Нека да изчистим боклука!

Започва мащабното пролетно почистване на столицата
Обновена: 9 апр 2011 08:13 | 9 апр 2011 08:12, Красимир Ангелов
424
Нека да изчистим боклука!
Снимка: Булфото

Започва мащабното пролетно почистване на столицата. В подкрепа на акцията, която стартира в 10 часа, ще се присъединят премиерът Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Те ще се включат в 11 ч. към акцията на общински съветници и служители от Столичната община и Министерския съвет за почистване на "Ловния парк".

Преди това столичният кмет ще бъде в 10.00 ч. в местност "Юбилейната гора" в ж.к. "Овча купел", където служители от направление "Архитектура и градоустройство" и Столичния инспекторат ще работят по почистване на площите.

Лидерът на БСП Сергей Станишев също ще се включи в почистването на столицата. Още в  9.00 часа той ще започне почистването на градинката около Паметника на Съветската армия в София.

Заедно с него ще се включат членове на НС на БСП, народни представители от Коалиция за България и общински съветници на БСП.

За Студентски град пък е предвидено мащабно почистване, което трябва да започне в 10 часа и да продължи цели осем часа.

Пролетното почистване на София започна на 4 април и ще продължи до 21 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
10
 
! Отговори
А така преди 13 години
Искам да добавя,че София беше много чист и приветлив град.Методите на изхвърляне на торбички с *** направо от балкона или оставянето им между етажите бяха въведени от "столичаните в повече."Вижте само къде са големите сметища и какви хора живеят в близост до тях.На ентусиастите приятен и спорен Борисовски съботник.
19
9
 
11
 
! Отговори
Пловдив преди 13 години
И какво пречи да си почистим ***,която сами сме си направили?Само мрънкате.Срам ние когато ни казват ,че България е ***,но не ни е неудобно и гузно,когато си мятаме *** навсякъде.
18
6
 
12
 
! Отговори
добавен от: ЛЕНИНСКИ преди 13 години
ДО 9 ВИЖ КАКВО БЕ НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ЧИСТЯ НА МИЗЕРНИЦИТЕ МИЗЕРИИТЕ,ИМА СИ ЗАКОНИ КОИТО НИКОЙ НЕ СПАЗВА,АКО ПОЛИЦИЯТА ГЛОБЯВАШЕ *** КОИТО ЦАПАТ,А НЕ ДА СПИРАТ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО ШОФЬОРИТЕ И ДА СИ ЧОПЛЯТ В НОСА И ДА СИ ПРАВЯТ ТОПЧЕТА.И АКО ВДИГНЕ ЗАПЛАТИТЕ ТОЗИ ИЗВЕРГ ВСИЧКО ЩЕ Е РАЗЛИЧНО,А ПОЧИСТВАЩИТЕ ФИРМИ КЪДЕ СА КОИТО ВЗИМАТ МАСА ПАРИ???ОТГОВАРЯЙ ***...КРАДЦИ ДОЛНИ АЗ ЩЕ ВИ ВЪРША ВАШАТА РАБОТА Я МАРШ!
17
10
 
12
 
! Отговори
до 14. преди 13 години
не е въпроса, че ще излезеш и ще събереш 10 торбички. Идеята е в това, че като се включат повече хора и следващия път преди да си хвърли някой торбичката ще се замисли, че после това може да отиде да го събира някой съвестно дете или някой който си е оставил работата за да почисти. Ама какво се хабя, тук всеки гледа да пре*бе другия. Какво ви пука на вас, че аз може да си оставя работата за да си направя малко по-чисто пред къщи..
16
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Инициятивата е контра на предстоящите протеси и информационно замъгление.Моля покрай чистенето изхвърлете и монополистите....
15
11
 
13
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Тук всеки мърмори колко е скапана държавата ни, когато някой предложи да се направи нещо много просто, за да стане малко по-хубава и пак започва да се мрънка колко била смотана инициативата. Живота е такъв какъвто си го направиш !
14
8
 
21
 
! Отговори
Ленински съботник преди 13 години
до 9Да ! ГЕРБ трябва да сложат и "такса въздух", защото дишаме все пак ... :)Не е задължително да се излежавам. Мога просто да си направя една разходка до планината или пък да отида на риболов.И двете ми изглеждат много по-привлекателни като идея, отколкото да чистя *** и да върша работата на друг, за която си плащам дори.А, *** какво вършат ? Подпират се по цял ден на метлите и набиват банички, дюнери и прочие закуски в работно време.Да чистят те ! Плаща им се за това !
13
1
 
24
 
! Отговори
съжелявам преди 13 години
но не мога да се включа, защото работя за едното ядене и нямам почивни дни както преди.
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-после Боце и Патпадъкова да свършат нещо полезно за тая държава...
11
8
 
24
 
! Отговори
А така преди 13 години
специално в София ще чистят само тия дето няма да си отидат на село,а те са малко.Погнусих се от лигавещите се артисти от Стъклен дом и от на всяка манджа мерудията Ани Салич.Картофения премиер и картофената кметица и те щели да ударят едно рамо.Аз се изнасям,за да не гледам тоя цирк.
10
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бай *** веднага почнаха да мрънкат из форума :). На *** им харесва да живеят в ***, на селяните в селяния. Такива изказвания доказват само колко прости хора има. Който и да дойде няма да ви управи вас.. Вие сте сбъркани още в първите 7год. Как искате някой да оправи държавата, като вие дори не си мърдате *** да си изчистите *** пред блока или там където живеете. "има си служби за чистене".. ние само ще усираме, другите да му мислят
9
15
 
22
 
! Отговори
до. Ленински съботни преди 13 години
наистина много тъпо изказване, никой не те кара да работиш на сила. Леж си цял ден в къщи пред ТВ-то и мрънкай колко ти е скапан живота. Ако това за теб е почивка. На мен ми действа разтоварващо да знам че съм свършил нещо полезно. Има си служби за почистване, ама си има и много селяни които не спират да цапат. Даже те не са селяни, защото в селата много често е по-чисто от градовете. Според мен освен това почистване, ГЕРБ трябва да направят такса за използване на пластмасови продукти
8
3
 
23
 
! Отговори
=== преди 13 години
Сега е момента, но не с метли а с дебелите сопи.
7
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не искам злато и пари, а на бирата и бензина старите цени!!!
6
7
 
38
 
! Отговори
преди 13 години
Почистването да започне от Министерски съвет и Народно събрание!!!МНОГО *** ИМА ТАМ!!!
5
17
 
4
 
! Отговори
do 1 преди 13 години
Muhlio dokato mislish po tozi nachin shte tynem v ***. Na vyn pone horata malko ili mnogo paziat chistota tuka shte se izseresh pred vhoda si i na nikoi niama da mu migne okoto.
4
5
 
43
 
! Отговори
$+%=$$ преди 13 години
Ленинския съботник само демонстрира ниската култура на повечето жители и всички навлеци в нашия град. Освен това демонстрира корупцията в самото кметство. Сега ще се надпишат стотици неизминати километри и моточасове от техниката чиято поддръжка се поема от данъците ни и ще видим как се става щастлив собственик на БУГАТИ.
3
17
 
43
 
! Отговори
Ленински съботник преди 13 години
Категорично съм против подобни "спонтанни" инициативи ! Това ми напомня за времената на комунизма, когато точно в събота, хората насила бяха принуждавани да работят, вместо да си почиват. Има си общински служби за почистване. Тяхна работа е да почистват града, а не моя. Плащаме достатъчно високи данъци за това !С тази инициатива ГЕРБ и BTV показаха колко близки са комунизма и Новия световен ред като системи. :)
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Празен стомах се пълни, но празна глава никога!
1
11
 
45
 
! Отговори
ЛЕНИНСКИ СЪБОТНИК преди 13 години
НАВРЕМЕТО БЕШЕ ЛЕНИНСКИ СЪБОТНИК,А СЕГА ИМЕТО Е ????????КАЖИ БЕ БОРИСОВ????