Майката на убитото дете: Не се чувствам виновна!

"Просто стана така… Не сме очаквали, че Нина ще умре"
Обновена: 16 дек 2010 15:06 | 15 дек 2010 11:53,
204
Майката на убитото дете: Не се чувствам виновна!
Интериорът в къщата на убитата Нина. Снимка: Булфото

"Не съм сбъркала за нищо… Не се чувствам виновна. Просто стана така… Ненадейно, бързо. Не сме очаквали, че детето ще умре".

Още по темата
Това разказа пред bTV 29-годишната Аксиния, майка на убитата Нина от луковитското село Торос.

Dnes.bg  припомня, че на 12 декември след запой в къщата на семейството пастрокът уби 8-годишната си доведена дъщеря. Дeтето е било ударено с твърд предмет по главата и е починало намясто.

Майката отрича, че повод за трагичната случка с Нина е пиянство.

Тя и Радослав се били скарали заради коня с каруцата.

"Той се ядоса, стана и каза, че ще ме лупне. Дeтето в този момент стана. Не знаехме, че ще изпадне в безсъзнание.

Потече му кръв от нослето и устата – розова… Стана като един вид инцидент", разказа още майката, която е бременна в седмия месец с шестото си дeте.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още по темата: Луковит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
1
 
! Отговори
групенфюрер преди 13 години
175-ти от коя лудница си избягал???
177
1
 
3
 
! Отговори
Мах преди 13 години
Ти добре ли си , и се пишеш българин.Добре че го пишеш с малка буква.175 е 100% прав и е жалко че не го разбират българи като теб.
176
2
 
0
 
! Отговори
Безанонимен преди 13 години
"...Стана като един вид инцидент....", разказаха лекарите от Горна Оряховица, когато пуснаха антиконституционно придобитите СРС-та из медиите. Как ви звучи това, а? Хайде сега всички, които познаваха случая с медиците само от медийните и парламентарните изпълнения, да викнат в един глас за осъждане на "тези зверски убийци" от Торос. Оппа, ама то не било чак толкова проблем, 'те тези били убили тяхно си дете, не чуждо, както ония зверове - лекарите'....
175
12
 
2
 
! Отговори
българин преди 13 години
С подобно отношение като на номер 175 проблема винаги ще съществува.А той е на нашето общество!*** са изолирано общност със всички свои недостатъци, но ние сме тези които трябва да ги приобщим. Живели са стотици години по нашите земи и ще останат тук. Хилтер е отдавна в историята и номер 175 ако си мисли, че ще заеме мястото му и останалите ще му ръкопляскат жестоко се лъже, защото е комплексар с малка п.ишка и може да подлъже само ниско образованите.Така,че по-добре да помислим за бъдещето
174
7
 
2
 
! Отговори
правната наука преди 13 години
нарушаваш Конституцията, мойто момче, сигурно и някои други закони. ако не ти харесва да живееш в такава държава, хвърли си паспорта и върви при Фюрера!
173
1
 
2
 
! Отговори
ioannidis преди 13 години
Много е лесно - просто се взима ген от някой ***, и според него вече може да се изработи някой смъртоносен, или такъв, който да уврежда мъжките и женските полови органи.
172
5
 
26
 
! Отговори
Щандартенфюрер преди 13 години
Овиенцим,Треблинка,Аушвиц.Това са местата където трябва да бъдат настанени *** ***.Ще бъдат интегрирани до един.А ние ги търпим между нас.Някой природозащитници даже твърдят че са ни били равни.Е как да повярвам на това ?Че смрадливия *** ми е равен по ум,образование,амбиций,професия.Дълбоко и искрено съжалявам че Фюрера не ги изтреби до крак на времето.
171
1
 
4
 
! Отговори
kill jo преди 13 години
Umreteeee mangaliii.sami sa izbiite
170
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
УБАВА РАБОТА,АМА ***!!
169
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До лекарите - няма ли наистина да измислите някакъв *** вирус, че да да се свърши с тая пасмина бе? И българите искаме да подишаме малко, не само за *** да работим! Ако продължава така в тая държава може би ще бягам...
168
0
 
20
 
! Отговори
до 145 преди 13 години
няма оправдание за това да ти умре дете и ти да нямаш емоционална реакция! защитавай както искаш липсата на човещина
167
0
 
12
 
! Отговори
до 145 преди 13 години
на мен ми е част от задълженията, според теб, а на "майката" не е. тя е много бедна, затова не й пука като й *** децата, аз вземам 400 на месец и ми пука.колко лева, според теб, месечно е прага, за да почне да ти пука за децата ти?
166
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дори и да разполагаш с пари и да не живееш бедно, това ти е част от задълженията и хубаво е да се обръща повече внимание на децата. Всеки ден средствата за масова информация, призовават и апелират към родителите да разговарят с децата си да са част от техните проблеми и емоции. Не считам, че кариерата и финасово състояние, може да промени отношението към децата ти. Лошо е, когато си притиснат и финасово зависим, това може би, те оскотява всеки ден, това е притеснително.
165
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти, като си богата не означава ,че можеш да обиждаш и унижаваш другите.
164
1
 
46
 
! Отговори
За чиста раса преди 13 години
Само незабавна кастрация на *** и масовото им изтребление чрез исторически изпитани методи могат да оправят нещата.
163
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Божееее! Гледам и не вярвам на ушите си!
162
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И просия!
161
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И да ги приберат социалните, голям праз. Това са 4 деца. Има стотици хиляди ***, които са в гетата и няма кой да ги прибере а най-важното е, че машината за увеличаване на гетата работи с пълна сила и сега докато си пишем тук във форума *** правят сметки как да ни доят.
160
0
 
39
 
! Отговори
Котешки очи преди 13 години
Не е виновна жената бе, яд я е само, че ще взима по-малко помощи. Но после ще наваксат..
159
0
 
21
 
! Отговори
ТВ преди 13 години
Ако социалните дори след това убийство и всички подробности около това, как живеят тия деца, ако и сега не ги приберат, значи са пълни, ама пълни льольовци (за социалните става въпрос)