Цели 6 месеца подслушвали ген. Ваньо Танов

"Баща и син" - името на разработката срещу митничар №1
Обновена: 12 дек 2010 09:39 | 12 дек 2010 09:39,
82
Цели 6 месеца подслушвали ген. Ваньо Танов
Снимка: БГНЕС

Шест месеца телефоните на шефа на агенция “Митници” Ваньо Танов са били контролирани от службите ни.

Спецченгета са подслушвали разговорите на бившия началник на ГДБОП по разследване на контрабанден канал, съобщава в. “Труд”.

Разработката била с кодово название “Баща и син” и с гриф “СЗ”, което означава “секретен заявител” и документът е класифициран.

Слухтенето тръгнало заради контрабанден канал за дрехи от Турция.

Един от основните играчи в нелегалния внос доста често споменавал името на Ваньо Танов. И бил засичан да казва: “Аз познавам Танов”, “Всичко ще е точно с шефа на митницата”, “Нямаме проблеми в митницата”.

Това накарало антимафиотите от ГДБОП да поискат за срок от 6 месеца да бъдат подслушвани телефоните на бившия им директор.

През целия период по СРС-та не е протекла никаква информация или диалози, които да уличават шефа на митницата в нарушения. Така разследването срещу него било веднага прекратено. То обаче продължава срещу контрабандистите на дрехи от Турция.

Още по темата
19 ное 2010 14:02
631

Слуховете за разработването на Ваньо Танов в качеството му на шеф на митниците тръгнаха, след като за това намекна бившият вътрешен министър Румен Петков на 22 ноември.

 “Спрямо шефа на агенция “Митници” не е водено оперативно дело”, каза два дни по-късно Цветан Цветанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: контрабанда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вълкът козината си мени ..нрава НЕ
38
1
 
0
 
! Отговори
Realist преди 13 години
Do Naivist Kolko takiva sa xvanati ? Nqma nito edin xvanat ot sistemata i nqma i da ima. Tova e vse edno da podslu6va6 bif6i ili nastoq6ti slojiteli ot slujbite bez te da razberat za tova. Neotdavna ima6e takiva slu4ai :)
37
0
 
7
 
! Отговори
опративна хрътка преди 13 години
И Танов не е знае,че му подслушват телефона.Горкичкия той.Е сега вече ме спукахте от смех.
36
2
 
1
 
! Отговори
Салахадин преди 13 години
Точно ти не е място да се обаждаш:)
35
2
 
2
 
! Отговори
Бял Циганин преди 13 години
Салах ад Дин,престани да нагнетяваш напрежение и да манипулираш елементарно форума!Убиецът никога не е ***,българин,турчин или германец!Вината е лична,персонална и не се определя от етническия признак на извършителя!И като си видял как е станало защо стоиш във форума а не отидеш да дадеш показания?!Отивай,не се бави!Срамота е!
34
0
 
2
 
! Отговори
. преди 13 години
Брат ми е подал сигнала на 112 но уви.. Мир на праха на човека
33
3
 
15
 
! Отговори
Салахадин преди 13 години
40-годишен мъж е починал след сбиване между две компании пред хотел "Ростов" в Плевен. Случайни минувачи са намерили мъжа, паднал на земята. Те са подали сигнал на телефон 112 около 4,20 тази сутрин и на място веднага са изпратени екипи на Спешна помощ и на полицията. Това съобщи комисар Светозар Илиев, директор на областна дирекция "Полиция" Плевен. Убийците са *** с винкел в главата са убили данъкоплатец чист българин!!!Защо не пишете ЗАЩО?Занимавате се с глупости!!ДНЕС.бг пишете!!!
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
чист бил - ХАХАвсеки,който е работил в митниците през периода 1989 до сега е корумпирантам просто нямаше ччестен човек,там ги назначаваха от партията с цел да точат кинти в черните касиказвам ти го,защото очевидно не знаеш какво ставаше по митниците едно време
31
0
 
3
 
! Отговори
урко преди 13 години
бая кинти са усвоили с мероприятието ,,баща и син,,,сега да направят едно ,,командирован екскурзиант ,,там и задгранични ще гушнат ***
30
0
 
7
 
! Отговори
7 преди 13 години
Браво!!! Тези и на себе си нямат доверие!!! Нали са си едно котило,и се познават???????
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз се чудя що вдигат данъцитеА те си се подслушват...за 100 000 000 годишно
28
8
 
3
 
! Отговори
naivist преди 13 години
Какво като е енерал? Знаеш ли колко такива са хванати? Като е генерал да не би да говори с други думи? Ако имаше нещо за 6 м. да го бяха засекли. Просто човекът си е читав, за разлика от мършата комунистическа дето иска да го компрометира.
27
1
 
7
 
! Отговори
агент Мъдлър преди 13 години
работата е ясно,някой старт другар от комунизма е предопредил Танов да не говори по телефонаимаме къртица в ДАНС!
26
0
 
5
 
! Отговори
сдг преди 13 години
Мене пък ми е много чудно как изтича информацията че се е подслушвал В.Танов.Май трябва да се вземат всички служители които са отговорни за секретните данни и да се уволнят.За да излиза в вестници тази информация значи си има къртици,а щом дават информацията на вестниците,сещайте се как срещу какви пари се изнася тази информация.И как се облагодетелстват бандитите.
25
1
 
0
 
! Отговори
Realist преди 13 години
Ne zabravqite 4e stava duma za general. Da se nadqva6 4e edin general 6te kaje po telefona ne6ta koito bixa mu navredili po nqkakav na4in e leko kazano naivno. Da li u4astva ili ne u4astva v kontrabanda e savsem otdelna tema.....
24
5
 
33
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Нема такава държава!Хи-хи-хи...Пожарникар-Министър Председател,физкултурник-Министър на ВР,не особено умно ченге-директор на Митниците,"десни" които с пролетарски плам в очите одържавяват и градят светло бъдеще и първи се редят за мобилни апарати на муфта,където хора с по две дипломи и 2 чужди езика стоят без работа а дащни дъщери на бивши колеги без диплома стават ръководители на държавни фондове и още и още!!!НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ГЛУПОСТТА!
23
1
 
9
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Потреблението се указа .. недоносче икономистче :) Икономика ориентирана, към потреблението .. развива колкото бабуна!Публичният сектор .. е една бездънна яма .. в която потъват парите на хората, безумна енергетика .. огромни схеми .. като Белене и Цанков камък .. това е бича за българската икономика .. контрабандата е нещи вторично .. тя винаги може да се моделира и регулира .. ..за какви доходи дрънката при тези харчове и безумици!кой ще развива .. инвестира, иноватира и прочие!болшевистан!
22
5
 
18
 
! Отговори
ЦЦветанов преди 13 години
Как така да се пресече контрабандата? ГЕРБ на членски внос ли да разчита?Вие знаете ли колко ше ми струва тоя мезонет в Манхатън дето съм си го заплюл? Защото аз като се пенсионирам, заминавам за страната на свободата, да си харча честно спечелените с консултантски труд пари! Там ме ценят и уважават, даже преди два дена ми казаха, че ще ми помогнат с покупкита на нови апартаменти!Да не бяхте такъв лош материал, и вие като мене щяхте да просперирате! Ама ум царува, ум робува, ум патки пасе!
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Брей много слухтят тези ушеви. Изтриите ми коментара след малко да не ме чуе някои и да се обади в МИЛИЦИЯТА и да ме подведат под отговорност че подкопавам МИЛИЦЕИЩИНАТА. Сега хвърлям компа през прозореца (защото от него пиша и има пиратски софтуер) като дойдат да кажа че никога съм нямал комп.
20
1
 
8
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Започна самоизяждането-борба за кокала......отиват си нашите герой и бързат на напълнят търбусите.....