"Кушлев" запорира имущество за 2 млн. лв. на Гюнай Сефер

Депутатът има 23 имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн
30 сеп 2010 12:53,
128
"Кушлев" запорира имущество за 2 млн. лв. на Гюнай Сефер
Гюнай Сефер. Снимка: БГНЕС

Комисията "Кушлев" е запорирала имущество на депутата от ДПС Гюнай Сефер в размер на 2 284 230 лв.

Кушлев уточни още, че тепърва комисията ще внася искове за запориране на друго имущество, за което Сефер не може да докаже как е придобил.

По думите му Сефер притежава два апартамента на атрактивни места в София, 23 недвижими имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн и др.

Само преди ден бившият началник на НАП-Силистра Милена Цочовска обяви, че е била заплашвана с уволнение от Гюнай Сефер.

Това стана ясно по време на заседанието на съда по делото срещу бившата директорка на НАП Мария Мургина.

Цочовска, която е граждански ищец по делото, уточни, че заплахата била заради започнати ревизии на фирми, близки до депутата.

Тя призна, че се е чувствала застрашена за сигурността на семейството си, още повече че била наясно, че Сефер, с когото се е срещала два пъти, е лежал в затвора.

В СГС се води дело и срещу Сефер и колегата му от НС Митхат Табаков, срещу които са повдигнати обвинения за документна измама.

Още по темата

Според прокуратурата те са получили неправомерно над 370 хил. лв. от "Публични инвестиционни проекти" ЕАД чрез деклариране на неверни обстоятелства относно извършени строително-монтажни работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Време беше някой да хване Кубито за ташаците. Добре ще е да ни отърват от него веднъж за винаги. Колкото до нещастниците с комплекс за малоценност и ксенофобски идеи ... жалки сте. Поне не петнете имената на българските поети като изпозвате думите им.
115
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 13 години
"Отруден, окървавен,с разбиено сърце,за левът обезславенти падна, с яд удавен,роб в турските ръце.Горкана! И когатоизваден бе на съд,със ярост във душатати като Караджатаревеше на врагът:"*** тигрове проклети,презирам ваший бяс!Бесете и колетеи с кръв се утолете,но близо й ваший час!Ще умра аз, тирани,как братята ми ***!Покрити с люти рани,с вериги оковани -не е ни мил светът!" Вазов, "Каблешкову".
114
4
 
3
 
! Отговори
крал, крал се не нак преди 13 години
Ейй тоя крал, крал се не накрал бре ! Ба.ити и безочливите турци ! И тия Г.*** са в Българският парламент си представете!
113
5
 
5
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
по-лошото от *** е турски селянин няма такава гнусна гадина
112
4
 
5
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
присъдата да е--РАЗТРЕЛ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА
111
1
 
1
 
! Отговори
Това е началото преди 13 години
Тази която се опитваше да плаши от НАП-Силистра му разби нервната и финансовата система на тоя айдук.Без да пророкувам считам , че може да има арести на данъчните *** от Силистра които му помагаха.На първо време връщат Румен Атанасов като редови заради Кубито.После ще бъде смазан и членът на ВСС свързан с него.Всички неволи само и само да си надвие на масрафа да покаже колко е велик пред една най-обикновена женица..Народна мъдрост гласи: Който се бие с по-силните е ***.Който се бие с по-слабите е ПОДЛЕЦ.
110
3
 
9
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
ЗА ДА ИМА МИР, ДПС В СИБИР!
109
3
 
3
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
дано да ги вкарат в панделата тия смръдливи *** заедно с техния лидер ***
108
3
 
7
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
ДОГАН В ЗАТВОРАВЕЧЕ ИМА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ, ЧЕ НАПРОЛЕТ, ДОГАНОГЛУ ЩЕ ОРГАНИЗИРА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ. ***
107
2
 
6
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
Става ми зле като чета как гнусната турска *** е източвала държавата.Не знам кой *** *** ги допусна във власта но проклет да е до 9-то коляно.
106
1
 
2
 
! Отговори
бг преди 13 години
ами така като гледам, ако не ги приберат навреме, може да ги ровят. народната либов не прощава :)
105
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Доган на един конгрес на ДПС официално се беше похвалил, че ДПС има над 5000 души настанени на ключови позиции. Още от тогава трябваше да ги започнат, по списък. Само че тогава нали бяха първи дружки в правителството - за да може Сергейчо да стане премиер и Гоце да се уреди с втори мандат.
104
2
 
4
 
! Отговори
Христо Ботев преди 13 години
Моля всички пишещи тука да знаят че безброй чада на България са умирали като *** в борба срещу издевателствата, извършвани над българския нардо от дядото на тоя на снимката. И прадядо му. Никаква милост за тия които са чисто и просто модерни турски изедници.
103
2
 
4
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
ВЪН СМРЪДЛИВИТЕ ЧИТАЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ
102
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 13 години
"но ***, майко, у домаи с сърце сичко разкажина мойте братя невръстни,да помнят и те да знаят,че и те брат са имали,но брат им падна, загина,затуй, че клетник не траяпред турци глава да скланя.."
101
2
 
5
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
В турция за тези постъпки щяха да ги обвинят в тероръзъм.С официално писмо да попитат турската прокуратура за тази конспирация колко години затвор биха поискали
100
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 13 години
"Но кълни, майко, проклинайтаз турска черна прокуда,дето нас млади пропъдипо тази тежка чужбина -да ходим да се скитаменемили, клети, недраги!Аз зная, майко, мил съм ти,че може млад да загина,ах, утре като преминапрез тиха бяла Дунава!Но кажи какво да правя,кат ме си, майко, родиласъс сърце мъжко, юнашко,та сърце, майко, не траеда гледа турчин, че беснейнад бащино ми огнище..."Хр. Ботев - "На Прощаване"
99
2
 
4
 
! Отговори
до 103 преди 13 години
той доган от еб.не не се плаши. напротив
98
2
 
5
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
Е почна се ... депутатите милионери яко ги тресе. Как се трупат 10 милиона с депутатска заплата? Ако върнат парите всички милионери депутати от прехода ...... ще излезе на бял свят излишъка дето го дъвчеше все и за всичко Станишев.
97
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 13 години
"Кой не знай Чавдар войвода,кой не е слушал за него?Чорбаджия ли изедник,или турските сердари?Овчар ли по планината,или пък клети сюрмаси!Водил бе Чавдар дружинатъкмо до двайсет годинии страшен беше хайдутинза чорбаджии и турци;ала за клети сюрмасикрило бе Чавдар войвода!" Хр. Ботев - "Хайдути"