Глобиха студентката, блъсната от автомобил на НСО

Не осигурила достатъчно място за МПС със спецрежим на движение
Обновена: 28 яну 2011 07:20 | 28 яну 2011 07:01, Красимир Ангелов
500
Глобиха студентката, блъсната от автомобил на НСО
Снимка: Булфото

23-годишната студентка Яна Петрова, която претърпя пътен инцидент след среща с коли на НСО, ще отнесе глоба от КАТ за катастрофата, съобщава "24 часа".

На Петрова е съставен акт след лекия пътен инцидент с джипа, в който се движели гардовете на премиера Бойко Борисов.

В акта е посочено, че студентката "не е осигурила достатъчно място на пътното платно за безпрепятствено преминаване на МПС със специален режим на движение".

Яна призна пред медиите, че е помислила кортежа като една кола със специален режим и тръгнала да се връща в платното за движение.

Тя се оплака обаче, че гард на НСО, който е пътувал във въпросния джип, е посегнал и ударил с ръка покрива на колата й, докато се разминавали.

Още по темата

“Едва за 5% от произшествията на пътя с участието на наши автомобили отговорността е понесъл шофьорът от службата ни”, заяви шефът на НСО ген. Димитър Димитров.

По думите му прокуратурата е приключила и проверките за двата инцидента с кортежите на президента и вътрешния министър през 2010 година.

В постановленията за отказ да се образуват досъдебни производства прокуратурата е посочила, че служителите на НСО нямат вина за инцидентите.

От събраните доказателства по двата случая - разпит на свидетели и технически експертизи, става ясно, че отговорни за инцидентите са шофьорите на цивилните коли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


500
Още по темата: кортеж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
396
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Случая е ПОКАЗАТЕЛЕН...
395
0
 
10
 
! Отговори
до 405 преди 13 години
Изобщо не го покриха медиите, напротив - те го раздухаха. И защото четох тук коментарите тогава, как НСО и гадните червени били виновни. Защото са тръгнали да си ползват предимството в завой и т.н., и са предизвикали катастрофа.Сега съм сигурна, че точно тези защитават Бойко и НСО. :)
394
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 399 Ще пием,докато ни откарат за промивка от алкохолно натравяне!!!Къде е този Хасан?Ех,мечти,мечти!!!
393
0
 
30
 
! Отговори
бои-бои -ко преди 13 години
втори път като види че пиближава кортеж да скача от колата на земята с ръце на главата
392
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
prosto sa zbravili koga sa se naushili kak da se oblishat i kak da si varzvat vratovrazkite....
391
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То и с Гоце има такъв случай, ама медиите го покриха. Там нещата бяха доста по-груби.
390
3
 
20
 
! Отговори
питане преди 13 години
Въпросче с повишена трудност, към защитниците на НСО?Ако беше кортежа на президента, а не на премиера, кой щеше да е виновен? Студентката, мутрите-охранители или "наглия" Гоце?
389
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кортежът действа малко стресиращо и навярно девойката се е пообъркала. Направила някои необмислени действия и ще си понесе наказанието. В това си състояние е била опасна и за другите возачи на МПС, късмет са извадили те и тя.
388
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая булка да вземе да отиде на изпит за шоьори отново мислила че е една кола ами булка закакво са ти тези огледала като телевизори за задно виждане или просто така да си стърчат то затова масово засичате не само кортежи ами и обикновенните шофьори по пътищата защото не знаете закакво им е предназначението за вътрешното знаете за да се начервите ама външните пък закакво са ги сложили сигурно някой ако няма огледало да отиде до колата и да го използвада си сложи грим а?
387
2
 
35
 
! Отговори
лада преди 13 години
Задачата на кортежите е да пазят не само "високопоставените", но и простосмъртните. Я обърнете внимание, какви зли, надменни, човекомразки физиономии се пъчат отвътре. Това, че си назначен от народа да пазиш някой държавник не означава да бъдеш грубиян и да унижаваш другите !!! Защото всички в кортежа - и охранявани и охранители, добруват с високите си доходи, благодарение на недояждането точно на тия, пешеходците и притежателите на автотрошките, а не на мутрите със скъпи коли и разгулен живот.
386
0
 
14
 
! Отговори
отговор на задачката преди 13 години
на Хасан ще му пишат акт (щото по право всеки турски тираджия си го заслужава), но преди това кортежа ще се е изпуснал гащите. И ще имаме двоен повод.
385
0
 
20
 
! Отговори
Е-79 преди 13 години
Една задачка:- Движи се кортеж ,по двупосочен път с непрекъсната линия ,който изпреварва два ТИРа в завой.В насрещната лента идва турския ТИРаджия Хасан,който е махмурлия и полузаспал и закъснява с времето, но настъпил *** на камиона до дупка.В задачата се пита колко дни ще пиете от радост ако на Хасан му пишат акт?????
384
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нямам думи!!!Гласувайте пак за мутри и ***!!!
383
6
 
30
 
! Отговори
babavi преди 13 години
Мутрите в управлението и малките мутри - тяхната охрана, отново се показаха като големи мъжаги и защитиха правото си да тормозят българските граждани.Нека - избори идат.
382
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
dano da ne ti se nalaga da se sprechkvash s teq 6tot si v vutre s dvata kraka teq puk za ko se mislqt za bogove
381
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 393, а ти смяташ, че след 11.09 президента най-спокойно си обикаля из улиците ли?
380
1
 
19
 
! Отговори
Ивелина преди 13 години
...при първа възможност, а ако нямаш такава, а ако си се стреснал от сирените и светлините, а ако не си успял...не защитавам студентката и аз винаги оравя път на такива автомобили - но те са длъжни, пак чрез закон да се уверят, че няма да предизвикат пътен инцидент....живея във Франция и тук рядко дават път на такива коли - половината от водачите на МПС са пишман такива, и когато спец ПС няма място да мине прости си стои зад колоната от коли...и не съм чула да осъдят някой
379
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
392-ти, много филми гледаш....Пий си хапчетата и намали екшън филмите.
378
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колев, кортежа на Обама няма да мине през път, където преминават други автомобили. За него ще са отцепили предварително целия маршрут със снайперист на всеки покрив наоколо. Тъй, че примера не ти е уместен.
377
0
 
20
 
! Отговори
Киро Краза преди 13 години
Здравейте, аз съм Киро Краза от Маказа и най обичам разни ушевци от НСО в платното да ми влазат. Напред с Краза и газа. Нема лево нема десно, бегат, че ше стане интересно. Камиона е голям, а дупето го е срам.