Служителите на реда пак излизат на протест

Този път заради нараснало социално недоволство и нерешени проблеми
Обновена: 24 окт 2010 08:55 | 24 окт 2010 08:55,
265
Служителите на реда пак излизат на протест
Снимка: БГНЕС

Полицаите излизат на протест от 12,00 часа в градинката до сградата на МВР, съобщиха от Синдикалната федерация на служителите в Министерството на вътрешните работи.

Протестът ще се проведе с участието на членове и симпатизанти от синдикалните дружества по региони и ОДМВР.
Протестите на полицаите са заради нарасналото социално недоволство и нерешените проблеми в системата. Полицаите искат ясни гаранции за ресурсното осигуряване на служителите в МВР, приемане на предложенията им за изменение в Закона за МВР и запазване на разпоредбите в Кодекса за социално осигуряване, отнасящи се към служителите в МВР.

Планирани са още протести на 31 октомври, на 7 ноември и на 14 ноември 2010 година.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
1
 
22
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
точно с такъв, като мен си нямал работа явно, полицаите на които съм попадал се САМОРЕСПЕКТИРАТ от хора с големи и скъпи коли, дори ми пожелават приятен ден !Ако желаеш кажи къде да дойда да направя нарушение :)
194
2
 
19
 
! Отговори
123 преди 13 години
Как ги обработваш като им искаш пари,с шутове или не даи боже си за смях на ционерите като работиш по правилата не вземаш рушвети
193
5
 
20
 
! Отговори
полицай преди 13 години
Тез ги приказвай на баба си.В нета е лесно да се перчиш,кола на лизинг,те ченгетата прости и т.н.Такива като тебе всеки ден ги обработвам на пътя както си го пише по дебелите книги.После пищите в нета анонимно разбира се.Но не разбирате,че колкото и да ни псувате прецаканите сте си вие.
192
0
 
20
 
! Отговори
не бе преди 13 години
ТОВА Е РОДАТА КОЯТО НАМАЗВА !!!!!!!!
191
2
 
26
 
! Отговори
is-f преди 13 години
ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ, ОТИДЕТЕ НА ПРОТЕСТА И ИМ КАЖЕТЕ КАТО ПИЧ, КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА СИ ХОДИ, ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ ПО БЕЛИЯ СВЯТ !!!
190
2
 
23
 
! Отговори
така де преди 13 години
Откъде, на къде ще имат право родителите им да ходят на почивка, почти без пари!!!!!!!!!А моите мама и тате да не би да не са работили за тая проклета държава а???!!! Или пък детето ми не е заслужило??????????КОЙ ГИ плаща?????????????????
189
2
 
22
 
! Отговори
*** преди 13 години
Щяха да се усетят ако знаят какво пише а те не знаят защото са неграмотни и не са нарисувани банкноти за да ги видят
188
0
 
22
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
допълнение към коментар 190:Оказа се че ме спират за проверка за гражданска отговорност, няма такъв цирк. Колата ми е нова и лизингова пазя всички документи, после забелязах че съм им показал документа за 2009 година , въобще не се усетиха.
187
2
 
23
 
! Отговори
перко преди 13 години
Поне да можеха да ядьт понички като американските полицаи. Ама къде толкова акъл. Тя поничката е кръгла. Знаеш ли от кой край да я захапеш .... Току виж си попаднал на инспектората за неправилно отношение към поничката.По добре да висят по бензиностанциите и да чакат персонала да ги почерпи с кафе докато дават Стъклен дом или някой турски сериал
186
2
 
24
 
! Отговори
загрижен преди 13 години
Алоооооо протеста ви е от 12 закъсняхте кои щее там пак жените и децата ви ли.Не разбрахте ли с *** си кратуни НИКОИ НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ ОСВЕН ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ОБЛАГИ ОТ ВАС-***,дилъри,престъпници
185
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еми има значение :) Те така си питат всички. Комуникативни са :))))
184
0
 
20
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Не е определяне на тарифната ставка, ти да не си помисли нещо?
183
3
 
22
 
! Отговори
питащ преди 13 години
айде сега Жените ви половината имат БИЗНЕС с служебните си коли ходите на срещи навсякъде дори си возите децата и като стане нещо -АМА НЯМАМЕ ПАРИ ЗА БЕНЗИН;)))) Полиция има в ГЕРМАНИЯ тука е МИЛИЦИЯ съставена от ПОЛУ-ГРАМОТНИ тутманици
182
2
 
25
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Вчера ме спират във Варна, и първият въпрос към мен беше "Какво работиш" ?Нека някой ми обясни какво значение има, какво работя ?
181
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами плащай си подкупите и си гледай кефа тогава!Докато има плащащи като тебе, ще има и искащи катаджии, митничари, съдии, данъчни и т.н.!
180
1
 
23
 
! Отговори
питащ преди 13 години
другари МИЛИЦИОНЕРИ когато биеха МИНЬОРИТЕ и ги пребиваха защо така не бяхте настроени да искате!???ДАНО ВИ СПРЪТ ВСИЧКИ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРИДОБИВКИ И ДАНО ПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ НЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА БЪБРЕЦИ........ ПРЕСТЪПНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ
179
1
 
19
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
182, браво, бе, готин! Да съобщя на нокорр.незнамквоси.И какво да очаквам, да го накажат за "разговорен" въпрос??? Те ги ловят в издънка и си затварят очите, ти си се размечтал....
178
1
 
19
 
! Отговори
*** преди 13 години
Тука са само ционери зашото за никои не са мили освен за престъпниците
177
1
 
23
 
! Отговори
питащ преди 13 години
5 ченгета въртели бизнеса на Баретата с дрога и фалшиви пари...ИНТЕРЕСНИ новини има в интернет ...тия дали и те няма да искат още ПАРИ ЗА МИЛИЦИЯТА:))))
176
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"...въпроса "ко ша праим ся?" му казах, че ще пишем"А ти що не го натопи, тва гадно катаджийче?Само не се обяснявай, че не знаеш за инспекторат и вътрешна сигурност в МВР!И не казвай, че не си чувал за nocorr.mvr.bg - от доста години е активен и всеки може да пише какъвто си иска сигнал за корупция там.