Сидеров се жалва, че отцепниците ядат парите на "Атака"

Тримата напуснали ПГ-то му били купени от ГЕРБ
Обновена: 9 юни 2011 15:02 | 9 юни 2011 08:49,
137
Сидеров се жалва, че отцепниците ядат парите на "Атака"
Снимка: архив Булфото

Волен Сидеров обяви, че на тримата отцепници от негова партия им е платено, за да напуснат ПГ на "Атака".

"Моето обяснение е много кратко, от четири буквички, казва се – пари", категоричен бе той пред БНТ.

Още по темата

"Обясних вече няколко пъти, че сегашния закон за политическите партии изключително порочно е написан, в тази част за субсидиите. И според този текст, когато някой напусне парламентарната група и се обяви за независим, обаче напише една декларацийка – аз принадлежа със сърце и душа, телом и духом към партията БСП, ГЕРБ, ДПС или партията на Йоло Денев, от субсидията на "Атака" се режат за човек – 50 000 на транш и отиват в тази партия.

"Тази партия вече със съответния другар си намират начин как да си делят парите. Ето това е схемата – много проста", допълни още Сидеров.

Вече бюджета на "Атака" е отрязан за първия от тези, напуснали четирима. И сега това очаквам да се повтори по три за следващите трима. Аз имам данни, че те са вече ходили да разговарят преди няколко месеца, с високопоставено лице в ГЕРБ, точно по тази тема.

Dnes.bg припомня, че в края на май Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев декларираха оттеглянето си  от "Атака".

С действията си те се разграничиха от поведението на партията от последните седмици, които били недопустими за цивилизования свят.

Тримата обясниха, че напускането на групата е дълго обмисляно решение. Чашата им обаче преляла при сблъсъците пред джамията "Баня Баши".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
2
 
! Отговори
Името преди 12 години
Аз да Ви кажа уважаеми "читатели" че който иска Влен да е президент леко се е заблудил , защото нашата държавичка е ПАРЛАМЕНТАРНА а не президентска .... така че нека бъде ПРЕМИЕР а не ПРЕЗИДЕНТ , Президента няма думата отново за почти нищо !!!!! Така че променете си възгледа към ПРЕМИЕР ако обичате . Естествено *** от СКАТ веднага намериха място на тия ТРИМАТА *** за да си излеят ПЛАТЕНИЯ коментар ... платен от СИМЕОНОВ ... Тоя човек симеонов много ми падна в очите , голям злобар ***
121
0
 
2
 
! Отговори
до 123 преди 12 години
Ти май от кухнята пускаш факсове, много си осведомен..
120
0
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Чуколов е шефа на щурмуваците на Волен. Ако има някой за освиркване, оплюване и др. активни мероприятия Волен праща него и бригадата на малкия Иво...
119
1
 
3
 
! Отговори
атака в батака преди 12 години
Всички които пишат "Волен Президент" на изборите ще хапнат малко *** топк... След което АТАКА няма да ги има а Доган ще си гледа кефа..
118
1
 
3
 
! Отговори
AZ преди 12 години
ATAKA-POBEDA!!! VOLEN-PREZIDENT!!!
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество. Формулирано с езика на програмистите, лидерът на националистите е "системна грешка", а системата май трябва да се рестартира
116
2
 
4
 
! Отговори
От кулисите преди 12 години
Тая Кифла без мустачки ала майн фюрер друга песен щеше да запее ако беше събрал парички и си бе купил някой друг "независим" депутат.Щото всеки в парламента знае че му викат господин 20%...
115
1
 
3
 
! Отговори
2011 преди 12 години
До... РЕНИ... Симпатизант съм на ПП Атака от нейното създаване ! Бях изпълнен с надежда когато излезнаха двадесетте принципа , по които трябваше да се ръководи както партията , така и нейното ръководство ! Но.... какво се случи през изминалите две години ?.... Как стана така , че АТАКА безрезервно подкрепяше глупостите сътвотени от ГЕРБ ? Повтарям...БЕЗРЕЗЕРВНО ?... И как да повярвам на този човек ? Поне да се бе извинил , за Антинародната политика подкрепена от парламентарната му група....
114
1
 
4
 
! Отговори
петков преди 12 години
Всички симпатизанти на АТАКА или са *** или много прости или и двете.Сидеровата партия е семейна фирма за продажба на депутатски и държавнически длъжности,а Слави Бинев/топмутра/Юри Галев беше общински съветник от АТАКА,Владо Кузов и т.н.,а *** ходът да ги бият и да се правят на войводи по- страшното е че страшно много тийнеджъри с акне ходят ите по Дъто на Болен .Тоя лилипут е страшен мошеник ама най-накрая му лъсна Дъто на показ и само най-ограничените могат още да му вярват
113
3
 
4
 
! Отговори
българка преди 12 години
Трябва да се замислим, защо всички медии, премиера, президента, парламента скочиха срещу Волен. Какво искат да прикрият? Гласът на народа ли? Българи, не позволявайте да ни изиграят отново. Атака е гласа на народа. Това е партията, която беше създадена от недоволството на хората, породено от дългогодишното ограбване на страната ни, довело българите до просешка тояга! Длъжни сме да подкрепим Волен! Точно сега трябва да мислим за себе си като за едно цяло! И ще победим!
112
1
 
5
 
! Отговори
рени преди 12 години
Хайде тези тримата отцепници да излязат и погледнат в очите избирателите си, и на тях да им признаят колко парички гушнаха за тази си постъпка, за това предателство, за това долно изменничество. Но не, те продължават без всякакво достойнство да се явяват по медии и усложливи *** да ги величаят. Предатели, това са вашите 15 минути слава. България разбра за вас след напускането ви. Вие сте трагедия!
111
2
 
8
 
! Отговори
Aтака преди 12 години
Яд ги е на Сидеров защото не е като тях- крадец
110
6
 
8
 
! Отговори
777 преди 12 години
АТАКА -ПОБЕДА Волен президент!!!
109
7
 
9
 
! Отговори
Ивайло Минов преди 12 години
Волен президент!!!!!!!
108
7
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 12 години
ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!
107
4
 
7
 
! Отговори
асенова преди 12 години
до 101, на коя карта отбелязваме хората умнико, че и теб там те няма? Да, управляващите се страхуват от Волен, не им се дава власта. Да, повтаряме постоянно думите ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ, защото това е песен за ушите за всички българи!
106
3
 
11
 
! Отговори
Ретро преди 12 години
Волен нападна Уорлик и ГЕРБ веднага се надупиха на американския посланик! Жалко , че гласувах за вас ГЕРБ!
105
1
 
12
 
! Отговори
РЕНИ преди 12 години
20 точки на партия АТАКА Печат1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй.17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка18. Провеждане на операция Чисти ръце. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието национално предателство. Съд за национални предатели.20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.
104
1
 
9
 
! Отговори
Ивайло Минов преди 12 години
За цивилизования свят е недопустимо да вият чуждоземни песнопения и да тероризират народа по 100 пъти на ден! Европейска столица сме, ама друг път докато има нагъзени босоноги по тротоарите ни! Това може да е нормална гледка в близкия изток, но не и тук! А тримата напуснали могат да се квалифицират само с една дума - предатели!!!Заради АТАКА са депутати и взимат пари, а обръщат гръб и най-долно плюят по медиите. *** забравили откъде са тръгнали!
103
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всъщност, всички оцапани от ла.ната политици нападнаха Сидеров, което говори, че нещо май ги е страх от него.