Разчистване на сметките по български

40 000 абонати са жертви на войната между ортаците в интернет доставчик
11 сеп 2010 15:25, Екип на Dnes.bg
128

 

Над 40 000 абонати от Пловдив и Асеновград стоят без интернет и кабелна телевизия  заради спор между съдружниците в Цифровата кабелна компания.

Сега и двамата са направили отделни фирми и са открили отделни каси.

Така се получава, че дори да си предплатил интернета си на досегашната фирма, го спират, докато го платиш и на новата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: кабелна телевизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
14
 
! Отговори
Към 12 преди 13 години
Абе приятелю, за какви компенсации става въпрос, като от доста време нямат хората интернет и кабелна. Ще им върнат парите и ще им платят неустойки - ха-ха-ха. Ти да не си живял в чужбина доста време, та си мислиш, че итука е така. Знаеш ли че има хора, които работата им зависи от интернета.Второ -енергото е монополист и не можеш да отидеш при друг, за разлика от GSM операторите, които са 3 на брой и съответно като не ти изнася при единия отиваш при другия или третия.
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав си! Сега е момента предприемчиви българи на им *** мамата на тия мошенници!
15
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
За състоянието в което са изпаднали шефовете на ДСС не е нещо необичайно, има го навсякъде по света фирми да се разделят и събират, но проблема при нас е мудната съдебна система.Един спор да се реши цивизовано е необходимо да минат години, вместо по най-бързия начин да се помогне и да се определи кой поема фирмата и на кой ще се изплатят компесанции.
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баси дивата селяния! Да ги съдят тия ***! ДО ДУПКА!!!
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
виж сега,можеш ли да ми кажеш само,кога мтел,енерго и т.н са те държали две седмици без услугата ,която си заплатил.Иначе и на тях "да им ... майката",нали знаеш.но в конкретния случай ,сравнението не е коректно,
12
15
 
8
 
! Отговори
филибето преди 13 години
Аз, съм потребител на ДСС и за разлика от другите доставчици най - доволен съм бил от тях. Вярно, че последните събития не са приятни, но толерантност проявяваме към всички други монополисти като енерго, глобул, м.тел но сега някак си чисто по български с радост зашиваме шамарите и лепваме обидите.сигурен съм че компенсации ще има и дано качествената услуга продължи.
11
3
 
12
 
! Отговори
Марлон Брандо преди 13 години
Българска работа...Да имах средствата и да ходя в Пловдив да им подбия парите и да видите как пак ще се съберат мошенницете!
10
2
 
21
 
! Отговори
Abonat na drug kabel преди 13 години
Ами напишете че става въпрос за "DCC" - цифрова кабелна телевизия. Това не е реклама, а антиреклама. Просто хората да я знаят и да се пазят от нея. Пък нека "съдружниците" и да спорят. Няма ли Агенция за защита на потребителите. Как така ще плащаш два-три или пет пъти защото собствениците на фирмата се скарали.
9
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ортаците замислят ли се ако 40 000 абоната дойдат да им нашокат селските канчета, а ? В саморазправата е истината.. колкото и да се надяваме на съдебна система, полиция или нещо друго, надеждите са ни напаразни.
8
3
 
28
 
! Отговори
Румен Кашилски преди 13 години
А комисията за защита на потребителите къде е?Или те не забелязват случващото се?
7
3
 
9
 
! Отговори
КИК преди 13 години
Послушайте номер 3 и ако имате възможност направете точно така-сега е момента
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не "някой",а самите потърпевши да се намесят.завеждат дело и междувременно сменят доставчика.фалит за алчните Гологанов и сие..!
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е този местен доставчик започна бизнеса си некоректно още преди 10 години. Още помня колко кабели режеха на моя интернет доставчик преди години.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
o6te li ima takiva *** ?? da im zabranqt firmata vednaga i da ostavqt nqkoi ,koito 6te pomisli malko i za potrebitelite, ne samo za djoba si.
3
4
 
51
 
! Отговори
Народа каза преди 13 години
Двама се карат трети печели да дойде трета фирма да им подбие леко цените и ше душат на кучето салама (:
2
3
 
37
 
! Отговори
НТС преди 13 години
това е отвратителна гавра с хората, как може!!! Но нали е в България, и тук всичко е позволено за съжаление. Особенно да се подиграват с хората. Ако беше в друга държава нямаше да си позволят каквото и да е. Не може така да изнудват абонатите, някой да се намеси и да спре този рекет.........!!!
1
3
 
47
 
! Отговори
Пич преди 13 години
:))))))Мила родна картинка ...