за Наполеон ли се мисли? Абе ***, ти нищо не си създал, просто имаше късмет, но скоро късмета ти ще те изостави и да те видя тогава какво ще правиш? Сводник нещастен!
7
4
 
14
 
! Отговори
ха! преди 14 години
"Големия гигант"... :D :D :D
6
4
 
59
 
! Отговори
Левски преди 14 години
До Митко Филипса - Мите, не обиждай овцете :) Не забравяй, че това е благородно животно, което дава мляко и вълна. Виж певачките са нещо друго - смесица между крайно деградирали *** и фантазията на един пластичен хирург
5
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дано измрете сите, чалгарска ***.Деградирали ***
4
6
 
5
 
Отговори
bate gosho преди 14 години
ako imash 100 leva sa i tvoi `ne laji -painere`
3
2
 
88
 
! Отговори
Митко Филипса преди 14 години
АМИ ЗНАЧИ СИ ПРИЗНАВАШ, ЧЕ ВСИЧКАТА ТИ СТОКА (ЗАЩОТО ТИ ТАКА ГИ НАРИЧАШ - МОЯ СОБСТВЕНОСТ) СА ПЕЕЩИ ***. МЕРСИ ЗА ПОЯСНЕНИЕТО. НЕ ЧЕ НЕ ГО ЗНАЕХМЕ, НО ДА ГО ЧУЕШ ОТ УСТАТА НА ПАСТИРА НА ОВЦЕТЕ СИ Е ДРУГО
2
3
 
37
 
! Отговори
Men преди 14 години
Mitko mai mu kuca vladeeneto na mai4iniq ezik :) Ni6to novo pod slunceto!! Izvinete za latinicata!
1
1
 
112
 
! Отговори
Левски преди 14 години
С такива *** сме за никъде!!! Той е създал единствено турско-*** съзнание у децата, които не знаят кой е Моцарт или Фреди Меркюри, но за сметка на това играят кючеци и знаят наизуст *** текстове на песни.