Тук сме, защото ни има!

Без сериозни инциденти на гей парада в София
Обновена: 18 юни 2011 19:18 | 18 юни 2011 19:17,
583

Снимка: БТА

 

Спокойно и без инциденти премина шествието „София прайд“ за равни права на хората с различна сексуална ориентация.

Полицейското присъствие около НДК, където бе сборния пункт на участниците, бе засилено.

Със знамена в цветовете на дъгата и плакати с надпис „Тук сме, защото ни има“, шествието премина по централните столични улици, съпроводено от полиция, и стигна до Паметника на Съветската армия, където парадът продължи с музика.

Единственият инцидент бе в началото на парада, когато моторист се опита да мине през тълпата. Инцидентът се размина без пострадали.

Сред участниците в парада бе и кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев.

Пред журналисти той заяви, че е дошъл, „за да подкрепи нормалността и толерантността“.

Още по темата

„Трябва да бъдем толерантни и да приемаме хората такива, каквито са. Те са толкова софиянци, колкото и ние“, каза кандидат-кметът на левицата.

Кадиев добави, че не е гей активист и не подкрепя хомосексуалните бракове, нито осиновяването на деца от хомосексуалисти.

„Тяхно право е да са такива, каквито са, но считам, че нормалното семейство е от мъж, жена и дете“, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


583
Още по темата: гей парадСофия Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
433
25
 
5
 
! Отговори
Таня-Барселона преди 12 години
Мръсните влечуги сте вие дето се наричате нормални, но един ден това ще с епромени, иска се само време
432
5
 
9
 
! Отговори
хетеро преди 12 години
Униформените ***ераси май са били повече от обикновените на тоя парад
431
7
 
8
 
! Отговори
БОЙКО преди 12 години
Хайде честит празник на всички съмишленици. Извинявам се че не можах да дойда и да прережа лентата ви,бях много зает. Както знаете в понеделник си признах всичко на интервюто. Женски *** в моята къща няма да намерите, жени не ме интересуват и жени не ме посещават, само дето Дянков наминава вечер от време на време.Хайде със здраве и дано Станишката да ми се обади,нали едно време бяхме в една и съща партия.А, и ако има някой як пичага наоколо да заповяда и да ми разпори дебелият мутрински г*з.
430
4
 
3
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Отзад го поема Леля ти!!!D D D
429
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лошото в България е,че е пълно с *** и кумунисти.
428
5
 
9
 
! Отговори
London преди 12 години
Хайде знаеме ви колко сте уникални в България. Появи ли се статия за някоя чалгарска певица всички почват да реват срещу нея. Пълнят форума с негативни коментари, но няколко часа по-късно са в чалготеката и хвърлят гюбеци на масата. Появи ли се статия за гейове веднага омразните анадолски нападки. Няколко часа по-късно като ги удари хормона пълнят градските тоалетни. Смях и още смях.
427
6
 
4
 
! Отговори
Ебач преди 12 години
valentin всички разбрахме че го поемаш отзад. Хайде стига с тези гупости които пишеш.
426
21
 
8
 
! Отговори
Таня-Барселона преди 12 години
Колкото повече гейове, толкова по-шарен ще е света а един ден ще сме мнозинство, тогава ще си наложим нашия ред, забременяването ще става само инвитро (нещо, за което фармацевтичните компании отдавна пропагандират и ни подкрепят), целуването между мъже на обществени места ще е нормално, а тези които не го приемат ще ги очаква съд. Тогава ще настъпи истинското равноправие
425
9
 
9
 
! Отговори
Таня-Барселона преди 12 години
Мръсните влечуги като валентин и пенсионери-комунистическия милиционерски контингент да се активира сега.
424
18
 
9
 
! Отговори
Таня-Барселона преди 12 години
Аз и моята приятелка смятаме да си осиновим дете и ще го научим да бъде гей. Времето е пред нас!
423
14
 
7
 
! Отговори
Таня-Барселона преди 12 години
Спокойно, всичко ще си дойде на мястото. Един ден и в България ще живеят нормални хора които нямат проблем с хомосексуалноста. Не можеш да очакваш след толкова години сталиниска червена пропаганда набита в главите на българите и предадена на следващото поколение да срещнеш хора мислещи като тези в белият свят. В момента психиката на българина е оръфана и изгнила след толкова години турско робство а после руски геноцид. Българинът вижда нещо ненормално в един хомосексуален мъж или жена. Неговото разбиране по въпросът е на нивото на тези в Иран,Ирак,Северна Корея и Куба.Спокойно нещата ще се оправят,но се иска време.
422
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На възрастните тези *** са ни ясни, но заплахата е за децата - опитва се да им се внуши, че ненормалното е нормално. Когато повториш една лъжа 1000 пъти тя става истина. - дискриминация, равни права... С какво по-точно са пострадали ***? Кога са им нарушили правата? И какви специални права трябва да имат? А какво да кажем за инвалидите, които не могат да излезат от домовете си, защото няма условия, за самотните майки, за пенсионерите?
421
5
 
9
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Права искат-като че ли някой им е запушил дупките!!!D D D
420
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко смешно и жалко ти става като четеш коментарите на герберската ***. Преди време наглите гербери и атакисти пуснаха слухове че Станишев и Янев са гейове. И разбира се малумната пасмина бойковска скочи като шаран на въдица.И до ден днешен продължават да повтарят като папагали тези глупости по форумите. Разбира се това ниско образовано правителство се радва на тази ниско интелигентна аудитория. Герб се молят с всеки изминал ден колкото се може повече културен народ да напусне страната. На тях им трябват хора с основно образование, чалгари,дебелог*зи мутри, вонящи ***, прости селяни и грозни силиконови пачаври. Иначе кой друг ще гласува за тях.
419
5
 
3
 
! Отговори
ГЕЮ преди 12 години
ЩОМ СЕРГЕЙ БЕШЕ НА ПАРАДА ...НЯМА КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ
418
3
 
5
 
! Отговори
До 440 преди 12 години
Повръща ми се от едни и същи коментари. Особено когато са прости и от моето село.
417
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Повечето обикновени хора не подозират каква заплаха за обществото са тези извратеняци.. В началото всичко започва с безобидни шарени паради и музика, после следват искания: за бракове, осиновяване, мляскания на обществени места, изучаване на педарсията в училищата и даже в детските градини под формата на приказки. Мислите, че това са глупости? - В Амерка "толерантността" е стигнала до там. Прочетете. Така ще стане и тук ако си траем.
416
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Сърбия най - дългият гей парад продължил 3 секунди. :)
415
5
 
17
 
! Отговори
Momo преди 12 години
Защо гейовете излизат на парад? - Искат да им признаят правото! - Какво право? - Правото да правят секс със съшия пол! - Че някой забранява ли им? - Ми не. - Ми що тогава блокират кръстовищата и пречат на движението? - Ми щот са п***раси!
414
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един ден няма да ви има обаче.. Господ ще с епогрижи за вас, защото вие сте мерзост за Господа. Така че щъкайте сега и си мислете колко сте значими и велики! Нормалните хора няма да ви спрат, защото в тази т.нар. държава пошлото и извратеното е на мода, а и имате силно западно лоби.