Цели 6 месеца подслушвали ген. Ваньо Танов

"Баща и син" - името на разработката срещу митничар №1
Обновена: 12 дек 2010 09:39 | 12 дек 2010 09:39,
82
Цели 6 месеца подслушвали ген. Ваньо Танов
Снимка: БГНЕС

Шест месеца телефоните на шефа на агенция “Митници” Ваньо Танов са били контролирани от службите ни.

Спецченгета са подслушвали разговорите на бившия началник на ГДБОП по разследване на контрабанден канал, съобщава в. “Труд”.

Разработката била с кодово название “Баща и син” и с гриф “СЗ”, което означава “секретен заявител” и документът е класифициран.

Слухтенето тръгнало заради контрабанден канал за дрехи от Турция.

Един от основните играчи в нелегалния внос доста често споменавал името на Ваньо Танов. И бил засичан да казва: “Аз познавам Танов”, “Всичко ще е точно с шефа на митницата”, “Нямаме проблеми в митницата”.

Това накарало антимафиотите от ГДБОП да поискат за срок от 6 месеца да бъдат подслушвани телефоните на бившия им директор.

През целия период по СРС-та не е протекла никаква информация или диалози, които да уличават шефа на митницата в нарушения. Така разследването срещу него било веднага прекратено. То обаче продължава срещу контрабандистите на дрехи от Турция.

Още по темата
19 ное 2010 14:02
631

Слуховете за разработването на Ваньо Танов в качеството му на шеф на митниците тръгнаха, след като за това намекна бившият вътрешен министър Румен Петков на 22 ноември.

 “Спрямо шефа на агенция “Митници” не е водено оперативно дело”, каза два дни по-късно Цветан Цветанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: контрабанда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой го послушва от БСП ли
58
8
 
18
 
! Отговори
Нищо ново преди 13 години
В периода 1933 - 1945 г. в една друга държава са били подслушвани всички граждани. На всичкото отгоре са се подслушвали една-друга и самите разузнавателни служби. Така , че нищо ново под небето. Шефът на тази друга държава е могъл да свири на цигулка и дори да рисува. Докато при нас той свири слабо на акордеон и обича каракачанските овчарки. Това е обидно за Танов, и той трябва да си тръгне веднага. По този начин той ще изпревари цялото правителство с няколко месеца.
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав си какъв биг-брадър само в тази малка България-7,5 мил.заедно с кърмачетата.По 14 лев. даже и те плащат за да бъдат подслушвани.
56
3
 
15
 
! Отговори
77 преди 13 години
СТИЛ НА Б.Б. И Ц.Ц. ПОДСЛУШВАНЕ НА ВСИЧКИ ....СТИЛ НА ГЕРБ ТО НЕ БЕШЕ НАЙДЕНОВ ,В.ТОНЕВ ,ПРЕДПОЛАГАМ ВСИЧКИ ДОКТОРИ ЗАЩОТО ПРОТЕСТИРАТ......БЪЛГАРИЯ Е МАЛКА 7,5 МИЛИОНА..... КАКЪВ БИГ-БРАДЪР МНОГО ВЕСЕЛО,ВИНАГИ ИМА ХОРА ЗА ЗАТВОРА ИЛИ ПРЕДАННО ДА НИ СЛУЖАТ...
55
2
 
13
 
! Отговори
агент-доносник на ДС преди 13 години
Пожарникарят: -Че Ваньо Танов е бил агент-доносник на ДС, да, бил е агент на ДС! Но той е наш човек, от герб, и е бил агент-доносник на ДС за герб! И затова Танов е добър агент на ДС! А лошите агенти на ДС са тези, които са били агенти на ДС за БСП и за Доган!
54
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
голяма каша е в тази държава..кой кого подслушвал кой кого обиждал...изобщо големи игри във властта ...а има ли смисъл да се правят прослушвания при факта че няма осъден при доказана вина вече толкова години...или уш...нали виждате че ги следим...бля бля..отчитане на дейност и нищо друго
53
2
 
1
 
! Отговори
.. преди 13 години
na tezi magistravi shte karat obiknovennite xora ....kogato se zavarnat na pochivka v tranlivata si republika :) actually ako imat jelanie da se varnat veche :)
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Който мъдро мълчи най много говори са казали хората.........А Доган точно това прави..."Мълчи щото е зает да преглъща сладката баница!
51
0
 
2
 
! Отговори
bidiala преди 13 години
kak taka nezakonno.... vseki partsal se obmitiava s po 50-60 st.
50
2
 
7
 
! Отговори
нелегален внос от Ту преди 13 години
От снимката се вижда, че В. Танов носи дрехи, нелегален внос от Турция!
49
2
 
14
 
! Отговори
Българийо любезна преди 13 години
Змей Горянин през 1937: "Българийо любезна, как хубава си ти! Където да излезна - зад мен стражар слухти...
48
0
 
15
 
! Отговори
Тоя преди 13 години
Ваньо да не би да пасе трева. Разбира се, че няма да говори по телефоните с уличаващи изречения.
47
2
 
14
 
! Отговори
Колко струва? преди 13 години
Колко струва едно назначение в митниците? 200 000 или 300 000 лева?
46
5
 
15
 
! Отговори
невинна девственица преди 13 години
На Ваньо Танов са му подшушнали, че ще го подслушват и той е говорил по телефона само по предварително подготвен сценарий! За да излезе накрая, че той е една невинна девственица!
45
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"...И кво ще стане ако Боко тиквата направи магистралите както каза..."И ние не усетим никаква полза от тези магистрали? И какво ще стане ако се окаже, че единствеанта причина за това настървено строителство е че това е начинът лесно да преминават държавни пари в частни ръце?Да няма пари за здравеопазване и образование, но да се строят "аутобаните" - каква друга причина освен печалбата на "верните" хора и комисионните на политиците на власт може да има?Поне заводи да строяха, а то ...
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това според мен е PR да се покаже колко честен е генерала. Няма влезли в морето и останали с сухи дупета:)
43
2
 
18
 
! Отговори
PENE преди 13 години
Обявявам залог , че Таралежко е подслушвал и Тиквата ! Просто още не е излязло в пресата !
42
12
 
10
 
! Отговори
ssss преди 13 години
Това не го разбирам..........Всичко живо гласува за БСП....НДСВ дори в парламента не са.......е на фона на какво това самочувствие да критикуваш,като 4 години преди това нищо не си направил......И кво ще стане ако Боко тиквата направи магистралите както каза.......Комунистите няма и да са в парламента......Който мъдро мълчи най много говори са казали хората.........А Доган точно това прави..
41
2
 
3
 
! Отговори
Салахадин преди 13 години
Белият,отдавна съм обяснил защо се пиша така.Въпреки че и упрека може, да е че сме имали и по големи пълководци БЪЛГАРИ от него!!!Мисълта ми е,че ако пусна една сводка или сайт, а той е в процец на разработка за *** набези на ДЕН в България едва ли ще имаш и самочувствието да пишеш тука!!Защото се занимават да си ги мерат тези отгоре а тези отдолу страдат и то от други ,които са гости на тази земя не го забравяй!!!
40
1
 
1
 
! Отговори
Бял Циганин преди 13 години
Какво искаш да кажеш Салах ад Дин?!Та ти не можеш една мисъл като хората да скалъпиш на български език?!Такива като теб ли са великите,чисти и богоподобни българи?Та ти дори си избрал за псевдоним името на свещеният войн на исляма "Саллах ад Дин ал Аюби"?!Няма лошо и аз го харесвам,но за разлика от теб,той е бил образован и истински рицар!Замисли се?!И каква връзка има една криминална новина с тази,публикувана по горе?