"Субсидия за предатели" за бившите от Атака

Десислав Чуколов замери бивш съпартиец с фалшиви банкноти
Обновена: 9 юни 2011 20:34 | 9 юни 2011 16:32, Екип на Dnes.bg
184

 

Кадрите са предоставени от TV+.

 

Депутатът Десислав Чуколов замери с фалшиви банкноти "предателите“ от Атака, докато независимият вече народен представител Валентин Николов представяше договорите за поръчителство пред журналисти в НС.

Още по темата

Независимите депутати Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев съобщиха, че възнамеряват да внесат сигнал в прокуратурата за офшорните фирми, с които са били принудени да подписват договори за гарантиране на заеми.

Николов показа 5 удостоверения за актуално състояние на петте офшорки, които са заверени от нотариус на Сейшелите и от български нотариус в Министерство на външните работи.

В опит да успокои ситуацията лидерът на Атака Волен Сидеров е изпратил SMS-и на тримата народни представители.

Валентин Николов обеща следващата седмица да изнесе данни за реалните субсидии на партия Атака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
1
 
0
 
! Отговори
българка преди 12 години
Не знам за Чуколов,, но двамата зад него определено са доста притеснени. Дали така са гледали като са им броили парите?
158
2
 
1
 
! Отговори
Луцифер преди 12 години
Забелязали ли сте какъв е погледа на Чукалов? Вгледайте се. Това е поглед на сериен убиец или завършен *** - каквото си изберете. Типичен член на АТАКА...
157
1
 
1
 
! Отговори
памет за 170 преди 12 години
Аз не бих се произнесъл без доказателства? Има и фалшиви зоговори, подставени лица, какво ли не в тоя коварен свят? ако наистинас а въртели подставени фирми, това разследване може да го установи за нула бройки, особенно сега, след като светас е глобализира и информацията се предоставя между държавите по света. Възможно е, наистина да са учавствували в такива игри, а може да е инсценировка от конкуренцията? за много хора, Атака е пречка и това са партии и хора с богатство и власт.
156
2
 
6
 
! Отговори
фанимезакура преди 12 години
Я,"патроиота" Болен с офшорки?!!!!!! Да каже как е нахендрил тримата напуснали го и още 47 атакаджии с договори за кредит с офшорките от Сейшелите! Съд за ненормалният "патриот"!!! А ти 166 не си ли чувал за популизъм???
155
9
 
6
 
! Отговори
СВЯТ преди 12 години
БРАТЯ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА..СИДЕРОВ..ТОЙ ЩЕ СПАСИ .....БЪЛГАРИЯ
154
7
 
9
 
! Отговори
Търпелив преди 12 години
Г-н. Волен Сидеров и хората на АТАКА са единствените нормални в Българската политика (хора извън матрицата на Българския враг) и ще ги подкрепяме до- край!
153
13
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 12 години
Ако няма АТАКА, няма да има и България. Кой друг, освен Сидеров, поставя ребром проблемите на държавата ни?
152
4
 
7
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Този Десислав Чуколов да го приберат някъде на топло
151
4
 
13
 
! Отговори
питанка преди 12 години
...само да попитам...носенето на фалшиви пари не е ли престъпление?...
150
4
 
3
 
! Отговори
До 158 преди 12 години
Зайоо няма как да ми сереш на живота .. ти мен недей ме гледа, да знаеш не на думи а с пари ще те бия, 100% съм сигурен че не искаш Волен за президент за това че да ти увеличи заплатата искаш го на морална основа.. и то покрива определен вид неща като това че мразиш турци и т.н. а не за бедния ти жалък завистлив живот.. *** !
149
3
 
8
 
! Отговори
Bob преди 12 години
... а тоя, има един от Атака, дето само се пули, зам. председател на Парламента, не му помня именцето... Тотален психар, какво само се кокори, един зъл такъв, сигурно напада бабички...тоя заплата взима ли, докъде сме се докарали дебилясали *** да ни се блещят и да умуват... Тоя е някаква безсловесна, но доста злобна гад
148
8
 
14
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Атака да си попърдят още някой и друг месец в парламента, че после- няма. Сидеров и за шеф на екарисажа няма кой да го избере.Тоя депутат-Чукалов ли беше педофил!?? Тея са *** извратените психопати Атака...
147
27
 
7
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
А бе хора, защо не разберете, че ние сме най-великата и силна нация на планетата и трябва да изберем Волен за президент, за да обявим война на Турция. Трябва да ги превземем турците-ние сме силни и умни, а те са слаби и глупави.
146
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да редактирате клипа - премахнете звука и за фон пуснете "Мана Мана" от Мъпет шоу...
145
5
 
16
 
! Отговори
Божидар преди 12 години
Къде сте атакисти .. Нацисти фашисти боклуц нещо спряхте от сорта "Волен президент" и т.н. Манипулираи гладни мишки много сте зле *** народ слаба държава и така ще е до апокалипсиса кенеффф
144
12
 
4
 
! Отговори
Бойко Бързия преди 12 години
Много яснобе кифла че ще защитавам АТАКА .. Аз не хапя човека който ми дава хляб АТАКА ни дава общински поръчки на Баща ми строителната фирма .. Тапаккк
143
6
 
15
 
! Отговори
АТАКА И ДПС.... преди 12 години
...СА ДВЕТЕ СТРАНИ --НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА ОТ ДС, НА БКП!ДВЕТЕ ПСЕВДО-ПАРТИИ, СЪЩЕСТВУВАТ В ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗКУСТВЕНО РАЗПАЛВАНИТЕ ВЕРСКИ РАЗЛИЧИЯ В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!ТОВА СЕ ПРАВИ З ЕДНА ЦЕЛ:РАЗБИВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И НАЦИЯ И ПРОКАРВАНЕТО НА РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ НА БАЛКАНИТЕ!ТОВА Е МОДЕЛ И РАЗРАБОТКА НА КГБ И ДС---ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА БКП!
142
4
 
12
 
! Отговори
националист от Плеве преди 12 години
Чуколов е пълен к*етен. Тоя е парашутист, спуснат в Плевен и избрат за депутат от тука. Не е стъпил нито веднъж в града ни и не се среша нито веднъж с избирателите си. Пълен ***, интересчия и продажник.
141
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цирк
140
5
 
14
 
! Отговори
ала-бала преди 12 години
С Болен - в батака!