Прокуратурата рови доходите на Цар Киро

Обвиниха в умишлено убийство шофьора на буса убиец в Катуница
Обновена: 25 сеп 2011 20:41 | 25 сеп 2011 13:48,
583
Прокуратурата рови доходите на Цар Киро
Среднощен кадър от погрома над имението на Цар Киро Снимка: БТА

Главният прокурор Борис Велчев е разпоредил проверка на доходите на Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро, като физическо лице за дълъг период от време. Това съобщи за Dnes.bg окръжният прокурор на Пловдив Иван Даскалов. По думите му Цар Киро може да бъде разпитан във всеки един момент като свидетел на събитията.

„Няма цивилизован начин в една правова държава един човек да бъде изселен насила”, коментира окръжният прокурор по повод подписката на жителите от Катуница, в която се настоява фамилия Рашкови да бъде изселена.

Даскалов призова да не се прави аналогия със случая „Зрънкови”, тъй като тогава ромите от Видин сами поискали да бъдат изселени.

Задържаният снощи шофьор от Столипиново, прегазил 19-годишния Ангел в петък вечерта, ще бъде обвинен за умишлено убийство при катастрофа. Него го грози затвор от 10 до 20 години.

Обявеният за общодържавно издирване 55-годишен мъж, който беше задържан късно снощи на влизане от Турция, се сдоби и с второ обвинение заради прегазването на трима полицаи и нанасянето на средна телесна повреда на униформените.

Още по темата

По това обвинение Наказателният кодекс предвижда от 3 до 12 години затвор.

Очаква се днес шофьорът на буса убиец да бъде разпитан и да се установи дали някой му е поръчал да извърши убийството на 19-годишния младеж, син на бившата кметица на село Катуница.

Оказа се, че с майката на убитото момче и Цар Киро имат дразги от доста години. В полицията са валели жалби от страна на двете семейства за отправяне на смъртни заплахи от двете страни.

Последен заплаха за живота си от страна на фамилия Рашкови е получил 19-годишният Ангел в петък следобед. Няколко часа след заканата момчето е прегазено от буса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


583
Още по темата: убийствоКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
425
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
момчето го прегазиха мутрополитиците управлявали българия 20 години.как може мръсния *** рашков,мръсния *** доган,мръсния *** черепа,мръсния *** ковашки....и т.н. да са на почит и уважение с парите ,имотите ,"бизнеса"си.те са на власт заедно с цялата корумпирана шаика висши полицаи,прокурори,съдии,политици.
424
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Красимир КалудовОбвинителен акт срещу българската циганияАз обвинявам всички правителства, под чието управление съм имал шанса или малшанса да живея, за слепотата, глухотата, пренебрежението и дебелоочието им по отношение на *** или ромите, както възпитано ги наричат от известно време насам.Аз обвинявам всички чиновници и кабинетни плъхове, които пишат скъпоструващи и неефективни програми за интеграция на хора, които не желаят да се интегрират.Аз обвинявам съд, прокуратура и полиция за това, че позволяват безнаказано на безразсъдни мъже да оплождат 12 годишни деца, които раждат други деца с почти нулев шанс за достоен живот.Аз обвинявам всички просветни и здравни министри, за които се сещате, за престъпното им бездействие, което позволява в 21 век стотици хиляди български граждани да тънат в болести и канибалско невежество, а децата им да не знаят пътя до училището.Аз обвинявам пресметливите и безкрупулни политици, които умишлено поддържат първобитния статус на стотици хиляди български граждани в гета, в развъдници на проституция, в инкубатори за износ на бебета, в генератори на трафик на хора и всевъзможни престъления.Аз обвинявам политическите инженери за това, че третират тези хора като безмозъчни роботи за гласуване по време на избори срещу няколко лева, няколко кебапчета и хиляди безмислени обещания.Аз обвинявам българската църква, че обърна гръб на тези хора и не им подаде ръка, за да ги научи на смирение, обич към хората, страх от Бога и човещина.Аз обвинявам полицията и нейните шефове, че стискат зъби и търпят да бъдат бити, блъскани, обиждани, ранявани и дори убивани от вечно интегриращите се безработни, безполезни, опасни за себе си и за обществото тунеядци, които изсмукват ресурсите на държавата.Аз обвинявам фалшивите и лицемерни борци за граждански права, които толерират и подкрепят с помощта на задгранични фондации всички прояви на насилие и безнаказаност от страна на малцинството над мнозинството от българи.Всички тях ги обвинявам, че България заприлича на една голяма Катуница.Кой съм аз ли?Аз съм българин, имам семейство, жена, две деца, имам дом, работя, плащам сметки и данъци, гласувам, спазвам законите и правилата, ако пък ги наруша, си плащам глобите и си понасям наказанията и незнайно защо все повече започвам да се чувствам прецакан в собствената си държава.И колкото и абсурдно да е, все още се надявам, че ще доживея да видя народни водачи, които да изтръгнат българската *** из корен и да направят така, че българи, турци, ***, евреи, гърци, арменци, татари, каракачани да бъдат горди, че са граждани на България. Докато това не се случи, аз всеки ден ще обвинявам, дори и да знам, че никой няма да ме чуе.Ах, да. Не се морете. Няма как да ми купите гласа. Парите си ги печеля сам, а кебапчетата си ги приготвям лично.
423
2
 
18
 
! Отговори
Стига демагогия преди 12 години
Господин окръжен прокурор на Пловдив - Даскалов: Съгласно Закона за етажната собственост, ако три четвърти от живущите във входа гласуват за изгонването на техен съсед от входа, изгонване може да стане. А съгласно Вашето третиране нямало Закон за изгонването на Рашков от Катуница. Нещо нещата не се връзват. След като съсед от входа може да бъде изгонен, то при същите изисквания на Закона, Кирил Рашков може да бъде изгонен при три четвърти гласове от селото. Не познавате Законите г-н Прокурор.
422
3
 
9
 
! Отговори
Комуняга преди 12 години
комунистически преврат? де тоз късмет пак да живеем 20пъти по-добре от сега , че тази демокрация замириса на ***
421
1
 
10
 
! Отговори
корунпирани преди 12 години
що сега ровят..трябваше да убият ли някой там...трябва първо да бъдат уволнени всички от институциите които са имали връзка с него или роднините му,а тое ясно че има защото не са взели мерки против тая гад.
420
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мвр, вземи се застреляй.Клакьор мръсен.
419
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само на публичен разстрел на *** ще повярвал, но не корумпираните ни управници пак ще потулят нещата
418
1
 
7
 
! Отговори
ЦИРК БЪЛГАРИЯ преди 12 години
ДО Краси Гергов 424 , ДО Краси Гергов 424 , ДО Краси Гергов 424 , ДО Краси Гергов 424 Красииииии ....... Краско :) и х1 000 000 да умножим фантазията ти , дори с 1/100 получения резултат НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ НА КОГО И КАК Е ПРАВИЛА *** МИРО-ЛЮБА БЕНАТОВА :) И С КОИ И КОИ МУТРИ СЕ ИМА КАТО ДУПЕ И *** , КОЛКО ЧОВЕКА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СА В ТЕЛЕФОНА И ЗАД ГЪРБА И , И КОЛКО ПАРИ ЩЕ ПОЛУЧИ ЗА ТОЗИ РЕПОРТАЖ И РЕЙТИНГ НА КУКУМИЦИНСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ "БТВ" БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА
417
0
 
7
 
! Отговори
66666 преди 12 години
dosega kade be6e prokuraturata.vsi4ko e prh v o4ite na horata
416
3
 
10
 
! Отговори
Kiss преди 12 години
429, Докато едно село гори предателите от герб си правят сметките за изборите и м/у почивките нареждат да пратят жандармерията да пази живота престъпниците .
415
12
 
9
 
! Отговори
МВР преди 12 години
ВНИМАНИЕ ! ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ , В МОМЕНТА В СТРАНАТА ТЕЧЕ ОПИТ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕВРАТ , НАЧЕЛО С БОЛШЕВИШКА ХУНТА , ПРЕДВОЖДАНА ОТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ - ТРИПЕРО , СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ - ГЕЯ , АХМЕТ ДОГАН - *** И КИРИЛ РАШКОВ - ЦАР КИРО . ЗАДЪЛЖАВАТ СЕ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ДА ОКАЗВАТ ПОМОЩ И СЪДЕЙСТВИЕ НА ОРГАНИТЕ НА МВР ПО ЗАДЪРЖАНЕ И НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ЛИЦАТА ОТ ГОРЕСПОМЕНАТАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ХУНТА .
414
1
 
10
 
! Отговори
kiro преди 12 години
в българия няма реална полиция и съд, всичко е мафия затова българия ще загинезатова пазят *** а за обикновения гражданин няма правосъдие и защитапо добре не гласувайте за никого само ще си загубите времето с поредните *** дошли на властскоро веселин маринов ще запее - полицията *** пази...
413
1
 
9
 
! Отговори
краси гергов преди 12 години
Според нас,от БТВ и нашата репортерка,Миролюба Бенатова това момче само е скочило под колата на невинните *** и реално се е самоубило!Също така,за нас е непонятно как тази банда *** си позволи да съсипва имуществото на честния данъкоплатец г-н Кирил Рашков,който с нищо не заслужава това мракобесно отношение от страна на развилнелите се българи!!!ТОВА Е РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ и ние от БТВ няма да останем безучастни над терора,който се упражнява над невинното ромско население!
412
1
 
3
 
! Отговори
фОКУС преди 12 години
Петима от задържаните снощи в село Катуница вече са с осъдителни присъди25 септември 2011 | 14:42 / Агенция "Фокус" / Съдебна властАсеновград. Асеновградският районен съд постанови осъдителни присъди на петима от общо 28-задържани по Указа за борба с дребно хулиганство във връзка с размириците в с.Катуница, съобщиха от пресцентъра на МВР.На четирима е наложена глоба от 300 лева, а един е осъден на 3 дни лишаване от свобода в полицейски арест.
411
1
 
11
 
! Отговори
краси гергов преди 12 години
Според нас,от БТВ и нашата репортерка,Миролюба Бенатова това момче само е скочило под колата на невинните *** и реално се е самоубило!Също така,за нас е непонятно как тази банда *** си позволи да съсипва имуществото на честния данъкоплатец г-н Кирил Рашков,който с нищо не заслужава това мракобесно отношение от страна на развилнелите се българи!!!
410
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
male.......... asenogradchani sa pumazi
409
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Премиерът Бойко Борисов не е доволен от действията на полицията в с. Катуница и според него тя е "изпуснала ситуацията". Той обяви, че виновните за инцидента ще получат съответното наказание."Маските паднаха. Марионетната колониална администрация се дискредитира напълно.
408
2
 
11
 
! Отговори
kiro преди 12 години
нищо чудно полицията и съда в българия работят срещу народа, те са част от мафиятазатова охраняват тази *** мутра както никога не биха пазили един обикновен българин
407
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора мислих да гласувам за ГЕРБ на тези избори .... ДА АМА НЕ !!!! Маските паднаха неочаквано ... Долу ГЕРБ !!!!
406
1
 
11
 
! Отговори
краси гергов преди 12 години
Според нас,от БТВ и нашата репортерка,Миролюба Бенатова това момче само е скочило под колата на невинните *** и реално се е самоубило!Също така,за нас е непонятно как тази банда *** си позволи да съсипва имуществото на честния данъкоплатец г-н Кирил Рашков,който с нищо не заслужава това мракобесно отношение от страна на развилнелите се българи!!!