Прокуратурата рови доходите на Цар Киро

Обвиниха в умишлено убийство шофьора на буса убиец в Катуница
Обновена: 25 сеп 2011 20:41 | 25 сеп 2011 13:48,
583
Прокуратурата рови доходите на Цар Киро
Среднощен кадър от погрома над имението на Цар Киро Снимка: БТА

Главният прокурор Борис Велчев е разпоредил проверка на доходите на Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро, като физическо лице за дълъг период от време. Това съобщи за Dnes.bg окръжният прокурор на Пловдив Иван Даскалов. По думите му Цар Киро може да бъде разпитан във всеки един момент като свидетел на събитията.

„Няма цивилизован начин в една правова държава един човек да бъде изселен насила”, коментира окръжният прокурор по повод подписката на жителите от Катуница, в която се настоява фамилия Рашкови да бъде изселена.

Даскалов призова да не се прави аналогия със случая „Зрънкови”, тъй като тогава ромите от Видин сами поискали да бъдат изселени.

Задържаният снощи шофьор от Столипиново, прегазил 19-годишния Ангел в петък вечерта, ще бъде обвинен за умишлено убийство при катастрофа. Него го грози затвор от 10 до 20 години.

Обявеният за общодържавно издирване 55-годишен мъж, който беше задържан късно снощи на влизане от Турция, се сдоби и с второ обвинение заради прегазването на трима полицаи и нанасянето на средна телесна повреда на униформените.

Още по темата

По това обвинение Наказателният кодекс предвижда от 3 до 12 години затвор.

Очаква се днес шофьорът на буса убиец да бъде разпитан и да се установи дали някой му е поръчал да извърши убийството на 19-годишния младеж, син на бившата кметица на село Катуница.

Оказа се, че с майката на убитото момче и Цар Киро имат дразги от доста години. В полицията са валели жалби от страна на двете семейства за отправяне на смъртни заплахи от двете страни.

Последен заплаха за живота си от страна на фамилия Рашкови е получил 19-годишният Ангел в петък следобед. Няколко часа след заканата момчето е прегазено от буса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


583
Още по темата: убийствоКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
405
3
 
10
 
! Отговори
До 411-МВР преди 12 години
*** в момента не тече опит за комунистически преврат в страната. В момента санитарите от психодиспансера "Свети Наум" те издирват. Такъв коментар като твоя даже Бареков и Странджата няма да публикуват. Хайде тръгвай или за предизбория щаб на ГЕРБ или за 4-ти километър.
404
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Премиерът Бойко Борисов не е доволен от действията на полицията в с. Катуница и според него тя е "изпуснала ситуацията". Той обяви, че виновните за инцидента ще получат съответното наказание."Маските паднаха. Марионетната колониална администрация се дискредитира напълно.
403
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега очаквам другата *** Росен Петров да почне да обвинява българите. Направо е смешно вече.
402
3
 
12
 
! Отговори
Краси Гергов преди 12 години
Според нас,от БТВ и нашата репортерка,Миролюба Бенатова това момче само е скочило под колата на невинните *** и реално се е самоубило!Също така,за нас е непонятно как тази банда *** си позволи да съсипва имуществото на честния данъкоплатец г-н Кирил Рашков,който с нищо не заслужава това мракобесно отношение от страна на развилнелите се българи!!!
401
1
 
16
 
! Отговори
ЦИРК БЪЛГАРИЯ преди 12 години
Главният прокурор Борис Велчев е разпоредил проверка на доходите на Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро, като физическо лице за дълъг период от време.100,000 евро и Кирил Рашков ще е ЧИСТ КАТО МОМИНА СЪЛЗА Задържаният снощи шофьор от Столипиново, прегазил 19-годишния Ангел в петък вечерта, ще бъде обвинен за умишлено убийство при катастрофа. Него го грози затвор от 10 до 20 г.20,000 евро и след около 1 година ще е на свобода , в Германия - сводник да избие парите ОБЗАЛАГАМЕ ЛИ СЕ ?
400
2
 
8
 
! Отговори
Мокус преди 12 години
Кирил Рашков не е член на БСП, заявиха от партията 25 септември 2011 | 15:44 | Агенция "Фокус" Начало / Партии София. Кирил Рашков не е член на БСП, заявиха от партията. Във връзка с лъжливите и манипулативни информации в интернет форуми, агенции и медии, че Кирил Рашков - Цар Киро, е член на БСП, заявяваме, че грижливо лансираната новина е абсолютна лъжа. Нито Кирил Рашков, нито членове на семейството му са членове на партията и никога не са били такива.
399
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
25 септември 2011, 15:15Добрич, БългарияВ момента максимумът за детски надбавки е в размер на 35 лв. Това коментира в Добрич министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов.Попитан дали се предвижда увеличение на детските, за което се обявиха майки, министърът отговори, че коментари по доходите ще бъдат възможни, чак след като бъде гледана макрорамката на бюджет 2012 г., което ще се случи в края на октомври.България е страната с най-високо платено майчинство. В Европа се дебатира намаляването на платеното майчинство, каза още министър Младенов.Той беше гост на празника на Добрич и направи символична първа копка на общностен център за деца и възрастни в квартал "Изгрев" в града.Добрич има и 4 проекта в МРРБ, чрез които ще се изградят центрове за настаняване на деца от семеен тип, защитено жилище и център за рехабилитация. "Това е начинът поетапно да се закрият съществуващите детски домове и на децата, които имат нужда, да се предлагат съвременни услуги, както и да се развие приемната грижа", коментира Младенов.В дания е 4000 крони на дете равняващо се на 2000 евро но ние сме *** овце,от къде да знаем!!?
398
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мвр, разкарай се платен гербрски ***.Не стана ли време да се редиш за заплата при ЦвЦв, бягай, че пак ще те пратят да защитаваш *** от разгневените българи////
397
1
 
13
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Народът ни леко - леко се пробужда. Дойде време, в което онзи, който убие национален герой ще става ! Дойде време , в което нови паметници ще се вдигат. Втори Левски няма да се роди - ясно е, но България ще направи лЕвски скок, за да пребъде !!!
396
2
 
16
 
! Отговори
meri4leri преди 12 години
Искам да бъда признат за ***, за да се ползвам от следните привилегии.- Да не плащам ток.- Да не плащам вода.- Да получавам 4 пъти по-големи помощи от българите.- Да ми дават общински жилища.- Да не плащам наем на жилищата.- Да строя където си поискам.- Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.- Да яздя кон по улици и булеварди.- Да не си чистя *** на коня.- Да работя "БЕЗРАБОТЕН".- Да прецаквам българите.- Да си правя каквото си искам.- Да нямам никакви задължения.- Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.- Да могат братята ми да крадат, убиват, изнасилват и безчинстват безнаказано.- Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.- Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.- Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.- Да не ме интересува нищо в тая държава.- Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.- Да мога да си пикая и *** навсякъде, където си искам.- Искам в България да останат само ***.
395
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 12 години
Ами къде бяхте до сега прокурори и съд а?Вие дадохте свободията на ***,чак сега ли се сетихте да рзследвате имотите и доходите на тоя смрад?Е да сега на българина взе да му писва и така ще бъде
394
2
 
4
 
! Отговори
Фокус преди 12 години
Кирил Рашков не е член на ГЕРБ, заявиха от партията25 септември 2011 | 15:44 | Агенция "Фокус"Начало / ПартииСофия. Кирил Рашков не е член на ГЕРБ, заявиха от партията.Във връзка с лъжливите и манипулативни информации в интернет форуми, агенции и медии, че Кирил Рашков - Цар Киро, е член на ПП ГЕРБ, заявяваме, че грижливо лансираната новина е абсолютна лъжа. Нито Кирил Рашков, нито членове на семейството му са членове на партията и никога не са били такива.Молим сериозната българска журналистика да се разграничи от лъжите, призоваваме всички, които уважават и следват етичния кодекс на българските медии да следват основните правила записани в него: предоставяне на достоверна информация на обществото, се посочва в съобщението.
393
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сърби ме езика да псувам. Искам повече статии за ***, турци и комунисти
392
1
 
4
 
! Отговори
Царя преди 12 години
В България нямаме ясна преценка за хората в медиите и политиката. Поне не толкова, колкото ми се иска. За Бенатова още отдавна си личеше, че няма морал и е продажна. На всичкото отгоре, няма никакво излъчване и в репортажите и няма нищо разследващо, винаги се търси евтината сензация. Поредния бушон. Замислете се, колко години вече е репортер. Предвид некадърността и, тя няма шанс за кариера в журналистиката, дори и в България. Моят съвет е - спрете да гледате тази скапана телевизия!
391
0
 
7
 
! Отговори
Kiss преди 12 години
404, мания я тази платена стара мома Бенатова. Изобщо защо гледате турските телевизии Бтв и Нова, ако имате все пак някакви съмнения, че не са турски сметнете колко % от 24-та им програма е запълнена с турски сериали и реклами за Турция.
390
10
 
6
 
! Отговори
МВР преди 12 години
ВНИМАНИЕ ! ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ , В МОМЕНТА В СТРАНАТА ТЕЧЕ ОПИТ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕВРАТ , НАЧЕЛО С БОЛШЕВИШКА ХУНТА , ПРЕДВОЖДАНА ОТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ - ТРИПЕРО , СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ - ГЕЯ , АХМЕТ ДОГАН - *** И КИРИЛ РАШКОВ - ЦАР КИРО . ЗАДЪЛЖАВАТ СЕ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ДА ОКАЗВАТ ПОМОЩ И СЪДЕЙСТВИЕ НА ОРГАНИТЕ НА МВР ПО ЗАДЪРЖАНЕ И НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ЛИЦАТА ОТ ГОРЕСПОМЕНАТАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ХУНТА .
389
0
 
13
 
! Отговори
оставка преди 12 години
Палещите къщите са *** и маргинални типове, а не футболни фенове", заяви на брифинг в Пловдив шефът на МВР Пловдив Тодор Чонов.Заедно с главния секретар на МВР Калин Георгиев и представители на прокуратурата те дадоха пресконференция във връзка със ситуацията в Катуница.Оставка, мамка ви циганофилска, сигурно и Киро *** е почтен бизнесмен според вашите разбирания!
388
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Близо 5000 човека дойдоха н агробищата в Катуница, за да изпратят в последния му път прегазения Ангел Петров. Траурното шествие за 19-годишното момче се придвиждавеш из улиците на селото в продължение на час.Болшинството от дошлите да кажат последно сбогом н асвоя приятел, бяха младежи.По време на погребалната церемония припадна още едно дете - 16-годишно момиче, съседка на загиналия. Линейката, която съпровождаше шествието, оказа бърза помощ на колабиралата.Било взето решение погребението да се изтегли в по-ранен от обявения час, за да се избегне участието на събралите се в селото рокери. Все още не е ясно дали отново ще ескалира напрежението в селото. Хората обсъждат евентуални последващи действия. Младежите коментирали, че това не е краят на тяхната борба.
387
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За цар Киро се знае от десетилетия, ама чак сега когато няма мърдане решиха да правят проверка. Колко правителства се смениха, никой не го закача и ГЕРБ не са от вчера едва ли сега за първи път чуват за него ама и те с ръцете в джобовете. Правете си изводите и съдебна система и партии (ГЕРБ, БСП ,ДПС) и т.н., всички са един дол дренки, особено сега по избори си упичайте си акъла
386
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора в момента в Районния съд в Асеновград съдят задържаните българи които са били снощи в Катуница ! Представяте ли си колко бързо се съдят българи ?!? Някой да е чул за толкова бързо осъдени 127 *** ????? Борисов и Цветанов , Българският народ Ви УВОЛНЯВА !!!!