Майката на убитото дете: Не се чувствам виновна!

"Просто стана така… Не сме очаквали, че Нина ще умре"
Обновена: 16 дек 2010 15:06 | 15 дек 2010 11:53,
204
Майката на убитото дете: Не се чувствам виновна!
Интериорът в къщата на убитата Нина. Снимка: Булфото

"Не съм сбъркала за нищо… Не се чувствам виновна. Просто стана така… Ненадейно, бързо. Не сме очаквали, че детето ще умре".

Още по темата
Това разказа пред bTV 29-годишната Аксиния, майка на убитата Нина от луковитското село Торос.

Dnes.bg  припомня, че на 12 декември след запой в къщата на семейството пастрокът уби 8-годишната си доведена дъщеря. Дeтето е било ударено с твърд предмет по главата и е починало намясто.

Майката отрича, че повод за трагичната случка с Нина е пиянство.

Тя и Радослав се били скарали заради коня с каруцата.

"Той се ядоса, стана и каза, че ще ме лупне. Дeтето в този момент стана. Не знаехме, че ще изпадне в безсъзнание.

Потече му кръв от нослето и устата – розова… Стана като един вид инцидент", разказа още майката, която е бременна в седмия месец с шестото си дeте.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още по темата: Луковит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
67
 
! Отговори
свиквайте преди 13 години
По БТВ *** не изглеждаше много разстроена,че е загубила детето си и за нея това е нормално има още пет,голяма работа,че едно загубила.Обаче беше разстроена,че искат да й ги вземат другите,защото ако ги вземат ще си загуби месечния доход,който й плащаме и тя ще се бори да останат при нея за да си запази дохода иначе ще бъде принудена да работи а тя не е работила през живота си и не иска.Пак ще кажа,дано някой политик се заеме с проблема.СПРЕТЕ детските и т.н за хора без средно образование
157
0
 
34
 
! Отговори
mda преди 13 години
ценз за майчински и ценз за гласуване!!!!много неща ще си дойдат на мястото
156
0
 
41
 
! Отговори
свиквайте преди 13 години
множат се, защото ние българите искаме от тях да се множат.Коя *** ще ражда като луда в тези трудни времена ако не е паричния стимул, който получават от нас, всеки месец по 35 лв на дете плюс помощи.Като си народи повечко деца,не й трябва да работи-ние плащаме масрафа.Кой е ***?Този който яде баницата, или този който дава?Май ние сме глупаците.Жалко,че няма партия в България, която да обяви че ако спечели властта ще спре детски, майчински и т.н помощи за хора без поне средно образование.
155
1
 
32
 
! Отговори
ТВ преди 13 години
Ако социалните служби гледат стриктно как *** си гледат децата - всичките трябва да им ги вземат. То по закона за животните има условия, на които трябва да отговаря отглеждането, а за *** дори тия условия не са спазени - като площ, като отношение. Ужас, къде спи тая държава, това са деца. Постоянно оставяни гладни и боси, подтиквани към кражби и проституция...
154
0
 
37
 
! Отговори
Никола преди 13 години
Майката е бременна в седмия месец със шестото си дете !!!! Е**хти многожат се като *** !
153
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Какво коментирате някакви *** историй ?! Оставете ги и това е, те са като малките деца - колкото повече внимание им се обръща, толкова повече ти се качват на главата ! Пазете се от тях и ги оставете в студа да умират..
152
1
 
6
 
! Отговори
до 145 преди 13 години
когато живееш на село, беднотия и мързел имат общо нали?!или просто да се изживяваме като "добри хора" като плачем за ***?!заради точно такива като тебсвестните *** страдат
151
0
 
31
 
! Отговори
свиквайте преди 13 години
поредната жена без средно образование, която е нацвъкала една сюрия деца за да може за всяко дете да взема детски и майчински. Хора, разберете, докато не се премахне даване на детски и майчински на индивиди без поне средно образование, такива драми като тази ще са ежедневие. Жената каза, че не е работила през живота си и защо да работи, като за всяко дете получава по 35 лев плюс майчински -триста лева на месец-има и за ракия и за вино и за бира.
150
0
 
13
 
! Отговори
Коки преди 13 години
***!
149
0
 
14
 
! Отговори
me преди 13 години
Трябва да се смени политиката към тях коренно. ***, които искат да живеят нормално, да работят, децата им да учат - да не отиват под един знаменател с другите, дето експлоатират детския живот за помощи.
148
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре де, едно не мога да си обесня как може семейства с образование и прочие да не получават доходи, а ромите да получават, цели 400 лв., доходи? На тях не им се търси, таксите ток, парно, вода и прочие, но на скъпия, българин му се търси и лихви му се начисляват във времето. Някои неща са непонятни и абсурдни. Ако в това,което е снимано на пика живеят, при драгия, българин, ако живеят децата му в подобен" коптор" ще му ги отнемат, без да го питат още, преди да се е усетил.Достойни, за "Оскар!"
147
1
 
16
 
! Отговори
до 145 преди 13 години
стига толкова! живея бедно с детето си и всеки ден го прегръщам и играя с него, за да компенсирам с обич, това което не мога да дам с пари. не съм оскотяла, макар и бедна! не ме сравнявай с тази, обиждаш ме !
146
0
 
7
 
! Отговори
Доци преди 13 години
Това си е до човек, по-голямата част и да им дадеш земя даром, с къща на нея - ще я обработват ли? Ще поддържат и обзаведат ли? Това ,че единици нещо са се объркали и са поели един нормален път... Ами само са изключението, което потвърждава правилото.
145
0
 
13
 
! Отговори
Retro преди 13 години
Ужасът, явно се е сблъсквал с повече нормални ***, отколкото останалите. Браво за което, нямам против. Но когато някой посегне на мен или възрастната ми майка, хич няма да се замисля свестен ли е, не е ли, оранжев ли е или черен. Нека се интегрират, нека не палят дърва в холовете си и идеално ще си живея с тях, но когато нон-стоп ни залива информация за *** произовол и тормоз, какво очакваш да ни е впечатлението, как да не загубим вяра, че и сред тях има хора?
144
0
 
3
 
! Отговори
Dios преди 13 години
Nedei da sravniavash Darjavata s tazi *** ***. Tazi *** shte si napravi novi 10 mangal4eta , koito shte i snasiat zlatni iaica vseki mesec i ti shte rabotish za da ya izhranvash...
143
0
 
10
 
! Отговори
Симо преди 13 години
"стана един вид инцидент"На такива - никакви помощи. Единствената й цел на тая да има толкова деца е да взима повече помощи. Хич не и пука за децата на нея.
142
11
 
3
 
! Отговори
leni преди 13 години
В тази беднотия за жалост това е резултата!!! Държава няма и всеки се спасява кой както може!
141
0
 
7
 
! Отговори
аз преди 13 години
Къде са социалните питам аз ???
140
2
 
5
 
! Отговори
Ужасът преди 13 години
Познавам и нормални да...такива които не ти бъркат в чантата, а с пот на челото си изкарват хляба и са успели да излязат от помията....кой казва че те не заслужават шанс?! Ти ли? И от кога питам си толкова компетентен за смисъла на съществуването на едни или други!?! Сигурно не можеш да погледнеш по-далече от смисъла на твоето съществуване...
139
1
 
11
 
! Отговори
ор преди 13 години
Класиците на Марксизма-Ленинизма са казали, че битието определя съзнанието! Как живее огромната част на населението у нас? Глад и мизелия! И резултатът е този, не само при ***.