Служителите на реда пак излизат на протест

Този път заради нараснало социално недоволство и нерешени проблеми
Обновена: 24 окт 2010 08:55 | 24 окт 2010 08:55,
265
Служителите на реда пак излизат на протест
Снимка: БГНЕС

Полицаите излизат на протест от 12,00 часа в градинката до сградата на МВР, съобщиха от Синдикалната федерация на служителите в Министерството на вътрешните работи.

Протестът ще се проведе с участието на членове и симпатизанти от синдикалните дружества по региони и ОДМВР.
Протестите на полицаите са заради нарасналото социално недоволство и нерешените проблеми в системата. Полицаите искат ясни гаранции за ресурсното осигуряване на служителите в МВР, приемане на предложенията им за изменение в Закона за МВР и запазване на разпоредбите в Кодекса за социално осигуряване, отнасящи се към служителите в МВР.

Планирани са още протести на 31 октомври, на 7 ноември и на 14 ноември 2010 година.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
4
 
29
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Нека да се знаят някой неща за полицаите: - те са репресивен апарат обслужват богати и власт имащи; - полицай се става САМО с връзки, особенно в Симеоново; - вижте имотите на шефовете на полицията, които получават заплата от 1000 лв; - помислете какво работи един катаджия или дори един полицаи, колко реално работни часа има в седмицата и колко седи и скатава. - вижте какви са ефектите от работата на полицатие - 200 000 охранители и най-много жертви ан пътищата;Така, че да напускат!
234
0
 
19
 
! Отговори
Fail преди 13 години
Страхотна снимка - жалък опит да се сложи ефектна илюстрация тип Нешънъл Джиографик.
233
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много сте всички пишещи във форума , щов като мислите , че проблимите ви идват само от полицаите !
232
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно в България е най добре да си ченге или ***... или ако може да си *** и да станеш ченге.... И едините и други живеят на гърба на народа, нищо не вършат и все ревът че са онеправдани....
231
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво!
230
1
 
25
 
! Отговори
Шофьора преди 13 години
Пич, ти можеш да тормозиш по пътищата ЕДИНСТВЕНО отрудени хорица, който просто не са наясно как да се защитават от просяци като теб. Чукай на дърво да не попаднеш някой ден на такъв като мен. Не три, а триста химикалки няма да ти стигнат да пишеш после обяснения. Докато си на служба ще те влача по дела.
229
0
 
19
 
! Отговори
**** преди 13 години
Оттървете се от тях и заповядаите за подкрепа но не ви изнася
228
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей ти пак ли се появи никому ненужен ! Рано ти е още мнение да даваш !
227
3
 
22
 
! Отговори
кико преди 13 години
Писна ми да слушам само за полицаи, за правата им, за проблемите им...! Те са най-важните! А обикновените, хора като си нямат министър, кой да ги защитава? Май делото на давещите се е в техни ръце!
226
2
 
25
 
! Отговори
В.Маринов преди 13 години
Хора подарете цвете не им даваите пари и те ще ви пазят защото какво му трябва на полицая- усмивка,добра дума ,цвете и нищо друго.А на които не му харесва да напусне
225
3
 
22
 
! Отговори
perko преди 13 години
Мъчно ми е за милиционерите. И те бяха ***, но не протестираха. Имаше дисциплина. Как може да протестираш. Да не те е бил някой на сила да ставаш полицай. Кой не му харесва да си ходи. Ама ако си тръгнеш ще трябва и да работиш, щото вече няма аз да ти плащам осигуровките, униформата, пищова дето не знаеш за какво го имаш и т.н. и т.н ....
224
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това , че се чува за полицаи ,участвали в престъпления , банди ,какъвто и да е трафик и др.злоупотреби е добре ! Означава че ръководството не се примирява с тези неща . Не означава ,че няма и други такива ,но се надяваме скоро да чуем за тях!Останалите работят и всеки ден се надлъгват със закостенялата система , за да изпълнят задълженията си по закон ! Вярно че има и такива ,които гледат да изкярят някаква аванта или не стават за нищо но те са незначителна част от работещите чченгета !
223
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички да напуснат МВР колективно.И без това не вършат нищо.
222
3
 
24
 
! Отговори
учител преди 13 години
Има и такива сред тях дори без средно образование,да не говорим пък за друго.
221
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не стига че крадете по пътищата денонощно,че сте и сие с кварталните бандити,ами пък и нагли-малко им били заплатите и останалите подаяния ,е,ати дебилизма.А сопрете се де?!
220
4
 
22
 
! Отговори
фуражка преди 13 години
След като полицаите протестират , кой пази протестиращите полицаи? Кой следи за реда през това време ? Ако никой , значи няма нужда от тях и без това , щом не се притесняват от анархия по време на протеста. Да ги уволняват. Най ще ме накефи докато висят да протестират , да се развилнеят разни криминални елементи и да насъпи анархия като в Гърция , после дисциплинарно всичките на борсата . *** куки.
219
4
 
24
 
! Отговори
ALF преди 13 години
ПОЛИЦАЙ = БЕЗДЕЛНИКето още едно основание като спрете някой с името алф, да си упражните правописа !
218
0
 
20
 
! Отговори
Марухеи Гичин преди 13 години
Кой взима и какво правите и на кой господ служите и дали някой те е уредил или не ,може да го каже някоя независима комисия с екипи от психолози и детектори те си знаят работата , ама това ще стане на някоя друга планета .
217
1
 
20
 
! Отговори
питащ преди 13 години
убии простака с мълцание
216
4
 
21
 
! Отговори
полицай преди 13 години
до питащ , сомо за справка , ако ми вземеш химикалката - лошо ти се пише защото си нося поне три , като не си водач на мпс как знаеш ти кво и как се бута , ??? не дей да даваш и няма да ти взимат , не дей да нарушаваш и няма да те спират , не дей да мразиш и няма да те мразят ,,, окей