Алпинисти спасиха кученца, хвърлени от скала

Палетата се закачили в храстите на скат до плаж във Варна
Обновена: 20 май 2011 16:49 | 20 май 2011 16:48, Екип на Dnes.bg
94



Алпинисти от Гражданска защита спасиха две кученца, закачили се в храстите на скат над плаж във Варна. Рибари забелязали палетата в четвъртък вечерта, но заради сигурността на хората кученцата бяха прибрани тази сутрин. Предполага се, че някой ги е изхвърлил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
46
 
! Отговори
:) преди 12 години
Имало още човеци в България! Браво! Да са живи, здрави, богати и щастливи тези хора. Доброто да им се върне многократно!
39
2
 
41
 
! Отговори
Радослав преди 12 години
Няма по-вярно до смърт,по-любвеобилно и по-прекрасно животно от кучето!
38
0
 
26
 
! Отговори
tsvetelina преди 12 години
bravo!!!mnogo se radvam 4e ima hora koito sa zagrijeni za jivotnite...za6toto i te sa jivi sa6testva i te 4uvstvat bolka...!!!!i mn me drazni kato po4nat da sravnqvam jivotni i hora!!!!za dvete kategorii otgovarqt razli4ni organi!!!! kade e sravnenieto s barza pomo6t i s alpinist? ako alpinist moje da spasi bolen na leglo ok, no mai e nevazmojno!!!ako nqkoi misli drugo..prosto ima hora koito si var6at rabotata i takiva deto NE!!!v drugite strani i horata i jivotnite sa dobre!mislete malko!
37
12
 
2
 
! Отговори
tsaisa преди 12 години
Тоя плешивия с цайса е РЕДКО ТЪПО *** !!!
36
39
 
7
 
! Отговори
sas преди 12 години
Слагайте ми минуси, но Бог е създал Човека по свой образ и подобие, а не кучетата. За хората не ви е жал така, както за ***. Но пък истина е, че един ден всичко се връща.
35
0
 
21
 
! Отговори
SS преди 12 години
Bravo na spasitelnata grupa evala
34
0
 
30
 
! Отговори
Martin преди 12 години
kak moje be mamka mu kakvi hora ima moje li takova bez4ustvie kam ku4etata ...tc tc
33
4
 
40
 
! Отговори
Кристина преди 12 години
Да се разбере кой ги е изхвърлил и да му се отсекат краката!!!
32
0
 
30
 
! Отговори
RW преди 12 години
Bravo na alpinistite! Mnogo hubava novina, a i e hubavo da vidm, 4e v Bulgaria vse o6te ima 4ove6tina i lubov kum jivotnite. Gandi be6e kazal- za veli4ieto i napreduka na edin narod moje da se sudi po na4ina, po koito toi se otnasq kum jivotnite. Paletata sa mnogo sladki, dano imat kusmet i si namerqt dom!
31
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
трябва да се кастрират кучетата, това е така, не да взимаш парите и да не го правиш. НО не трябва да се убиват животни! Особено кучетата! Та аз на моето куче, докато не го сгазиха, имах повече доверие и ме разбираше повече от някои хора!Това е истината и е тъжна!Само като гледам по Animal Planet какво е отношението на хората към животните в белите страни...А вие продължавайте да мразите и да стреляте по кучетата, както в нашия блок убиха кученцата, по-умни и добри и от домашните кучета бяха.
30
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво,има и ХОРА в престъпната ни държава. А на този който им го е сторил това ще му се върне ,защото един ден всичко се връща
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 37: точно в десятката! много добре казано!
28
0
 
16
 
! Отговори
dido преди 12 години
чикалито е достатъчно осакатен май, нека си гние в нещастието и злобата. онзи отгоре гледа, всичко се връща.
27
1
 
35
 
! Отговори
до Чикатило преди 12 години
Кофти ми е за теб, Чикатило. Кофти ми е когато видя осакатен човек като теб. Може би дори си импотентен като твоят идол, който можеше да се възбужда само когато измъчва някого. Човекът отдолу ти казва че си дребна душица, но се заблуждава, ти нямаш душица, тя отдавна е изсъхнала и ти си се превърнал в човешки ***, който не може да изпитва нормални емоции, осакатен от собствената си бездуховност. Мъчно ми е за теб, в живота ти няма радост...... в живота ти няма живот...........
26
22
 
4
 
! Отговори
sas преди 12 години
А колко възрастни хора умират по селата, защото линейките на Спешна помощ не отиват....а колко хора умират в градовете, защото линейките на Спешна помощ не достигат...а колко сме загрижени за кучетата...не е истина...
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
може ли да се кръсти някой чикатило?!? Трябва да е болен като него, *** по-точно!А който мрази животните как бимогъл да се прави на човеколюбец?!?!Много от масовите и серийни убийци са убивали и мъчели животни като деца.Не мразете животните - в повечето случаи те са по-добри от вас, "ХОРА"!!!!
24
1
 
17
 
! Отговори
lele-male преди 12 години
чикалито ли си или си пикалито-микалито, не те знам, ама си от най-гнусните, брат! къде я събра тази злоба?
23
0
 
29
 
! Отговори
Мечо Мечев-Мечистия преди 12 години
Не можем да осиновим всички животни... Жестоки санкции за развъждащите и изхвърлящите! Да се чипират и кастрират всички домашни кучета.
22
1
 
14
 
! Отговори
JollyRoger преди 12 години
Поне от псето ми полза има, пази, вярно е и те разбира като му говориш...За разлика от полвината, които пишат тук - торшачи на време. Не ви радват кучета, какво чакате зимайте пушките и излизайте, кой ви е спрял. Проблема е, че комплексара може да се радава на чуждото нещастие, обаче като стане въпрос да прави нещо мълчи и се свива. И *** ви дразнят, като гледам обаче, колко се *** около тях ме радвате : )
21
2
 
22
 
! Отговори
Емилия преди 12 години
:оже би първо трябва да се научим да бъдем добри към животните ,и чак тогава ще съумеем да бъдем добри и един към друг!...Такива ситуации се случват постоянно по другите държави, но ние понеже сме толкова нещастни в съществуването си че не смеем дори за животните си да се погрижим!В Америка осъдиха жена на пет години затвор, за това че е държала на хляб и вода пет месеца конят си вследствие животното почина! Първите и пет месеца от присъдата - и тя ще бъде на хляб и вода!