Природният газ поскъпва с над 4% от юли

Това вероятно ще доведе и до поскъпване на парното
Обновена: 21 юни 2011 14:52 | 21 юни 2011 12:21,
32
Природният газ поскъпва с над 4% от юли
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Природният газ ще поскъпне с малко над 4% от първи юли, съобщи председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев.

„Булгаргаз“ поиска близо 7-процентово повишаване в цената през третото тримесечие на 2011 г.

Според ДКЕВР обаче поскъпването трябва да е по-малко. Повишаването на цената на газа вероятно ще се отрази и на цените на парното отопление.

Още по темата

„Заедно със старото увеличение ще преизчислим как ще се отрази на цените на отоплението – най-вероятно отражението ще е с 2-3%“, обясни Семерджиев.

Той уточни, че поскъпването ще е различно за различните общини, като ще има такива, в които няма да има увеличение на цената на парното.

Като такива общи той посочи Бургас и вероятно Плевен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
5
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 12 години
Природният газ поскъпва с над 4% от юлиТова вероятно ще доведе и до поскъпване на парнотоНЕ Е ВЕРНУ...*** КАКТУЗ СЪМ НА ФЛАСТ, ЦЕНИТЕ ПАДАТ КАТУ КРУШИ ПО ТИКВИТЕ НА МОЙТЕ ГЛАСУПУТДАВАТЕЛИ...СИЧКИ ЖИВЕЙТИ У РАЯ....КУНГРАЧОЛАЙШОН
31
1
 
9
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 12 години
ОСТАВКА на цялото правителство ! Сега ! Незабавно !Назначаване на правителство от експерти и наесен избори 3 в 1 !Иначе загиваме като нация.Всичко поскъпва, а пенсии и заплати не помръдват. Напротив - стопиха се ! Вече 2 години гледаме чупене на стойки и рязане на ленти от един полуграмотен, примитивен човек, който не прави нищо друго освен да изпълнява машинално заръките на господарите си.Междувременно народа ни обедня и оголя така, както никога досега след 89-та година.Докога ще търпим ?
30
1
 
2
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
До 22. Не мога да се въздържа и да не изтананикам една песничка:Ей шопе, шопе глупаво шопе.Ей шопе шопе, глупаво шопе.Аз пиша тук само в позволените ми от закона почивки. И ти определено не си тоя дето ми плаща за да ми държиш сметка!
29
1
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
Четете братя БЪЛГАРИ и дано до 23.10.2011г. не забравите прочетеното и като влезете в тъмната стайчка хубаво си помислете .Булгаргаз май е държавна фирма и какво излиза,ако е така,че правителството иска увеличение на газта, забавя увеличението на доходите.Първо одиране на кожите после на всеки по лъжичка.Няма страшно през зимата ще се греете с асфалт и то Герберски.ГЕРБ=Граждани емигрираите отРепублика България, ГЕРБ= Герберско единение за разграбване на България.А да ни е честито увиличението.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vednaz iskam da pro4eta GASTA I TOKA NAMALIAVAT ZENATA
27
0
 
1
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
За правописа ти- АМИН!
26
0
 
2
 
! Отговори
само селендурите преди 12 години
сомо тиквиниците и селендурите /шъ/ оживеят казал го е великият буров учител на новите политици.. едните /шъ/ се топлят на дърва и /шъ/ бъркат в кацето с зеле а тиквениците /шъ/ окрадат средната класа дет си плаща за цивилизован живот, демек наивниците и последователите на тиквите, накрая /шъ/ останат *** , селендурите и няколко тикви...боже не мош да на спасиш от собствената ни глупост..амин
25
0
 
4
 
! Отговори
Tarasov преди 12 години
ima edna podloga v DEKEVR, adna p-ka neporubena, edin kradec nad kradcite, vulk v ovcha koja, koit ne triabva da se sudi a da se razpune na krust - tova e Semerdjiev. I vsi4ki ot komisiata.Tova e gavra s naroda, terzi igri shte se vdigne s 15% no sled izskane na DEKVER se vdiga samo s 4%. Za koi put ni se pravi tozi nomer?Za N-ti!!! nie gi turpim tezi naglleci koito ne prestavat da smuchat narodna kruv.Tova ako be v Surbia ili Gurcia shteha DEKEVR da gi izbiat s kamuni.A nie turpim!Dokoga?
24
0
 
4
 
! Отговори
RADEVA преди 12 години
4UDQ SE, DALI V TAZ OPOSKANA I OGRABENA DURJAVA 6TE SE POQVI PONE EDIN 4ESTEN I SVESTEN 4OVEK KOITO 6TE POMISLI PONE MALKO, 4E DURJAVATA TOVA SA HORATA I.KAK ISKATE HORATA DA SA DISCIPLINIRANI, DA NE KRADAT I MAMQT, DA NE LUJAT I 6MEKERUVAT?TOVA E PRIMERA NA POLITICITE NI DOSEGA BEZ IZKLU4ENIE! DO EDIN VSI4KI GOVORQT KAKVO TRQBVA DA SE NAPRAVI I VLEZAT LI VUV VLASTTA ZABRAVQT.TUK OSNOVNA E VINATA NA PREMIERA. TAKA SE ZABURKAL V PRIBIRANETO NA PARI ZA SEBE SI, 4E OT OBE6TANIQTA NE OSTANA NI6TO!!!
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Семкаджиев какво ще каже по въпроса?
22
8
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 12 години
Абе, как така сички зимате по-малко от 400 лева и по цял ден висите в нета? Кой ви плаща абонамента, кой ви плаща денгубата?
21
1
 
10
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Абе ***, както и да го замазваш каквито и процента да ми обясняваш си остава едно, само в България цената на газа се отразява на всичко останало и само в България тя се повишава постоянно и е така откакто Гербавите са на власт.А чисто взимам по малко от 400 лева, кажи ми защо да ти плащам парното тогава? Не искам да ощетявам държавата ама тя го прави с мен!Ненаяде се бе Серсемеджиев!
20
0
 
6
 
! Отговори
TanasOFF преди 12 години
SORI NQMA KIRILICANqma stra6no 6e ima magistrali,vie za nqkakvi si tyuk 4%.....tva sa dolni insinuacii.Vsi4ko e OK-izleznahme ot krizata,zadminahme Gurciq,Hurvatiq....gonim GermaniqEMIGRACIQAAAAAAAAA
19
0
 
22
 
! Отговори
Е, писна ми!!! преди 12 години
Няма откъде бе хора, разберете! 1/3 от заплатата ми отива за парно само - а плащам ток и др. Писна 1500 лв. трябва да е минималната заплата, за да оцелеем. Вчера за ядене за един ден - 30 лв. в магазина, най - скромно. Не е нормално цялата заплата да ми отива за данъци и сметки. Омазахте се, 700 лв. заплата за нищо не стига. Със 100 лв. на месец след плащане на консумативи и данъци живее ли се? Изходът е сивата икономика, не съм крадец по душа. За какво работя, животът драстично поскъпна за 1 г.
18
0
 
16
 
! Отговори
dani преди 12 години
Стига с това парно, вече става непоносимо! Нещастници такива, правите си каквото си искате с ш*баното парно! Ще ви изхвърля кирливите радиатори, пък после елате да ми вземете праните ***, щото друго не ми остана. Скапаняци!
17
0
 
11
 
! Отговори
ДКЕВР преди 12 години
Всяко поскъпване води до изтъняване на вашия джоб и пълни джобовете на РБ.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бойко нали ви каза че и картофите стават за ядене .. няма да гладуваме
15
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само трима успяха да фалират държавата в мирно време - Стамболов,Жан и Бойко.
14
3
 
16
 
! Отговори
Помнещ преди 12 години
Да си припомним,че новият договор за 30 години доставка на газ от русията го дължим на Румен Овчия. Кремълските джъджета накараха *** като него и хамстера преждевеременно да прекратят договора на Бъки Фанфаро за 80 $ за 1000 куб метра и вместо това подписаха нов за 300$ за 1000 куб. м. Апосле в Парламента заявиха,че не са го чели и че договорът е подписан от зам. министър на ДПС!Помнете добре кой ни продава на рашките,...важно е , идат избори
13
4
 
6
 
! Отговори
Безпартиен преди 12 години
до 11 Чакай да дойде зимата , ще падам от смях !!! Добре че не съм в Бг че като спрат кранчето ....ще е весело !!!