Миланов: Цветанов не е нагъл, а е с централно мозъчно заболяване

Изпитвам омерзение към Стефан Константинов, каза той
Обновена: 22 дек 2010 16:34 | 22 дек 2010 16:11,
611
Миланов: Цветанов не е нагъл, а е с централно мозъчно заболяване
Снимка: БГНЕС

"Министър Цветанов, вместо да се кротне и да каже: "Извинявайте нещо преувеличихме", той продължава да говори. Това не е наглост, това е друга степен на централно мозъчно заболяване“.

Това заяви пред БНР проф. Милан Миланов, председател на етичната комисия на БЛС по повод скандалния случай в Горна Оряховица.

"Това не може да се търпи. Ако дойде чуждестранна експертиза и каже още по-ясно за случая, ние какво още чакаме – изборите за президент ли? Искам да задам следния въпрос – на базата на какво е постъпило оплакване, за да бъдат подслушвани моите колеги. От кого – от момичето ли, от майката ли, от кого? Цветанов обвинител ли е, какво значат тези СРС-та – това са разговори между колеги, които са стояли в болницата 15-20-30 часа. Тези хора не знаят ли, че ние живеем в тези болници", попита Милан Миланов.

Според него е един разумен ход Цветанов да подаде оставка, но за него ролята на министъра на здравеопазването е още по-лоша.

„Той се държеше много театрално с двете ръце за главата, когато неговият началник вицепремиер с предихание по Станиславски рецитираше СРС-та, и каза, че го е срам от българските лекари. А сега искам да чуе, че аз изпитвам омерзение към него, а не срам“, заяви проф. Милан Миланов.

"Защото да се откажеш от лекарското в теб, значи да се откажеш от майка си и баща си, да се откажеш от вярата си. Това значи да забравиш какво си дрънкал в операционната. Много бързо стана политик този човек. За мен неговото отношение е много по-лошо от това на Цветанов. Хайде на Цветанов ще кажем – той ченге, той не знае. Но нашият човек, ужким, какво е неговото поведение", попита председателят на етичната комисия на БЛС.

Още по темата

"Той не можеше ли да дръпне настрана Цветанов и да му каже, че се излагат и че ще станем за резил, както и станахме. Цялата тази история е прекрасен облик на цялата ни държава. Това е отношението към лекари, наука, култура, докога ще ни настройват едни срещу други. Така тази държава не може да върви напред. Аз не желая да живея в такава държава. Хора, които мислят да управляват по този начин, е време да си идат.

Искам нация, която работи по правилата, която се вдъхновява от собствените си идеи, а не нация разединена, омерзена, светли празници ни чакат, какво правим в момента", възмути се проф. Милан Миланов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


611
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
555
0
 
1
 
! Отговори
до глупака преди 13 години
Кой къде кляка си е негова работа,а ти явно си сексуално незадоволен и затова мислиш в тази посока!*** .....Такива са всички кадри на БСП и ДСБ ИМАТЕ ВСИЧКИ ЕДНАКЪВ КОРЕН-БКП
554
1
 
1
 
! Отговори
колега преди 13 години
май си му клякала колежке ?! Е тва да си нямаш за жена колежка от болницата, всички са я таковали, а ти последен...
553
5
 
6
 
! Отговори
безпартийна преди 13 години
А що се отнася до мозъчните клетки на Минисър Цветанов мисля ,че са си намясто и въпреки хаоса няма кой знае какви загуби от тях.А като биолог мога да заявя най-отговорно,че можеби тези на големият наш "професор"Миланов отдавна ги няма и дори съм сигурна ,че никога не са функционирали нормало,ако ги е имал някога:))Наздраве професорче
552
5
 
5
 
! Отговори
безпартийна преди 13 години
Обръщам се към всички фенове на г-н Миланов -Моля спрете да се бъркате в неща от които нищо неразбирате,благодарение на такива като Вас нямаме вече държава и закони.Благодаря Ви за това ,че окончателно съсипахте нашето бъдеще .Моля ВИ спрете да гласувате ,защото накрая България ще заприлича на пенсионерска държава с преобладаващо турско и *** население.Браво на Министър Цветанов немисля ,че трябваше да се извинява за каквото и да е.Други трябва да се извинят...........Весели празници:)
551
2
 
3
 
! Отговори
РОСЕН преди 13 години
хе, по-скоро за тоя и 1/4 не са гласували, а така като гледам ти май си най-големия професор
550
2
 
4
 
! Отговори
РОСЕН преди 13 години
па ходи при монтьорите се лекувай бе ***
549
5
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
Всяка година хиляди българи умират от лекарски грешки. колко осъдени доктори има ? В същото време , ако нямой от нас убеи чшвек , докато шофира недай Боже отива ж панделата ................Става въпрос за отношението на докторите към нас - записите попазака безпримерен цинизъм .............
548
4
 
4
 
! Отговори
за 577 преди 13 години
Стига бе *** :)) като ви пееше Веско на митингите беше хубав, сега не е..........ми свършиха ви парите, амин......на кого липсвате ?
547
5
 
7
 
! Отговори
vini преди 13 години
Г-н Миланов вашата партия е маниполаторска.Колко съдби разрушихте по време на вашето управление и затова ви изгониха.Сега правите същите грешки не защитавайте тези лекари те не го заслужават всички чухме тяхните разговори това безумие го няма никъде.Има лекари които са хуманни вие не сте от тях.
546
9
 
10
 
! Отговори
gada преди 13 години
Трябва да продължите започнатото и да вкарате всичките тези *** в затвора,включително противните корумпирани съдии и политици,пишман професори,*** им мутри и всичките тези,дето не ги избихме на 10.11.89г.НАРОДА Е ЗАД ВАС,НАПРАВЕТЕ ГО И ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС.КОЛКОТО И ДА СЕ МЪЧАТ ДА ВИ СПЪВАТ НИЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ....... ПИСНА НИ ДА БЯГАМЕ ОЪ СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА И ДА ЖИВЕЕМ КАТО ПРОСЯЦИ!!!
545
9
 
10
 
! Отговори
до 566 преди 13 години
Кой зачена ГЕРБ? Службите в НРБ, ДС и всички останали агентурни поделения.
544
6
 
10
 
! Отговори
до 572 преди 13 години
Никога половин България не е гласувала за Цветко Цецков за министър, просто защото хората избиратели не гласуват за министри!!!!!! По тази логика и половин БГ е гласувала за Лъчо Мозъка или Анна-Мария Борисова. Освен това нека видим каква реална част, а не като проценти, са гласували за новото крило на БКП - ГЕРБ?
543
8
 
12
 
! Отговори
Гербаджия досега, но преди 13 години
никога няма да гласувам за президент, който е приятел с Веселин Маринов!! Ниските му критерии при подбор на средата му може да се окажат излагация за държавата - както са неразделни, нищо чудно да поведе Веско и жена му със себе си на държавно посещение?!?
542
5
 
10
 
! Отговори
живковист преди 13 години
Ало честния, безимотен. А толкова им вервахме и гласувах за тях. позор.Няма честни и достойни хора в политиката. Стани да седна. Прав е бил серГея-смешници.На бай Тошо на пръста не можете да стъпите. *** ниедни.
541
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Какво да го правим? В кофа ли да го удавим?... Аз се надявам до сутринта то да си е заминало..." и "Кого да викаме сега, ще стане голяма разправия"
540
4
 
12
 
! Отговори
здрав МОЗЪК преди 13 години
ЕЙ ДОКТОРЧЕТА ,не знам кой е болен мозък ... но ако вашето съсловие не ми ремонтираше най ценното - ЗДРАВЕТО , а бяхте монтьори като мен - такива тукати заслужават повечето от ВАС ,че ...... !!! П О В Е Ч Е Т О -!!! А за останалите - ПОКЛОН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
539
1
 
7
 
! Отговори
коко преди 13 години
В цивилизования свят хората употребяват за бърсане на задните си части тоалетна хартия,а не голям език като твоя .
538
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МИЛАНОВ МОЖЕ ЛИ ДА ГОВОРИШ ТАКА ЗА ЧОВЕК ЗА КОГОТО Е ГЛАСУВАЛА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ И КОЙТО Е И ТВОЙ МИНИСТЪР И ТИ СИ ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С НЕГО. МАЙ ТИ НЕ СИ НАРЕД НЕЩО С ГЛАВАТА.КАКВО КАТО СИ ИЗМИСЛЕН ПРОФЕСОР. КАЗВАМ ТАКА ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ПРОФЕСОРИ СА ТАКИВА.ПОНЕЖЕ СМЕ НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА В СВЕТА ПО БРОЙ ПРОФЕСОРИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО.
537
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА.ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ГЛЕДАТ И СЛУШАТ.НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ИЗМИСЛЕНИ ПРОФЕСОРИ ДОЦЕНТИ И Т.Н.ГОНЕТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДО МИША ДУПКА.ДОКТОРИ,СЪДИИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ.ЛАКОМИЯТА ГИ ДОВЕДЕ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ.ОТВАРЯЙТЕ НОВИ ЗАТВОРИ. ПЪЛНЕТЕ ГИ! НИЕ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ.
536
19
 
10
 
! Отговори
Йово преди 13 години
Миланов вземи та се гръмни червен ***,КАКВО ИЗКАТЕ ОТ ЦВЕТАНОВ ПОЧТЕН И ЧЕСТЕН ЧОВЕК,БРАВО ЦЕЦО СМАЧКАЙ ГИ ДОКРАЙ