62-годишна русенка роди близнаци

Забременяла след имплантиране на оплодена яйцеклетка
12 май 2010 15:35, Екип на Dnes.bg
565

 

62-годишната Красимира Димитрова роди близнаци в русенската болница. Бебетата са момичета, едното е с тегло 500 грама, другото – 900 грама.

Жената забременяла след имплантиране на оплодена донорска яйцеклетка в клиника в Плевен. Успешен бил вторият опит.

Около 30-тата седмица от бременността здравето на майката рязко се влошило и заради реален риск за живота й, на 5 май лекарите извадили бебетата. Жената е вече напълно здрава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


565
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
18
 
12
 
! Отговори
Диди преди 14 години
Да е жива и здрава жената и нейните две дечица! Това си е жив подвиг за нея! Представяте ли си колко голямо е било желанието на тази жена да бъде майка! Тя е достойна за нашето уважение, а иначе всички около нея ще й помагат. Когато мечтите се превръщат в реалност всички трябва да се радваме! ЧЕСТИТО ! ! !
25
4
 
24
 
! Отговори
до коко преди 14 години
Абе за какъв цикъл говориш мен, нещо тотално си се побъркал.Става дума за донорска яйцеклетка, нещо тотално не сте в час. То природата е решила - кога някой да има и кога не, кога е здравословно и кога се раждат *** , които не могат да мислят... *** като не я слушаме - е го е, резултата. И моля ви, с ръка на сърцето , погледнете бабата, червилото на устата й и това, което приказва.... Всичко друго е излишно
24
3
 
12
 
! Отговори
без име преди 14 години
Д-р Хубчев е голям хубавец, не знаех, само съм слушала за него.А тая жена, евалла, ама...Нямаше ли специалисти да й обяснят за какво иде реч. Та тя и визуално има вид на прабаба на дечицата. Дано са здрави и трите!
23
5
 
25
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Сещате ли се за вица за онази, която родила на 62 г. и като отишли журналисти да снимат детето, тя все ги отпращала. Накрая един журналист я питал защо крие бебето, а тя му отговорила: "Не го крия. Просто забравих къде съм го сложила и чакам да се разплаче." Та нещо такова се получава. Как ще гледа деца с една пенсия и до коя година ще ги гледа, не се знае. Би трябвало да й забранят да го прави. Това е много егоистично от нейна страна - искала да си поиграе и си поиграла. А после?
22
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като я удари деменцията след 10 години или някоя друга старческа болест, кой ще и гледа децата....тия лекари верно са за психиатрия, щом са позволили такова нещо.
21
7
 
8
 
! Отговори
ЧОКО И БОКО преди 14 години
Велик е Плевен и там всичко е възможно
20
10
 
12
 
! Отговори
koko преди 14 години
за да има цикъл все още ,на тази възраст,значи е достатъчно богата да пие хормонални хапчнеца,които да я поддържат .иначе много отдавна щеше да е забравила какво е то месечен цикъл и забавяне на старостта.скъпо струва това удоволствие всеки месец да си купуваш младост.което пък значи,че нищо не и е попречило да си плати едно ин витро,за което много млади семейства няма и да видят,защото нямат пари.Иначе да са и живи и здрави бебоците ,то какво друго може човек да каже в този случай .
19
4
 
27
 
! Отговори
някоя преди 14 години
След всичките тези неща има голяма вероятност тия деца да имат увреждания, защо ти е да раждаш и после да се измъчваш и ти и да се измъчват и те самите.Иначе - нека да се раждат повече деца !
18
5
 
40
 
! Отговори
Ben преди 14 години
Хайде жената е била тотално изперкала да иска дете на 62. Но кой по дяволите й е позволил такова нещо. Та тя е на 62 за бога. Тези деца като проходят, като се разтичат из къщата? Само човек който е гледал деца знае каква енергия се изисква за това. Па и две от горе на това. А горките деца, с такава майка и доколкото разбирам без баща.... Шо за егоизъм е това. Трябва да е подсъдимо, а не допустимо. Луда работа
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
се лекарите защо са й се вързали на акъла. Освен ако не им е заплатила солидно... Е ТОВА Е ОТГОВОРА - ЗА ПАРИ И ТРИГЛАВА ЛАМЯ ЩЕ ИЗМАЙСТОРЯТ БЕЗ ДА МИСЛЯТ ЗА НЕЙНОТО БЪДЕЩЕ
16
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз прегледах новината и по другите сайтове, видях и снимката на бабата. Доколкото разбирам става дума за невменяемост, въпреки че тя е психиатърка. Май функционалните роли на лекуващите и лекуваните в русенската психиатрия не са толкова прости...
15
11
 
6
 
! Отговори
Мършата преди 14 години
Сигурно ще си ги гледа жената, няма да ги захвърли на държавата и домовете.------------Не те знам коя си...
14
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Сигурно някои от Вас си спомнят началото на т.нар. демокрация у нас.Тогава се появи съобщение по вестниците че бабана 80 години родила в едно троянско село. Телевизиите отидоха да я търсят и се оказа че такова село изобщо няма в България.
13
6
 
42
 
! Отговори
Моралист преди 14 години
Като иска да си има деца бабата да си направи...... докато има лекари които да правят инвитро на бабички а през това време хиляди млади жени да чакат своят шанс ще се случват такива неща. Пари приятели ! Всичко е пари ! Ако имаш да си платиш може и глава на гущер да ти имплантират.
12
20
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
Хубава....новина,иначе то само 12-сет,14-сет годишни.....раждаха.
11
4
 
28
 
! Отговори
nqkoi преди 14 години
bax ti prostoto par4e taq teq deca golqmo detstvo 6te imat ..........
10
6
 
15
 
! Отговори
Мършата преди 14 години
То сега, ако имаш пари да даваш на докторите, на всичко се съгласяват.----------------Не те знам коя си...
9
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тая що не е чакала да стане на 80 г. и тогава да роди.
8
7
 
44
 
! Отговори
анонимна преди 14 години
Отврат! Наистина, защо го правят? Как ще се чувстват децата с толкова възрастна майка? Пък и 500 г... сигурно и за техният живот има риск.Изкуфели хора колкото искаш, чудя се лекарите защо са й се вързали на акъла. Освен ако не им е заплатила солидно...
7
7
 
25
 
! Отговори
Мършата преди 14 години
Сигурно й е починало дете, затова. Дано да е жива и да ги изгледа. Или е износила деца на дъщеря си.----------------Не те знам коя си...