Появява се нова националистическа партия

Отцепници създават алтернатива на "Атака"
Обновена: 20 юни 2011 18:57 | 20 юни 2011 18:55,
238
Появява се нова националистическа партия
Кирил Гумнеров, Валентин Николов и Огнян Пейчев. Снимка: Dnes.bg

“Има нужда от нова националистическа партия, защото в този сегмент в политическото пространство вече има вакуум”, заяви за БТА Кирил Гумнеров, един от последните трима напуснали парламентарната група на "Атака".

Гумнеров коментирал, че бивши координатори на "Атака" по места са му се обадили с идеята за създаване на нов патриотичен проект, след като той и колегите му излязоха от групата и станаха независими депутати.

Той уточнил, че става дума за 17-18 души, които смятали, че е крайно време да се създаде нова националистическа формация, тъй като "Атака" е отстъпила своите позиции сред хората.

“Идеята е още в суров вид, предстоят ни срещи с тях през следващите седмици”, обяснил Кирил Гумнеров.

Още по темата

Според него вариантът да се създаде нова структура е много добър и с течение на времето е обречен на успех, тъй като все още няма оформена алтернатива на "Атака".

Гумнеров подчертал, че такава формация трябва да се появи, независимо дали ще тръгне от напусналите групата депутати или от координаторите по места.

“Проектът е сериозен и ще отнеме повече време, така че не бихме могли да участваме в предстоящите избори наесен, защото не може да се подготвят нещата в толкова кратки срокове”, уточнил той.

Кирил Гумнеров и другите двама напуснали групата на "Атака" – Валентин Николов и Огнян Пейчев, изпратили и съобщение за вероятните собственици на офшорките на Сейшелските острови, към които част от депутатите на "Атака" били поръчители.

Вероятните собственици били Христо Косев Христов, който е починал преди година, и Камен Тодоров Петров, вуйчо на съпругата на Волен Сидеров и портиер на централата на партията, твърдят отцепниците от "ПГ на "Атака" пред БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гумнеров е гумно
215
1
 
4
 
! Отговори
коментар преди 12 години
... а защо ли централата на Атака не работи и са пуснати всички отпуск до второ нареждане ... и то вече 2 седмица ...защо ли ?????
214
1
 
6
 
! Отговори
педесе лв. разходи преди 12 години
Всичко е циклично и новите лица са бившите ***.
213
1
 
5
 
! Отговори
Официален вносител преди 12 години
На Гуменаров ще му подарим ново телефонче за 6 бона. Със сигурност ще се изкефи защото всеки уважаващ себе си депутат-патриот има телефонче за 6 хиляди лева.
212
1
 
5
 
! Отговори
номад преди 12 години
Гумнеров май доста си сменя партиите.Това е 3 или 4-та...
211
2
 
4
 
! Отговори
до bg преди 12 години
хахах, виденов платил 2 млрд от външния дълг. по гелям виц не съм чувал
210
1
 
4
 
! Отговори
верен атакист преди 12 години
Предателите имат наглостта и партия да правят!Срам и позор за България!Това са мишки и ***,които не заслужават никой да им обръща внимание!АКО СА ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ-ДА НАПУСНАТ ПАРЛАМЕНТА!НАПУСНЕТЕ ПРЕДАТЕЛИ!
209
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що ли сещам за 3 мата ***, или за 3те прасенца?!?!?!?!?
208
1
 
8
 
! Отговори
ДА СА НИ ЧЕСТИТИ! преди 12 години
От това имаше нужда българският народ от още една партия за хранене, от още едни пиявици в парламента. Да са ни честити новите свинчовци които искат кокала!Вижте ги сега защото след 1-2 години ще са като буренца и едва ли ще ги познаете!
207
1
 
6
 
! Отговори
Ванката преди 12 години
ама като станахте депутати си мълчахте, а сега се сетихте че сте били подписвали нещо,
206
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В лицето(телесата) на тези юнаци се задава могъща и масивна конкуренция на Павката Чернев.
205
1
 
13
 
! Отговори
Силвина преди 12 години
Егати гадните, мазни уядени физиономии имат. Новите, стари лица на политиците.......
204
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има една поговорка "Нов бардак със стари *** не се прави".
203
4
 
8
 
! Отговори
bg преди 12 години
А ни навират тикви, защото умният, интелигентен и патриотично настроен българин няма да е кукла на конци. Вземи пример в САЩ - двама президенти са опитали да променят статуквото на заробване и ограбване на нацията от лихварите - и двамата са убити - Линкълн и Кенеди. Виж какво стана и с Виденовата зима - Виденов правеше реални опити да изчисти външния дълг (плащане от 2млрд наведнъж по негово време) - веднага намалиха парите в обръщение и настана глад и криза. Та властта изобщо не е в тиквите.
202
2
 
6
 
! Отговори
bg преди 12 години
ringo, не се "навират", а ни ги навират. От 20 години ни управляват едни и същи хора, с един и същ сценарии - първо създадоха СДС, след това ги оклепаха много повече, от колкото те се ***, после извикаха мадридския лешояд, след това го оклепаха и него, след това направиха герб - както виждаш колкото повече наближава края на управлението им, толкова нараства натиска - имоти на Цветанов, ще излязат накрая връзките на ББ от миналото му и ще окапе и герб. След това иде ред на АБВ може би и т.н.
201
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Защо само тикви се навират в политиката?"Защото на свестните много бързо им виждат сметката в глутницата! Ако не виеш с тях, вън!
200
1
 
8
 
! Отговори
ринго преди 12 години
обществото не се нуждае от лапачи и конфронтация радвам се че атака се разпада дано това се случи и с дпсето.Видяхме края на костовизма видяхме края на царизма сега ще видим края на боковизма .Къде сте истински родолюбиви българи ?Писна ми от мекерета ....може ли такива като Лъчо Мозъка да ни управляват бе хора ?Защо само тикви се навират в политиката?
199
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, има ли още луди необхванати от АТАКА ?
198
2
 
8
 
! Отговори
Андрей Иванов преди 12 години
Аз участвах в създаването на Атака през 2005. За съжаление хората са прави - Атака вече се нуждае от алтернатива или поне от ново ръководство. Срещал съм се тогава веднъж и с този Кирил Гумнеров, който беше кандидат от Ловеч мисля, но не успя да влеза в парламента тогава. И беше доста свестен човек, не се подвеждайте по името му. В България има хора истински националисти, но те не могат да застанат вече зад Волен Сидеров, така е.
197
3
 
16
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Тия не са алтернатива на нищо а *** на ГЕРБ видя се на гласуването при вота на недоверие!