Костов към Борисов: Цинизъм е да се говори така

Цачева: Кучетата на премиера са обгрижвани с много любов
27 юни 2011 17:23,
403
Костов към Борисов: Цинизъм е да се говори така
Снимка: Архив Булфото

“Черна духовитост и цинизъм е да се говори така, но хората са различни и харесват различни неща”, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов по повод изпуснатата реплика на премиера Борисов от Созопол в събота.

Тогава жена, която се снима с Борисов, похвали кучетата му и той отговори: „Моите са страхотни, ама са точно като българите, здраво трябва да се държат“.

„Известно е, че кучетата на премиера са обгрижвани с много любов, така бих могла да тълкувам по обратен начин това, което каза премиерът.

Това пък беше коментарът на председателя на Народното събрание Цецка Цачева по думите на премиера пред БНР.

Институциите се отнасят с нужното уважение и любов към българските граждани, изтъкна Цачева.

Тя допълни, че не смята, че трябва да репликата на премиера, още повече че не била наясно от контекста на казаното.

"Аз съм убедена, че ние народните представители дължим избора си на българските граждани. Всеки български гражданин има моето уважение", допълни Цачева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
401
0
 
2
 
! Отговори
К като костов преди 12 години
Костов, изглежда само ти още не си разбрал, че отдавна си една изветряла лимонада. След като се правеше на антикомунист толкова време, пък не им отвори досиетата и продаде Лукойл на руснаците, и един свестен закон за лустрацията и за реституцията не успя да наложиш, върви си почивай, не се прави на отворко и не пречи на правителството. Сбогом!
400
1
 
3
 
! Отговори
отровено преди 12 години
цинизъм е да изопачаваш думите на Премиера- цинизъм беше раздаването на предприятията_цинизъм беше обирането на банките-цинизъм беше реституцията
399
4
 
6
 
! Отговори
Опълченеца преди 12 години
Абе ***, цинизъм е цялото твое поведение, политика и живот. А пък Бойко верно си каза приказката, така е. А пуснат ли юздите на такива като вас, виж като последни *** тръгвате да продавате Балкан и всичко, което може останало от времето на Тато, който добре държеше юздите на българския народ. Тогава кучета като тебе Костов стояха вързани и в клетка, *** отвратителен такъв.
398
0
 
0
 
! Отговори
uiko преди 12 години
abe taq ca4eva plemenni4kata i q nazna4iha v administraciata na narodnoto subranie bez konkurs ,sledovatelno i tq e za bokluka
397
2
 
3
 
! Отговори
Чачо преди 12 години
Костов не е такъв ,какъвто го описвате. Той просто си продължава крадливата политика ,разсипването на Държавата и държавността чрез поредната си "нова" партия наречена ГЕРБ.
396
0
 
2
 
! Отговори
PS към 397 преди 12 години
..........на 19 годишното статукво
395
2
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
Е Единстветата правилна посока за България!! и за всеки ,който желае промяна на статуквото!!
394
3
 
2
 
! Отговори
амидала преди 12 години
Премиера е преди всичко човек и където и да отиде всеки може да се докосне до него и да си сподели проблемите. Разговора с гражданката беше със съвсем различен аспект. Незнам какво толкова нередно е казал. Употреби една метафора и ... Аз подкрепям Борисов!
393
2
 
4
 
! Отговори
до Анонимен преди 12 години
А пък Бойко Борисов нека да ни нарича каквито си иска,аз му вярвам че ще ни управи.
392
2
 
1
 
! Отговори
до Анонимен преди 12 години
Ако сте свикнали с фидоски,валентинки и подобни мазни гурли да лижат трохите ви,аз не съм свикнала да лижа и ближа и не смятам и да свиквам с тази длъжност.
391
0
 
0
 
! Отговори
до Анонимен преди 12 години
Ти се смееш на кака Цецка:) обаче кака ти Цецка е *** и упорита и иска промяна и ще гръмне земята и небесата,защото на кака ти е писнало вече от лъжци,натегачи,некадърници и подобни на тях производни.Едни да си живеят,а други да им плащат.
390
0
 
1
 
! Отговори
Морския преди 12 години
ХАха, това е новата глупост, която ще се коментира до не знам си кога.Всяка дума могат да я тълкуват както си искат и така да си правят новини журналистите.Пък той Бойко нищо кой знае какво не е казал.Костов да не би лично да се е засегнал от думите му?Или просто се възползва от случая.Ако такива думи се вземат под внимание то не ми се мисли какво ли ще каже Костов, предвид това което българския народ си мисли за него и роднините му :))
389
1
 
1
 
! Отговори
до Анонимен преди 12 години
Мен не ме вълнува личния живот на Бийко Борисов,аз нещата ги гледам от по друг ъгъл,за мен са важни,като неща от сорта да влезем в ЕС живота да се подобри за децата ни ,ей такива простички и човешки нещица. от Нона
388
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам да има страна, в която премиерът да нарече народа кучета, матриял и да продължи да е премиер. В Африка, Азия и Латинска Америка, където управляват диктатори е възможно, но в Европа - за такова нещо извинение е малко. Не стига, че голяма част от хората живеят кучешки живот, ами и да бъдат обиждани отгоре на всичко. А Цецка още повече влоши нещата - ние зависим от благоволението на кучкаря, който ни храни и гледа добре.
387
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мая, Мая , е на това се казва - *** народ , слаба държава.
386
8
 
2
 
! Отговори
NNN преди 12 години
Костов като премиер беше много по-циничен и много по-дистанциран от народа си, така че няма никакво право да прави такива забележки. За пореден път медии и опозиция превърнаха една безобидна шега в "новина" и "събитие". Явно само такова им е нивото и само толкова могат.
385
1
 
7
 
! Отговори
До Мая преди 12 години
То една върти опашка може ли да си чувства засегната????????????
384
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до нона АЛооо, за каква култура , говорим. В нашето село пъдаря говори по културно и интелигентно от бате ви боко,за когото ние сме ***, материал, или просто сме никой. Той и приятелката му купиха и американска банка, не им стигаше сибанк с големите такси обслужване, и какво мислиш бе госпожо, с чии пари стана това. Тези пари дето ги пращат от европа за бедния народ, той ги изяде и натиска главите им към черната кал. Повече от диктатор и робовладелец е той,няма защо да му се кланям
383
0
 
9
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Те го плюят, то мисли, че дъжд вали.
382
14
 
3
 
! Отговори
Мая преди 12 години
Гледах визитата на Бойко Борисов. хората го посрещнаха много радушно, радваха се от сърце, лъхаше много позитивизъм, а думите на Премиера бяха казани с присъщото му чувство за хумор. Не се почувствах ни най-малко засегната.